Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Yeni fotoda çektim o hani göbek orta çizgisi soran arkıdaşım belli olursa gel gör bak azcıktan olmaya başladıki 1 ay önce koyduğum fotolarda baya fark var şuan gelinde bakın yeaa bak doğruyu söyleyin ama

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim basen kısmında basenlerimden ayrı olarak çıkan biyer var o ne ki öyle çok kilolu da değilim ama şunları eritmem lazım.
sonuç alan var mı aranızda
bugün karar verdim yediklerime dikkat edip şu basenleri eritmem lazım

maşallah diyorum bende az önce karnımı içeri çektim :)) aynanın karsısında o iki kenardaki çizgilerden bendede var ama önce ayvacık göbekcik gitmesi lazım vedeee yemek yiyince şişmesin kedi yaaa

dün spor yapamadım ama bı saat yuruyusum vardu bugun regl oluyorum bıraz bacak hareketı yaptım ama kasıklarım agrıyınca bıraktım bugun yapmıcam kitap okuyorum bugun misss tembel gunumm bugun

ayyyy bugun çokkk fena halde yorgunummm ve sabah 1 tane zeytinli poğaça yedim öğlende 1 çay kaşığı yağla yaptığım domates ve bol maydonuzlu makarna yedim yarım porsiyon bugun çok dikkatsizimmmmm ben beee

Merhaba kesicim uzun zamandır takıp esıyordum sızı bugün üye olunca ancak yazabılmdım çok merak ettıgım bı soru vardı hemen sorayım squat bır ay sürüyor bır aydan sonra nasıl devam edılecek günde kaç defa yapılacak onu bırturlu anlamadım bırde bende popo düz göbek ve yanlar var bıraz boyum 160. Kılom 63 bana ne onerırsın sımdıden tesekkurler

kedidirkedi fotoğrafın varmı merak ettim de bende sporcuyum bayadır

Hoşgeldin tatlım. eğer belinin üstündeyse simit yağ bölgesi eğer basenlerindeyse basenlerin genişliyor demektir canım.
Hemen hemen herkes sonuç almaya başladı
Tatlım hoşgeldin bak şimdi anlatayım
o 1aylık gördüğün tabla zaaten üstünde belirtiyor 3gün orda yazan kadar squats yapıcaksın 1 gün rest.

1ayı doldurunca squatsın diğer seviyelerini aynı şekilde başalıyorsun aynı şekilde.

Tatlım şimdi senin bebeğin var sen burdaki programlara zaman ayıra bilirsin misin? çünkü seni zayıflarken sıkılaşmaya alsam 1bucuk saat sürüyor videolar, nedersin vaktin varmı_ sayfa 317 dede ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMININ hareket ve videolarına bir bak bakalım.

kedidirkedi göremiyoruz bacım hiçbişey. Yarın diyetisyene gidiyor metabolizma ölçüm testi ile kişiye özel bir diyet programı başlıyorum,sporda cabası..Yaza kadar fitleşek dimi ehehhh :) :)

kedidirkedi göremiyoruz bacım hiçbişey. Yarın diyetisyene gidiyor metabolizma ölçüm testi ile kişiye özel bir diyet programı başlıyorum,sporda cabası..Yaza kadar fitleşek dimi ehehhh :) :)
Göremiyoruz derken neden bahsediyorsun canım?

Hayırlı olsun bakalım diyetisyenle daha cabuk sonuç alırsınız :13:

evet canm sanırım basenlerim genişliyor ama ilginç bir şekilde genişliyor basenler duruyor
beni de bi programa dahil eder misin? 1 saat yürüyüş düşünüyorum onun yanında bölgesel hareketler düşünüyorum

Ederim tabi tatlı ozman bölgeseldek harekettlere baktıysan böglesel programına alalım seni :))

:- yazıyorum adını birazdan
Albümündeki fotoğrafı diyordur canım, bakın demiştin ya. :)
hıımm evett herkes göemez öyle

Ederim tabi tatlı ozman bölgeseldek harekettlere baktıysan böglesel programına alalım seni :))

:- yazıyorum adını birazdan

hıımm evett herkes göemez öyle

Eheheh göremeyenler için ben söyleyeyim, tam motivasyonluk bir fotoğraf olmuş arkadaşlar.

Kedişş ben bu topiğe bayıldımm emeğine sağlıkk

Ben de başlamayı düşünüyorum nerden başlasam acaba :81:

Herkese merhaba!!
iki haftadır paylaşımlarınızı takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş :) ben 1,60 boyunda ve 83 kiloyum evde spor yapmayı deneyip bir türlü istikrarı sağlayamadım.. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum 2 gün yapsan 3. gün kıpırdamıyorum.. sizler sayesinde daha iyi motive olacağıma inanıyorum :) egzersizin çok büyük bir önem taşıdığının bilincindeyim burada ki herkesin de böyle düşündüğünü görünce sizinle birlikte ilerlemek istedim :)

Kedişş ben bu topiğe bayıldımm emeğine sağlıkk

Ben de başlamayı düşünüyorum nerden başlasam acaba :81:
Aa hoşgeldin tatlım :122:

:-- Teşekkür ederim :78:

tatlım ister burda ister özelden ya kaç kilosun boyun ne sıkılaşmakmı zayıflamak mı istersin

porsiyon felan

Hoşgeldin evet görüyordum seni altta bende

Biz seni motive ederiz bunu zorunlu ders gibi algıla sonradan zaten 2 değişim görünce bırakmak istemeyecekssin spor'u

Seni ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINA ALALIM ozaman sonrada egzersizler ayarlarım sana :122:

Buyur tatlım bunu yazmıştım sana cevap bekliyordum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…