Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Hoşgeldin evet görüyordum seni altta bende:KK6:

Biz seni motive ederiz bunu zorunlu ders gibi algıla sonradan zaten 2 değişim görünce bırakmak istemeyecekssin spor'u:KK12:

Seni ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINA ALALIM ozaman sonrada egzersizler ayarlarım sana :122:

ÇOk teşşekkür ederim :KK16:

1.60 boy 48 kiloyum :KK31:

Zayıflamak değil de kilo almak isterim :KK52:

Fücuduma şekil vermek istiyorum, detaylıca inceleyip yapacağım programı iletirim sana :KK34: Fazla bakadım konuya :26:

1.60 boy 48 kiloyum :KK31:

Zayıflamak değil de kilo almak isterim :KK52:

Fücuduma şekil vermek istiyorum, detaylıca inceleyip yapacağım programı iletirim sana :KK34: Fazla bakadım konuya :26:
sayfa 317 dede harketler programalr var kuzum 1.yazımda en başta link verdim ordanda kestirmeden bakabilirsin:KK55:

:- Bence proteyin tozu kullan spor yaparken hem kilo vermessin , hemde sağğlıkla kas yaparsın:KK16:

Buyur tatlım bunu yazmıştım sana cevap bekliyordum senden :kk77:
>Sevgili admin adını bilmiyorum üzgünüm hitabım için...Siteyi çok uzun zmandır kullanmıyorum o yüzdn sanırım mesajını gözden kaçırmışım.Kendimi anlatayım ben 9 aylık hamilelik sürecimde 2 ergen erkek çocuk 5kg da bana aşık tatlı bela bir kedi koca göbeğimde bebeğimle 5 odalı bir evi yönetip eşe dosta yetişen doğurduktan sonra kızını kucağına alıp istanbulun bir ucundan bır ucuna(Çekmeköy-Beylikdüzü) sadece kahve içip geri dönecek kadar deli olan içine atom karınca kaçmış bir kadın size katılmak isteyen sanırım başarabilirim bana güven en azından deneyeceğim....Çünkü önceki ve sonraki ve yeniden ik hali olan bir fotograg karesi var ulaşmak istediğim böyle olmuyor.Hem benim kızım akıllı ablası doğarken genç kız doğdu galiba zamanı yettirrim.

Yaş dün itibariyle 38 oldu
Boy 1.58(bu detay gereklimi bilmiyorum ama 170 gibi görünüyorum bacak boyum uzun kimse inanmıyor 158 cm.
kılom:68 bazı tartılarda 65 hangisi doğru hala anlayamadım
ulaşmak istediklerim: 55 kılo iç dış bacak incelmesi basende toparlanma sıkılaşma gögüslerde toparlama....Birde nasıl oldu bilmiyorum ama omuzlarımda genişledi bu hamilelikte sanki yıllardır yüzüyorum gibi istersen özeldden bu son 20 ayda kı görüntülerin ilk ve son halini yollarım başka gerekli bilgi lazımsa hemen cevaplarım

Son düzenleme:
>Sevgili admin adını bilmiyorum üzgünüm hitabım için...Siteyi çok uzun zmandır kullanmıyorum o yüzdn sanırım mesajını gözden kaçırmışım.Kendimi anlatayım ben 9 aylık hamilelik sürecimde 2 ergen erkek çocuk 5kg da bana aşık tatlı bela bir kedi koca göbeğimde bebeğimle 5 odalı bir evi yönetip eşe dosta yetişen doğurduktan sonra kızını kucağına alıp istanbulun bir ucundan bır ucuna(Çekmeköy-Beylikdüzü) sadece kahve içip geri dönecek kadar deli olan içine atom karınca kaçmış bir kadın size katılmak isteyen sanırım başarabilirim bana güven en azından deneyeceğim....Çünkü önceki ve sonraki ve yeniden ik hali olan bir fotograg karesi var ulaşmak istediğim böyle olmuyor.Hem benim kızım akıllı ablası doğarken genç kız doğdu galiba zamanı yettirrim.

Yaş dün itibariyle 38 oldu
Boy 1.58(bu detay gereklimi bilmiyorum ama 170 gibi görünüyorum bacak boyum uzun kimse inanmıyor 158 cm.
kılom:68 bazı tartılarda 65 hangisi doğru hala anlayamadım
ulaşmak istediklerim: 55 kılo iç dış bacak incelmesi basende toparlanma sıkılaşma gögüslerde toparlama....Birde nasıl oldu bilmiyorum ama omuzlarımda genişledi bu hamilelikte sanki yıllardır yüzüyorum gibi istersen özeldden bu son 20 ayda kı görüntülerin ilk ve son halini yollarım başka gerekli bilgi lazımsa hemen cevaplarım
Admin değilim canım , KEDİ diye bilirsin bana :KK3:

Evet son halini atabilirsen güzel olur :KK12:

Bence yaparsın ozaman bu kadar cesur ve güçlüysen her türlü yaparsın:13:

Seni ozaman ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALALIM. sayfa 317 dide programının , hareketleri felan var bak istersen:KK16:

Bugünki sporum da tamamdır.. Bünyem iyice alıştı şükür spora.. Yapınca çok iyi hissediyorum.. :-)

tumblr_ml37ryqyF51s2io5ho1_500.jpg

tumblr_ml2zghRpOq1s5qqwpo1_400.gif

Bu hareket, bende yapıyorum inanılmaz güzel hissediyorum kendimi:KK16:

tumblr_ml208sog9g1rzzbxvo1_500.jpg
:KK16::KK16::KK16::KK16:

tumblr_ml207xb8dc1rzzbxvo1_500.jpg

tumblr_mk6fjf8qgC1r853ybo1_500.jpg

tumblr_ml3i8jXraL1rh6iw5o1_250.jpg

vuhuuuuuu:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

tumblr_ml3i5jNtfX1rh6iw5o1_500.jpg

Ya bunlar kadar ne var dünyada?

Cipsmi kek mi? hiiç sanmıyorum:KK14:

Nekadar lezizler bunlar sizin arkadaşınız aparetifleriniz olsun:KK56:

tumblr_ml3i2d2Sm41rh6iw5o1_500.jpg

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tumblr_ml3dtkAadK1rmiy5vo1_400.jpg

:KK16::KK16::KK16::KK16:

tumblr_ml32plGGxf1rmiy5vo1_400.jpg

:18::18::18::18::18::18:

tumblr_ml25dmvSCU1rmiy5vo1_400.jpg

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
tumblr_mkzr77ZR5H1s752tto1_500.jpg

Ooooffff görünüşe bak ya ! Nekadar leziz görünüyor vallaha yeriiiimmm:KK56:

tumblr_ml1d5bC5XR1r7451wo1_500.jpg

:KK55::KK55::KK55::KK55:

tumblr_mkp0u9kKcC1qes1z4o1_500.jpg

Oha güzelliğe gelin yaa pudra şekeri , çilek muz kivi:KK16:

Ben çok dinç oluyorum, uyumam mümkün değil.. :-) Zaten spor uyku kaçırır normal şartlarda.. (;
Vallahi bende hem spor yapmanın rahatlığı hemde duştan sonra nasıl bir rahatlk gözlerim yanıyor ohh kocaman yatakta fıd fıdss yatıyorum :))) :KK70:

:-- ooooo boyu ilk defa uuzun biri geldi :KK1: :122: Duymasın kızlar :KK1:

:- kuzum ozman diyet yapma zten okulda yediklerin yakıyorsundur, Ama abur cubur büskivi kraker yeme açıkırsan yemek ye.

Seni ben zayıflarken sıkılaşmaya alayım, 2 hafta yap onu sonra Bölgesel programına alayım

ask olsun kedi yaaa beni unuttun mu iki gün gelmedim diye :KK14:

Son düzenleme:
kedicik makarnada kilo yapmaz demi ekmeksiz falan yemekle beraber yendiğinde :) enerji verir diye biliyırum ben

kızlaaar selamlar! ne zamandır yazmadığım ve bundan sonrada bir süre yazamicam için üzgünüm :KK17:
sizleri özledim valla ya! kedi seni rüyamda bile gördüm.senin evine ziyaretine geldim.rüyamdakileri ömrümde hiç görmediğim kimseler ama sen diye geçen kişi anlattığın profile hiç uymuyor :KK1:neyse.size karşı hala sorumluluğum devam ediyor.hala haftanın 5 günü spor yapıyorum ve hala programı takip ediyorum :KK70:
BUGÜN KAYINVALİDEMLER GELİYOR VE KAÇ GÜN KALACAKLARI BELİRSİZ :KK5: bende bundan sonraki sporlerımı yürüyüş şeklinde gerçekleştireceğim muhtemelen.
iyiki varsınız kızlar.Allah hepinizden razı olsun.duygusallaştım mı ne oldu, bana bi şey oldu yaw :KK1:
döndüğümde eksilen cm bilgilerimle aranızdayım inşallah!
sizleri seviyorum ki ben :KK9:

kızlaaar selamlar! ne zamandır yazmadığım ve bundan sonrada bir süre yazamicam için üzgünüm :KK17:
sizleri özledim valla ya! kedi seni rüyamda bile gördüm.senin evine ziyaretine geldim.rüyamdakileri ömrümde hiç görmediğim kimseler ama sen diye geçen kişi anlattığın profile hiç uymuyor :KK1:neyse.size karşı hala sorumluluğum devam ediyor.hala haftanın 5 günü spor yapıyorum ve hala programı takip ediyorum :KK70:
BUGÜN KAYINVALİDEMLER GELİYOR VE KAÇ GÜN KALACAKLARI BELİRSİZ :KK5: bende bundan sonraki sporlerımı yürüyüş şeklinde gerçekleştireceğim muhtemelen.
iyiki varsınız kızlar.Allah hepinizden razı olsun.duygusallaştım mı ne oldu, bana bi şey oldu yaw :KK1:
döndüğümde eksilen cm bilgilerimle aranızdayım inşallah!
sizleri seviyorum ki ben :KK9:

kolay gelsin cnaim misafir bütün düzenini alt üst ediyor, sporuna da devame tme sansin olur umarim, o zaman snei bi süre daha özlicez :KK16::KK16::KK16:

nasılsınız hanımlar :122::122::122:
bilin bakalım kim 53,5 kiloya düştü :KK12:
yeni geldim okuldan yemeğimi yedim, şimdi biraz yatarım akşam da spoooor :KK8:

X