Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
iyileşcem spor aşkına mikrop neyim ne varsa atcam burnumdan (ıyy iğrencim ya):KK37::KK37:
neyse benim uyku vaktim gelmiş canım belli oldu hadi yarın görüşürüz:KK3:

kızlar gece birşeyler yemeyin sakın uyuyunca vücut yağ metabolizmasına geçtiği için yedikleriniz yağa dönüşür anında popoya göbeğe gider benden söylemesi :KK8: yatmadan önce atıştıranlara duyrulur :KK53:
:18::18:
tumblr_mivb4pBcRt1qh2qlho1_500.jpg
alın size gene motivasyon poposu :KK53:

1.5 yıl evleneceğim. Böyle bir hatun olmak isterim !! Ama bende çok çatlak var onlara napacağız ki :KK14:

bilmiyorum ki canım benim kediye sorman lazım o bi çözüm biliyordur :44:

bana müsaade hanımlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize :KK3:

Ben kaçıyorum iyi geceler..

Waoow üst iç bacak deli olur bununla.. :-)
aynen
güldüm yaa iyi geldi :KK9: ben bide aynaya bakana hastayım indircem bilgisayara. :115:

1.5 yıl evleneceğim. Böyle bir hatun olmak isterim !! Ama bende çok çatlak var onlara napacağız ki :KK14:
amannnnnnnnnnnnnnn bendede çatlak va ki ben zayıftı hep spor yaptım 1 sene sadece bir sene ara verdim 10 kilo aldım napayım yani ben taş gibi olduktan sonra kım bakar çatlagaa inan hiçbiri fark etmiyo etseede iplemiyor onalr kadının alımlı taş güzel olmasına bakıyor çatlağı varmış pörtleği varmı yokk annem bakmyolarrrr:KK52:

amannnnnnnnnnnnnnn bendede çatlak va ki ben zayıftı hep spor yaptım 1 sene sadece bir sene ara verdim 10 kilo aldım napayım yani ben taş gibi olduktan sonra kım bakar çatlagaa inan hiçbiri fark etmiyo etseede iplemiyor onalr kadının alımlı taş güzel olmasına bakıyor çatlağı varmış pörtleği varmı yokk annem bakmyolarrrr:KK52:

Ahahahh iyi o zaman yawww :) çatlaklara rağmen taş gibi olacağız :KK1: Ben kaçıyorum demiştim yalan olmasın haydi gidiyorum :KK1:

ayrıca çatlama bakmassa ekime bakarsa *kime kadar yolu var napak ölekmi ya :KK9:

kesinlikle katılıyrum bu hareket harika kalça lıştırıyo dik ve dar bır kalça istiyosanz yapın arkadaşlar ben bu hareket ile şekillendirdim

canım bu hareketin faydasını ne kadar sürede gördün ya bende başlıcam spora yaz geliyor artık :)
ve resimdeki gibi birşeyin üstüne mi yatıcaz ya nasıl yaptın sen

kızlar müsadenizle yatayımm artık , öpüldübüz lütfen birşeyler yemeyin ve uyuyun okula gidecekler hemen yatsın öptümmmm:KK54::KK54::KK19::KK24::KK14:En Büyük KK:21::21:

1hafta 10 gün devam edeceğim hareketlere duruma göre bakarız sonra tatlım:)))
tamam canım ona göre bakarız :)
canım bu hareketin faydasını ne kadar sürede gördün ya bende başlıcam spora yaz geliyor artık :)
ve resimdeki gibi birşeyin üstüne mi yatıcaz ya nasıl yaptın sen
canım ben belirtmiştim okumadın galiba , altınızda böyle birşey avrmış gibi durcaz bende çook etkisini gördüm 2 ay içinde

X