Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
sahili , gidiş dönüş olmak üzere turladık ve sabahki sporun ardından yürüyüş daha da iyi geldi:13:
ama şu an tabanlarım ağrıyor resmen ilk gün diye heralde:KK1:

Merhaba bende katılmak istiyorum :KK3:
Geçen sene spora gittim yararını gördüm fakat bu sene üniversiteye hazırlandığım için salona gidemiyorum evde bir kaç şey yapmak istiyorum. Alkolü 1 ay boyunca aşırı tükettiğim için belden aşşağısı lömbür lömbür oldu ayıptır söylemesi :KK14:

59.9 kilodan 55.6ya indim 1 ayda tekrardan göbek bölgemide erittim fakat genetik birazda popom ve üst bacağım biraz kalın ve memnun değilim. İç bacak hareketlerini yapmak istiyorum sayfadakileri kaydettim eğer elinizde başka yardımcılar varsa çok mutlu olurum :KK16:

yok be kedicikk moralen berbat bir gündü bide...

:KK14::KK14::KK14::KK14:

zaten temizlik falan sırf o hırsla yaptım...sinirden...
anlatmak istersen dinlerim :KK66: bende siirlennce sevgilimle kavga edince hemen temziliğe başlarım
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: meğer burası tam benlikmiş.Önceden çok iyiydim evdeyken şimdi bütün gün otur otur işyerinde popo kalmadı :KK53::KK53:
ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini biraz :KK53:
ben de canım sıkkın oldumu temizliğe veririm kendimi:KK1::KK1: sen gene de sporunu yap onla da baya enerji atarsın:KK9::KK9: daha gün bitmedi:KK8::KK8::KK8:

sahili , gidiş dönüş olmak üzere turladık ve sabahki sporun ardından yürüyüş daha da iyi geldi:13:
ama şu an tabanlarım ağrıyor resmen ilk gün diye heralde:KK1:
ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasın
bende her sabah akşam çıakrım koşarım yürürüm hele burda da bir hava var missss sıcacık:KK76: Eki Görüntüle 654672 Eki Görüntüle 654673 buda manzaram ::KK12:

Merhaba bende katılmak istiyorum :KK3:
Geçen sene spora gittim yararını gördüm fakat bu sene üniversiteye hazırlandığım için salona gidemiyorum evde bir kaç şey yapmak istiyorum. Alkolü 1 ay boyunca aşırı tükettiğim için belden aşşağısı lömbür lömbür oldu ayıptır söylemesi :KK14:

59.9 kilodan 55.6ya indim 1 ayda tekrardan göbek bölgemide erittim fakat genetik birazda popom ve üst bacağım biraz kalın ve memnun değilim. İç bacak hareketlerini yapmak istiyorum sayfadakileri kaydettim eğer elinizde başka yardımcılar varsa çok mutlu olurum :KK16:
canım hoş geldin aramıza, istersen senide programa kayıt eddelim ? sayfalara teker teker bakarsan birsürü video ve hareekt paylaştım:KK34:

anlatmak istersen dinlerim :KK66: bende siirlennce sevgilimle kavga edince hemen temziliğe başlarım

ahhaha hoşgeldin tatlım sana ne lazım dı anlat kendini biraz :KK53:

ohhhhhhhhhhhh sağlık olsuunn bacıma bizde sahilde oturuyoruz sevgilimle ailemin evide burda sevgilimle kalıyorum ara arar şşşşşşşş kimse duymasın
bende her sabah akşam çıakrım koşarım yürürüm hele burda da bir hava var missss sıcacık:KK76: Eki Görüntüle 654672 Eki Görüntüle 654673 buda manzaram ::KK12:

ayyy kıskanmamak elde değilll süperrrr, güle güle otur:KK16::KK16::KK16:
tamam şşşş kimse duymasın aramızda sır:KK9::KK9::KK9::KK9:
izmirdesin galiba, ben de aydında okumuştum üniversitede, oraların havası çok güzel bayılıyorum yaa:KK16::KK16::KK16:

canım hoş geldin aramıza, istersen senide programa kayıt eddelim ? sayfalara teker teker bakarsan birsürü video ve hareekt paylaştım:KK34:

Olur sevinirim çok çok çok :KK16: kaydettim neredeyse hepsini bilgisayara. Şuan bile oturduğum yerde popmu sıkıyorum salıyorum sıkıyorum salıyorum :KK16:

Birde youtube videolarını internetsiz izlemek isteyenler için indirme programının isimini verebilirim. Direk olarak laptoptan izleyebilirsiniz. :KK16:

Manzara ne güzel öyleee, ekrana yapıştım:KK53::nazar::nazar::nazar:
Tadını çıkar bacım:KK19:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: meğer burası tam benlikmiş.Önceden çok iyiydim evdeyken şimdi bütün gün otur otur işyerinde popo kalmadı :KK53::KK53:

Gel opram gel, düğüne kadar sıkılaş, fıstıklığını arttır:KK16:
:KK19::KK19::KK19:

hahahahahahha doğru yapmışsınızdır ya omuz hizasında aç bacakalrını sandalyeye otururmuş gibi yap kalkaerken sık
:KK12:

Kedii yanıyorum, yanıyorsun, yanıyoruuuuz:KK52::KK52::KK52:

offf kediiiii o ne manzara öyleeee:KK16::KK16::KK16::KK16:

darısı başıma yaa....aşka geldim
kuzum allah bin kat güzellerini size versin inşallllaaah (amin)
ayyy kıskanmamak elde değilll süperrrr, güle güle otur:KK16::KK16::KK16:
tamam şşşş kimse duymasın aramızda sır:KK9::KK9::KK9::KK9:
izmirdesin galiba, ben de aydında okumuştum üniversitede, oraların havası çok güzel bayılıyorum yaa:KK16::KK16::KK16:
allahım en en güzellerini isteyen herkes 'e eversin tatlım evet izmir güzelyalı :KK12:

kimse duymasın:KK9:

kızlaaarr bana hemen gaz verin pislik yapın birşey yapın yanımda kek duruyor ve yeni yeemk yedim saat geç ve zor tutuyorum kendimi..... :18::18::18::KK20::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bir iki saat önce spordan geldim, bugün 3 turu tamamladım ve bitirdiğimde suratım kıpkırmızıydı. :) toplamda 1 haftadır kalça-basen hareketlerini düzensiz de olsa yapmama rağmen yürürken sıktığımı hissedebiliyorum.Ve bu istem dışı oluyor artık.Kasların çalıştığını görmek mükemmel.

Ama yağ oranım 30'muş bunu öğrendim bugün.Normalde 21-26 arası olması gerekirmiş, onu düşürmeye çalışacağız öncelikle dediler.Umarım bi sonraki ölçümde azaltırım.

Ve şimdiiiii önce normalde yaptığım hareketleri yapıp sonra da squats'ı yapacağım. :)))

kızlaaarr bana hemen gaz verin pislik yapın birşey yapın yanımda kek duruyor ve yeni yeemk yedim saat geç ve zor tutuyorum kendimi..... :18::18::18::KK20::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ama şimdi çayla da iyi giderdi heee:KK9::KK9::KK9: tamam tamam sakın yemeeeee kilolara sonnn, çıtı pıtı mankenleri düşünn onlar gibi olucaz:KK8::KK8:

Ye bacım yaaa, gözünde kalacağına midende kalsın nolcaak :KK1::KK1::KK1: derdim ki... dur yapma böyle mi bitsin bu mücadele diyorum:KK47:En Büyük KK

ama şimdi çayla da iyi giderdi heee:KK9::KK9::KK9: tamam tamam sakın yemeeeee kilolara sonnn, çıtı pıtı mankenleri düşünn onlar gibi olucaz:KK8::KK8:

bişi olmaz, bir daha mı geleceksin dünyaya:KK53:
bol bol ye :KK1:

Ye bacım yaaa, gözünde kalacağına midende kalsın nolcaak :KK1::KK1::KK1: derdim ki... dur yapma böyle mi bitsin bu mücadele diyorum:KK47:En Büyük KK
süpersiniz ya koptum koptumm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
aman bütün gün ev işi yaptım bil aç squatsmı yapayımda yemem heralde :KK53:

süpersiniz ya koptum koptumm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
aman bütün gün ev işi yaptım bil aç squatsmı yapayımda yemem heralde :KK53:

ev işi yaptıysan enerjiye ihtiyacın var:KK53:
ben gecenın bır yarısı hamburger sıparış verıyorum:KK53:
bende platese başladım 2 gündür:KK53:

reklamlardaki gibi, '' istediğin şeyi yiyemeyeceksen, sabahtan akşama kadar spor yapmanın ne anlamı var'' :KK53::KK1:

İnternetten biraz araştırma yaptım arkadaşlar paylaşmak istedim.
çarpık bacaktan şikayetçi olup da iç baldır kaslarını geliştirmek istiyorsak
yaptığımız hareketlerde taşıyabildiğimiz en agır agırlığı kullanıp az tekrar yapmalıymışız. haftada 4 gün; 3er tane 8, 3 er tane 10, 4er tane 8, 4er tane 10 şeklinde yapıp bırakmalıymışız.
çünkü kaslar çalışırken değil çalıştıktan sonraki dinlenme anında gelişirmiş.
Eğer az ağırlıkla çalışıp çok tekrar yaparsak bu incelip fit görünmeyi sağlarmış. biz incelmesini değil iç baldırın kas yapmasını istiyoruz o yüzden az tekrar çok ağırlık kullanmalıyız.

ayrıca bol bol yumurta ve et ürünü tüketmeliymişiz protein ağırlıklı olacak yani.

mesela squat yapıyoruz biz o hareketi yaparken ayaklarmızı hafif açık topuklar birbrne bakacak şekilde(birebir simetrisi gbi değil brbrine dönük olsun bir miktar) durup squats yapmalıyız

Ayakta dururken ayaklarımızı omuz hizasında açıp yine topuklar birbirine bakacak şekilde ayarlayıp parmak ucunda kalkıp inmeliyiz.

Belli bir yükseklikte mesela merdivenin ucunda parmak ucunda duruyoruz yine topuklar birbirine bakcak aşağı inip tekrar yukarı çıkıyoruz.

Uzun eşek oynar gibi duruyoruz gövdemizi biyere destekliyoruz(masa olabilir) tekrar topuklar birbirine bakacak parmak ucunda kalkıp iniyoruz.

Yere uzanıyoruz yan duruyoruz mesela sol bacağımız altta sağ bacağımızı öne doğru tabanı yere gelecek şekilde karnımız(kalçamız) hizasında koyuyoruz sağ elimizle sağ bacağımza destek oluyoruz. Sol bacağın ayağını kendimize doğru gerip bacağımızı yukarı aşağı hareket ettiriyoruz.

Bunları yaparken baldır kısmına taşıyabileceğimz en fazla ağırlığı koyuyoruz ki kaslarımız çabuk gelişsin.
Bu hareketlerin hepsi iç baldırın gelişmesi için çok etkili. Zaten egzersizleri yaparken o kasların çalıştığını hissedersinz.
$images.jpg

Son düzenleme:
Ayy benimde göbüşüm var:KK49: Bi ara dikkat ediyodum baya 200 mekik çekiyodum günde, dünde çektim 100 tane, bende mi katılsam:KK53:

Kizlarr benim belim cok agriyo ne zamandir,bel agrisisi icin egzersiz yaptim biraz sabah :KK43:.. Yatmadan once de hareketi yapicam erken yatip erken kalkiyorum,sabah 5,30 da kalktim bugun..
Kahvaltimi yaptim bol su ictim,yarinda yuruysu yapcam bantta..

ev işi yaptıysan enerjiye ihtiyacın var:KK53:
ben gecenın bır yarısı hamburger sıparış verıyorum:KK53:
bende platese başladım 2 gündür:KK53:

reklamlardaki gibi, '' istediğin şeyi yiyemeyeceksen, sabahtan akşama kadar spor yapmanın ne anlamı var'' :KK53::KK1:
hergece bir hamburger yersek karnımızı istediğimiz şekle sokamayız kuzum :KK34:

akşam yemek yemek abur cubur yemek bütün gün yaptıklarını çöpe atmak demek.. lütefen kotü örnek olmayalım

sadece yaz gelince değil herzman fit ve sağlıklı yaşam
:KK12::KK12::KK12:

X