bu gün reglimin üçüncü günü buna rağmen yaptım sporumu şişlik kaç gün sürer reglde ?ondan olabilir belki de diyorum ve umudumu kesmiyorum.ay birde şu çekirdek kuruyemiş yemden durabilsem:))
nerden ölçtürdün onu canım ben de merak ediyorum :)Bir iki saat önce spordan geldim, bugün 3 turu tamamladım ve bitirdiğimde suratım kıpkırmızıydı. :) toplamda 1 haftadır kalça-basen hareketlerini düzensiz de olsa yapmama rağmen yürürken sıktığımı hissedebiliyorum.Ve bu istem dışı oluyor artık.Kasların çalıştığını görmek mükemmel.
Ama yağ oranım 30'muş bunu öğrendim bugün.Normalde 21-26 arası olması gerekirmiş, onu düşürmeye çalışacağız öncelikle dediler.Umarım bi sonraki ölçümde azaltırım.
Ve şimdiiiii önce normalde yaptığım hareketleri yapıp sonra da squats'ı yapacağım. :)))
kediiii, ben bu kadını görünce squats da mı yapsam diyorum? popoya bele bak yaSQUATSSSSSSSSSSSS
vallaha güzelim herks in şişkinliği farklı oluyr benim bitti gece sabaha kalmıyor<<bu gün reglimin üçüncü günü buna rağmen yaptım sporumu şişlik kaç gün sürer reglde ?ondan olabilir belki de diyorum ve umudumu kesmiyorum.ay birde şu çekirdek kuruyemiş yemden durabilsem:))
canım hoşgeldini, canım boyun kaç kaç kılosun senie programa kayıt edelim*?
benim popom böyle işte keşkeee küçüksee keşkeenerden ölçtürdün onu canım ben de merak ediyorum :)
kediiii, ben bu kadını görünce squats da mı yapsam diyorum? popoya bele bak ya
ikisi beraber çok mu ağır olur çünkü iyileşince üst seviyeden başlayacağım.
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]kızlarrrr bişi sorcamm bel bölgesi için ne yapmam gerekioooo
benim popom böyle işte keşkeee küçüksee keşkee
nerden ölçtürdün onu canım ben de merak ediyorum :)
.
canım hoşgldin senide prograama kayıt edleim istersen negibi şikayetin avr boyuk kilonkızlar bende egzersiz yapmak istiyorum neler yapabilirim gündüz yapamazsam da akşam yorgun olmadığım sürece yaparım hafta sonu yaparım
Daha önceki yorumlarda söylemiştim canım B-Fit'e başladım ben aynı zamanda. Bugün ölçüm yaptılar da, bir baskül var boy ölçüsünü girdiler oraya.sonra çıktım. önce kiloyu gösteriyor sonra yağ oranını hesaplıyor.doğruluk payını bilemicem ama inşallah bir ay sonra o rakam 20lere iner. :)
anladım canım ben nerde yaptırabilirim ki onu, iner iner merak etme sen
Anam resmen boynumdan alevler çıktı o squats'ı yaparken :)
tam emin değilim ama diyetisyenler falan da bakıyor sanırım canım :) onun dışında belki eczanelerde olabilir. bir de şu alış-veriş merkezlerinde büyük aletler oluyor ya. boy-kilo-yağ oranı falan ölçüyorlar 1 lira atınca.genelde tuvalet girişlerinde oluyor. :) geçen sene yapmıştım da. ama bunların doğruluğundan emin değilim. :)
evett müthiş yanma ve sreklı sıkık kas hissiiKIZLAAAAR :)) normal ayakta dururken kaslarınızı sıkıyormuşsunuz gibi geliyor mu size de? özellikle de hareketleri yaptıktan hemen sonra. bu çalıştığına işaret değil mi? :))
evett müthiş yanma ve sreklı sıkık kas hissii