topikten eksilen isimler var sanki, sizi farketmedim sanmayın
herkes yapsın sporunu haziranda kontrol var :13:
.
ahahaha garibim isyan etmiş kimse takmamış ya kıyamam
kız bak yolarım seni yesene düzgüncene, hem beslenmiyon hem ağır spor yapıon hızlı hızlı gitsin kilolar diye sen gidicen hızlo hızlı tövbe yarebbim ya, yoğurda çeyrek kasığı tarçın dök ye ya da 1 elma ye acım acım diye gezinme ..
ye bişyler yeeeeeee
kızlar bugün sabah tartıldım veeeeeeee 1.7 kilo vermişim.9 gün boyunca kalorimi takip ettim ortalama 1.500 kal. ve azda spor yaptım.acayip mutluyum.
merhaba kizlar...
benim kilo vermem dayandi bugunlerde
o yuzden egzersizlerimi cogaltiyim dedim.
bana sirt yaglari icin bi egzersiz onere bilirmisiniz acaba? kediiii daha onceki soruma da cevap yazmadi.
acaba siz bisey onere bilirmisiniz? Roxalannecanim onerin varmi???
merhaba kizlar...
benim kilo vermem dayandi bugunlerde
o yuzden egzersizlerimi cogaltiyim dedim.
bana sirt yaglari icin bi egzersiz onere bilirmisiniz acaba? kediiii daha onceki soruma da cevap yazmadi.
acaba siz bisey onere bilirmisiniz? Roxalannecanim onerin varmi???
ben geldim1 aydır egzersizlerimi yapıyorum ama değişen bişey olmadı bende,ya da farketmiyorum bilemiyorum hevesim yok pek, öylesine yapıyorum yani egzersizleri...
minnoşşş canımm acaip mutlu oldum aynen böyle devam canım ekmeği azaltınca nasıl farketti ama ekmek hayatımızı mahvediyormuş beyz ekmeği hayatımızdan temelli çıkarıyoruz bitti artık ve böyle devam inan 2 ay sonra böyle giderse Allah ın izniyle düşünemiyoruz bizi,
kızlar yeni hassas tartı aldım.söylemiştim daha önce 1.7 kilo verdim diye.o küsurat 70 grammı yoksa 700 grammı :44::44:
söyleyin bi kızlar?
evet canım ekmek bayaa bi farketti.valla memmnunum böylr.birde 9 güne baktım aslında 1300 lerde almışım çok iyi.böyle devam canım.sen naptın kaç kilo verdin?
700 gr canım
canımm ben tamı tamına 2 kilo verdim şuan bu 2 kilo tam sabitlenmedi farkındayım çünkü sabah 2 kilo vermiş çıkıyorum sonra 1 buçuk kiloya düşüyor onu sabitleyip geri adım atmanın zamanı geldi artık yavaş yavaş hiç sıkılmaya gerek yok hem yiyoruz hem kilo veriyoruztam yol ileri DEVAMMMMMM
Bugün acayip canımı sıkan moralimi bozan sevgilim vardı yanımda bana sen nasıl olsa evlenene kadar zayıflayamazsın artık evde sana beslenme yasağı koyarım dediben ne güzel devam ediyorum beslenmeme sporuma ettiği lafa bak ya :84::113:
canımsın teletabis.
süpersin balım.5 kilo vermeden salamam.veriyim sonra salarım yavaştan.böyle alıştım şimdi cozutmayım.
oyyyy canımya kıyamam şimdi o sevgiliye denecek çok şey varda nede olsa sevgilin.zayıflamanın biz kadınlar ne kadar zor olduğunu anlamıyorlar canım.hepsi böyle.sen moralini bozma yinede devam et aynı düzenine....
Bugün acayip canımı sıkan moralimi bozan sevgilim vardı yanımda bana sen nasıl olsa evlenene kadar zayıflayamazsın artık evde sana beslenme yasağı koyarım dediben ne güzel devam ediyorum beslenmeme sporuma ettiği lafa bak ya :84::113: