- 9 Mayıs 2012
- 350
- 0
- 52
kızlar benim dizim başlıyor KARADAYI
öptüm sizi gelicem ara ara çok yazmayın okuması zor oluyor
haklısın kedim ya bende bi çıkınca dönüp bakıyorum geldiğimde onlarca sayfa birikmiş.böyle giderse 24 saat online olucaz haa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim dizim başlıyor KARADAYI
öptüm sizi gelicem ara ara çok yazmayın okuması zor oluyor
:18::18:iyileşcem spor aşkına mikrop neyim ne varsa atcam burnumdan (ıyy iğrencim ya)
neyse benim uyku vaktim gelmiş canım belli oldu hadi yarın görüşürüz
kızlar gece birşeyler yemeyin sakın uyuyunca vücut yağ metabolizmasına geçtiği için yedikleriniz yağa dönüşür anında popoya göbeğe gider benden söylemesi yatmadan önce atıştıranlara duyrulur
2hafta sonra buna geçicez şimdi denemeyin dhaa kasların hazır değil mazallah lif kopması bile yaşayabilirsiiniz
:18::18:alın size gene motivasyon poposu
bu işte!!!
1.5 yıl evleneceğim. Böyle bir hatun olmak isterim !! Ama bende çok çatlak var onlara napacağız ki
Ben kaçıyorum iyi geceler..
aynenWaoow üst iç bacak deli olur bununla..
güldüm yaa iyi geldi ben bide aynaya bakana hastayım indircem bilgisayara. :115:
bu işte!!!
amannnnnnnnnnnnnnn bendede çatlak va ki ben zayıftı hep spor yaptım 1 sene sadece bir sene ara verdim 10 kilo aldım napayım yani ben taş gibi olduktan sonra kım bakar çatlagaa inan hiçbiri fark etmiyo etseede iplemiyor onalr kadının alımlı taş güzel olmasına bakıyor çatlağı varmış pörtleği varmı yokk annem bakmyolarrrr1.5 yıl evleneceğim. Böyle bir hatun olmak isterim !! Ama bende çok çatlak var onlara napacağız ki
amannnnnnnnnnnnnnn bendede çatlak va ki ben zayıftı hep spor yaptım 1 sene sadece bir sene ara verdim 10 kilo aldım napayım yani ben taş gibi olduktan sonra kım bakar çatlagaa inan hiçbiri fark etmiyo etseede iplemiyor onalr kadının alımlı taş güzel olmasına bakıyor çatlağı varmış pörtleği varmı yokk annem bakmyolarrrr
KIZLAR ARADIM TARADIM BULDUM BAKIN SQUATS BÖYLE YAPILIYOR>
Eki Görüntüle 651600
Pop sıkılaştırıcı ve kaldırıcı , çook etkili bir hareket..
ilk olarak başlayanlar 10 kere den başlayın..
​tatlım ya kireçlenmen var yada hhala hamsın zamanla bak bakalım kilonlada alakalı olabilirben bunu yaparken dizlerimde müthiş acı oluyor kızlar 5ten fazla yapmam imkansız sizinde öyle mi?
​tatlım ya kireçlenmen var yada hhala hamsın zamanla bak bakalım kilonlada alakalı olabilir
kesinlikle katılıyrum bu hareket harika kalça lıştırıyo dik ve dar bır kalça istiyosanz yapın arkadaşlar ben bu hareket ile şekillendirdim
tamam canım ona göre bakarız :)1hafta 10 gün devam edeceğim hareketlere duruma göre bakarız sonra tatlım:)))
canım ben belirtmiştim okumadın galiba , altınızda böyle birşey avrmış gibi durcaz bende çook etkisini gördüm 2 ay içindecanım bu hareketin faydasını ne kadar sürede gördün ya bende başlıcam spora yaz geliyor artık :)
ve resimdeki gibi birşeyin üstüne mi yatıcaz ya nasıl yaptın sen