- 23 Şubat 2013
- 3.829
- 19
tabikide tatlım paylaşabilirsinz.
canım sabah öğle akşamda 7ye kadar 7den sonra önermiyorum uykunuzu bozarr,
HAHAHAHAHAHAHAHA Bende hep hayalini kurardım şu aralar yapıyorum onu sabah 7de köpeğimi çıakrtıyorum eve gelip squats yapıyorum öğlende diğer egzersizlerimiAnladım canım ben de şimdi yapayım diyecektim
Bir ara ben de ip atlayayım demiştim.. Öyle birkaç gün yaptım kaldı ya.. Burada her gün gelip yapıp yapmadığıma dair kendi çapımda hesap veririm iyi olur..
Ahh hayalimde her sabah 7 de uyanıp, spor yapıp, duş almak var..
Yıllardır hayalim bu
hey!!! moral bozmak yok, hadi ama mative oluyoruz, güzelcene sıkılaşıp kilo vericez kızlarrrr
HAHAHAHAHAHAHAHA Bende hep hayalini kurardım şu aralar yapıyorum onu sabah 7de köpeğimi çıakrtıyorum eve gelip squats yapıyorum öğlende diğer egzersizlerimi
HAHAHAHAHAHAHAHA Bende hep hayalini kurardım şu aralar yapıyorum onu sabah 7de köpeğimi çıakrtıyorum eve gelip squats yapıyorum öğlende diğer egzersizlerimi
hey!!! moral bozmak yok, hadi ama mative oluyoruz, güzelcene sıkılaşıp kilo vericez kızlarrrr
ben çok motiveyim, hırsımdan sabaha kadar bile squats yapabilirimo fotoyu da görünce senin paylaştıklarınla karşılaştırdım doğru yolu buldum aynaya bakan kızın popişini istiyorum
elbette inan bir kaç kere yapsan çok büyük haz alıcaksın ve sabah yapılan spor ve duşun sonrası o 1-2 saatlik uyku okadar güzelki.. inan öğlene kadar uydugunun 100000 katı daha haz alıcaksınOha inanamıyorum süpersin ! sence ben de yapabilir miyim ki :44: Hem öğlene kadar yatmaktan derslere de gidemiyorum
süpersin benim kızım bu ! kızlar yapıcaz 2-5 ay yapıp bırakmak yok ha bazen canınız istemez , olabilir ama hayat biçimine getirmeliyiz sporuben çok motiveyim, hırsımdan sabaha kadar bile squats yapabilirimo fotoyu da görünce senin paylaştıklarınla karşılaştırdım doğru yolu buldum aynaya bakan kızın popişini istiyorum
elbette inan bir kaç kere yapsan çok büyük haz alıcaksın ve sabah yapılan spor ve duşun sonrası o 1-2 saatlik uyku okadar güzelki.. inan öğlene kadar uydugunun 100000 katı daha haz alıcaksın
EKLEDM KUZU LİSTEYE SENİDE 30 GUN SQUATS PROGRAMINA DÜZENLİ VE HIRSLANARAK DEVAM EDİCEZ BAKIN MELİS BÜGÜN YAPMADI PROGRAMINI CEZA OLARAK TOPİĞE GİRİP YAZMADIUyumayım da geri bir zahmet derse gideyimYarın sabah 7 de kalkmayı düşünüyorum yine gaza geldim.. Haydi bakalım
Squat programına beni de yazİlk gün 50 taneymiş haydi bakalım
Benim de belim çok kalınlaştı iyice çirkin oldumgöbeği zaten söylememe bile gerek yok şu an ben de hırslandım
elbette inan bir kaç kere yapsan çok büyük haz alıcaksın ve sabah yapılan spor ve duşun sonrası o 1-2 saatlik uyku okadar güzelki.. inan öğlene kadar uydugunun 100000 katı daha haz alıcaksın
süpersin benim kızım bu ! kızlar yapıcaz 2-5 ay yapıp bırakmak yok ha bazen canınız istemez , olabilir ama hayat biçimine getirmeliyiz sporu
hahahahahahahagider hepsi gider, benim de bel problemim var dikdörtgenden kum saatine döncez
Dur kedi daha fazla gaza getirme spor yaptıracaksın gece gece
Yarın okula gitcem akşam uğrayabilirim canım, umarım iyileşirim de başlarım yarın öbür gün
Bi de beni de squats a yazar mısın canımcım :124:
ooo süpersin benimde ön kaslar çok yanıyor ya demekki n taraflar kas yapmaya himen başlıyo arka taraflarıda hissediceksin bebek[sıze=3]benim bacak ön taraflarda yanma var, içte yanma hissetmiyorum pek.. Hareketler hafif mi geldi acep.. ;s umarım sabah yanarım..Spor sonrası o ağrıya bayılıyorum.. [/sıze]
EKLEDM KUZU LİSTEYE SENİDE 30 GUN SQUATS PROGRAMINA DÜZENLİ VE HIRSLANARAK DEVAM EDİCEZ BAKIN MELİS BÜGÜN YAPMADI PROGRAMINI CEZA OLARAK TOPİĞE GİRİP YAZMADIONA GÖRE
ooo süpersin benimde ön kaslar çok yanıyor ya demekki n taraflar kas yapmaya himen başlıyo arka taraflarıda hissediceksin bebek
hayır tatlım zaten squats iç bacak dışı ön ve yanları çok çalıştırı enn çookta popoyu ama bu dediklerimide etkiler sorun yok yani
Evet demek ki önler yapıyo önce kası ya da acaba biz direkt öne mi yükleniyoruz da ondan önler yanmaya başlıyo?Ben squatsı da farklı yapıyorum iç bacak için.. Ayaklar düz durmuyo bende, ayak parmakları dışarı bakıyo, topuklar birbirine bakıyo, iç bacağı çalıştıran bi hareket.. Üst iç bacak için çok etkili..
hahahahahahahaCanım iyleşte yaaprsın sağlık herşeyden önemli , tamam kuzcugum burdayım ben bekliyoruz yarın tamam yazıyorum şimdi senide
ooo süpersin benimde ön kaslar çok yanıyor ya demekki n taraflar kas yapmaya himen başlıyo arka taraflarıda hissediceksin bebek