Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ayy benimde göbüşüm var:KK49: Bi ara dikkat ediyodum baya 200 mekik çekiyodum günde, dünde çektim 100 tane, bende mi katılsam:KK53:

mekik için karnınızın düz olması lazım ki kaslanmaya başlasın göbek varsa mekikle çok yavş yol alırız.

Kizlarr benim belim cok agriyo ne zamandir,bel agrisisi icin egzersiz yaptim biraz sabah :KK43:.. Yatmadan once de hareketi yapicam erken yatip erken kalkiyorum,sabah 5,30 da kalktim bugun..
Kahvaltimi yaptim bol su ictim,yarinda yuruysu yapcam bantta..
kuzum geçmiş olsun dikaat et yaaparken erek kalkmak insandan ateş ve yorgunluk yapar aslında bende öyle yani:KK25:

hergece bir hamburger yersek karnımızı istediğimiz şekle sokamayız kuzum :KK34:

akşam yemek yemek abur cubur yemek bütün gün yaptıklarını çöpe atmak demek.. lütefen kotü örnek olmayalım

sadece yaz gelince değil herzman fit ve sağlıklı yaşam
:KK12::KK12::KK12:

yıllardır 36 bedenım, göbişim de yok, vücut ölçülerim tam istediğim gibi
ama yınede platese sardım :KK53: gecenın bır vaktınde ıstedıgım her şeyi yiyebılıyorum.
neyse, siz bana uymayın sakın..sporum bitti, bakayım buradaki hatunlar ne yapıyor dedım:KK23:
sporun alışkanlık haline gelmesi için 2-3 ay boyunca yapmak gerek
fazlalıklarınızdan bir an önce kurtulun hanımlar:KK8:
bol sporlu günler:KK1:

mekik için karnınızın düz olması lazım ki kaslanmaya başlasın göbek varsa mekikle çok yavş yol alırız.

kuzum geçmiş olsun dikaat et yaaparken erek kalkmak insandan ateş ve yorgunluk yapar aslında bende öyle yani:KK25:

Bende mekikle göbek diye biliyorum:26: Göbeğin gitmesi için n'apabilirim peki?..

Kizlar hergün ayni kasI calisdirmak gereksiz, cünkü calisan kasIn 1 Gün dinlenmesi gerek gelismesi icin, gelisdigi zamanda vücutdaki yagi eneryi olarak kullanir. :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bende diyetteyim 30 gündür. Birazda spor yapmam lazım sıkılaşmak için ama tam olarak ne yapacağımızı anlamadım :26: Basenlerim ve popom biraz fazla :)) Göbeğim ve kollarımda da var ama basen ve popo daha fazla :KK25:

63971_10151469032099294_948268130_n.jpg
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar Göbek eritmek ve eritirken belim incelsin diyenlere sesleniyoruumm buvideoyu hafta 2gün yaparsanız 2 hafta sonra göbeğinizde ve belinizdeki değişimi görüceksiniz amaaaa bunu yaptıktan sonraa uyuyup sabah kalkınca müthiş bir ağrı hiisediceksiniz ben yaptıgım zaman ölmüştüm ya sabahı ama şimdi agrı hssetmeiyorum haftada 3gun yapıyorum

<strong><em>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&amp;feature=related[/video]

merhaba kızlar kedimmmm beni listeye yazmamışsın ama olsun ben anlatacağım yine de:)dün başladım videolara ilk önce pump it up 1 yapıp ardından üstteki videoyu yaptım.sonra bütün gün gezdik eşimin izin günüydü.ama akşam dayanamadım kumpir yedim ya ondanmı yoksa spora alışık olmayan bünye şaşırdımı bilmem bu sabah 1kg fazla bve inanılmaz şiş uyandım.ama olsun aynı videoları bu gün yine yaptım .ama acı varmı diye sorarsan kedicik çokkkk:))))

Kizlar hergün hergün ayni bölgeyi calisdirmak gereksiz, cünkü calisan kasIn regeneration (türkcesini bilmiyorum) olmasi gerek yani dinlenmesi ve büyümesi gerek. Sadece dinlenirse büyür, bunu size yararida su, büyüyen bi Kas eneryi ihtiyaci olucak ve böylece vücutdaki depodaki yaglari kullanicak ( tabi yemenize dikkat etmeniz gerek). :)
canım zaten hergün aynı bölgeyi yapmıyoruz ki bilmiyorum nerden duydun bnu ama hergün aksine aynı bölgeyi yaparsan kaslanırsın ve 1 ay sonra yağ oranında görürsün etkisini :)
Merhaba kızlar. Bende diyetteyim 30 gündür. Birazda spor yapmam lazım sıkılaşmak için ama tam olarak ne yapacağımızı anlamadım :26: Basenlerim ve popom biraz fazla :)) Göbeğim ve kollarımda da var ama basen ve popo daha fazla :KK25:

canım hoşgeldini, canım boyun kaç kaç kılosun senie programa kayıt edelim*?:KK16:

Hanımlar selam... :)
Günlük sporumu tamamladım, bolca suyumu da içtim.
Hafif yorgunluğum ve yanmalarım mevcut, bu çok iyi.. :)

merhaba kızlar kedimmmm beni listeye yazmamışsın ama olsun ben anlatacağım yine de:)dün başladım videolara ilk önce pump it up 1 yapıp ardından üstteki videoyu yaptım.sonra bütün gün gezdik eşimin izin günüydü.ama akşam dayanamadım kumpir yedim ya ondanmı yoksa spora alışık olmayan bünye şaşırdımı bilmem bu sabah 1kg fazla bve inanılmaz şiş uyandım.ama olsun aynı videoları bu gün yine yaptım .ama acı varmı diye sorarsan kedicik çokkkk:))))
tatlım bu yaptığın video inaılmaz acı ama inanılmazda etkili bir video.:KK55: belkide geç saate yediysen sindiremedin.
Bende mekikle göbek diye biliyorum:26: Göbeğin gitmesi için n'apabilirim peki?..

Göbek için mekiği öneriyorum ben birde her gün 25 kere ip atlarsan kısa sürede göbeğin incelir.
Mekik https://encrypted-tbn1.gstatic.com/...9D9u8PrqktT7Y_5ZvNoOikMy1UCUMN06BabTwZsI0ZCyg bu şekilde yaparsan hergün diyetle birlikte gerçekten işe yarıyor :KK1:
canım göbek için elbette mekik şart ama şiş hani sezeryan oluncan göbek kalırya o göbeğe mekik yaparsan çok uzun zman beklersin, önce göbeğindeki kloları vermek gerekir.

az kaldı aranıza kaltılmama çabucak iyileşmeye çalışıyorum kızlarrr:2::2::2:

bu gün reglimin üçüncü günü buna rağmen yaptım sporumu şişlik kaç gün sürer reglde ?ondan olabilir belki de diyorum ve umudumu kesmiyorum.ay birde şu çekirdek kuruyemiş yemden durabilsem:))

tatlım bu yaptığın video inaılmaz acı ama inanılmazda etkili bir video.:KK55: belkide geç saate yediysen sindiremedin.

canım göbek için elbette mekik şart ama şiş hani sezeryan oluncan göbek kalırya o göbeğe mekik yaparsan çok uzun zman beklersin, önce göbeğindeki kloları vermek gerekir.

Yok Canım ne sezeryanı ne doğumu :KK53: İlahi güldürdün beni =) 19 yaşındayım ben 59 kiloyum kilom tam ama sadece göbeğim, var :KK33:

bu güzel vücutlar fotoğraflarda var sadece öyle değil mi:KK70: yoksa gerçek olamaz bunlar:KK70: yok canııımm

X