Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Günaydın hatunlar.. :KK55:

Ya ben sinir olmaya başladım iyice, diyetimi mis gibi yaparken biri geliyor bir şey oluyo, onlar ettiğim ikram ya da gittiğimiz yerde hafif beslenmeye çalışıyorum iki lokma boğazımdan geciyo diye hemen kiloyu hoppp geri kapıveriyorum iki ileri bi geri sinir oldum valla hea :KK47:

Dün 81, 5 uyandım bugün 82,4. sorsan bir şey de atıştırmadım diyeti yine yaptım ama onun ucundan bunun berisinden ağıma sıkıstırlanları yutttum ısrarlar sonucu, çoğu şeye de hayır dedim, yine iki lokma için bir kilo inmiş hemen, demek ki zerre bozmama lazım yani bi lokmadan anlamıyo kilolar.:KK14::KK43:

Neyse neyse, bugün yine fresh bir start yaptım , artık şu 80 in bi basamak altına geçyim 79.99 u gördüğüm an zaten deli hırs yapıcam.. Burdaki videolara ilaveten iki video daha çalışıyorum.. Bir de kedicik sağolsun çizelgemi de kaptım :KK16:

Hadi bakalım , birlikte ! :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

--

sha1.jpg

günaydınnnnnn zayıflama ve incelme hırsı olan benimm kuzucuklarımmmmmmm güne bir bardak sıcak suyla başlayalımmmm haydeeeee :122: :122: :122:

Ben soğuk suyla başladım güne:) birazdan sade kahvemi de içeceğim. bugün rest günüm. iyice bir dinlenem.

kediiiii kız sen o karnını hangi hareketle erittin :KK23: bende isteyom :21:
Vallaha ben abur cuburu bir nevi kestim gün içinde bazen az yiiyorum bazen çok ama sürekli yürüyorum evde sürekli fıt sağa fıt sola Gidiyorum.

: Sizin yaptığınız hareketleryapıyorum zaten alt yapım vardı ben 1bucuk 2 senede aldım kilo 5-6 ayda verdim ve sıkılaştım:KK16:

selam hatunlar :KK3:

ben bugün egzersiz yapmıycam,ağrıyorum çünkü :KK14:
kızımla pazara çıkıcaz, duşumu aldım,yemek yapıcam akşam için, sonra saçlarımı yapıp ineriz çarşıya :KK12:
hadi bakam kolay gelsin hepimize, hava çok güzeeel :124:

herkeseeee merhabalar...:KK16::KK16::KK16: ben alttan alttan sessiz sessiz spor yapanlardanım. bi türlü yazamıyodum ama artk hergün bende yazıcam. 3 haftadır hiç bırakmadan spor yapıyorum ve birazcıkda olsa yediklerime dikkat ediyorum. artık şekersiz çay ve normal ekmek hiç yemiyorum. sadece kepek ekmeği yiyiyorum. ama artık bol bol su içiyorum. su şişemi hiç yanımdan ayırmıyorum. artık alışkanlık haline getirdim.
ve 2 gün önce kalcamı ve basenlerimi ölçtüm. 1cm kalçadan, 1.5 cm de basenden gitmiş. çok mutluyum çokkkk:KK76::KK76: DARISI BAŞINIZA KIZLARRRRRRRRRRR:KK3:

selam hatunlar :KK3:

ben bugün egzersiz yapmıycam,ağrıyorum çünkü :KK14:
kızımla pazara çıkıcaz, duşumu aldım,yemek yapıcam akşam için, sonra saçlarımı yapıp ineriz çarşıya :KK12:
hadi bakam kolay gelsin hepimize, hava çok güzeeel :124:
İmii böylee hatuunnn :))

Gezin bakalım zaten gezerek güzel kalori yakarsın:KK55:
Canım 30 günün dolmuş. sonuçların nasıl :)
Tatlım ben tam 30 gün yapmadım 4-5 aydır arar arar programıma ekliyorum bu hareketi Popomda 2bucuk cm küçülme oldu 12cm büyüme oldu sertleşti baya :KK9:

:122: :122: :122:

Tatlım ben tam 30 gün yapmadım 4-5 aydır arar arar programıma ekliyorum bu hareketi Popomda 2bucuk cm küçülme oldu 12cm büyüme oldu sertleşti baya :KK9:

:122: :122: :122:[/QUOTE]

owwwww miiikemmellll :) bende dün akşam başladım ilk olarak 50 ile başladım ciddi anlamda yanma oldu.
sabahta aynı şekilde :) umarım benmkilerde sertlerşir :)

X