Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Yan yaglarim gitti kalcalarim ve karnim azaldi.Spprda terleyerek kilo veriliyor bence. Terlemek lazim

nasıl yani squats poponn dolgunluğunu mu götürüyor ?:KK52: bende yapıyorum 100 tane her spor yaptığımda.

Diğer hareketleri squatsın içine koyuyordum şimdi squatsı diğer hareketlerin içine koymaya başladım. Evet benim popom değil basenlerim küçülmeliymiş bunu anlamıştım :) vallahi bayanlar iradeye sahip çıkmak gerek. Bazen bağımlı gibi titreme sinir de geldi bana ama dayandım dayandımmm.Sonra da çok sabırlı ve sakin oldum.Acıktığım zaman bir şeyler yemem gerek diye dolaşmadım ortalıklarda. Olsun geçer dedim bekledim :) ya da bastırmaya çalıştım. Burada paylaşılan fotoğrafların bana katkısını anlatamam bile. Teşekkürler arkadaşlaaaaarrr

Dolgunluğunu götürmesi söz konusu dğil küçültür elbette yağları giidiyor.. Ama squats bomble yapar:KK16:
Ama ben de söz konusu oldu :) dolgunluğun gitmesi zaten küçülmesinden kaynaklandı ama dediğim gibi benim basenlerim gitmeliymiş. Yani squat benim hareketim değilmiş

kızlar ne var ne yok... bugün yeni programımın ilk günüydü. bölgeselciyim ben. sizlere sorularım var;

1-basenlerim var ve toto da büyük. 100 e yakın ölçüm. squats yapmıyorum korkumdan. hani o koskoca halini kaldırıp da mlletin gözüne sokmak istemiyorum. ne yapabilirim buradaki hareketler hariç?

2-ilk videodaki son hareket var ya yere oturup kalkmaca. ben kalkarken dizlerimle ittiriyorum vücudumu resmen ve çok yük biniyor. acaba dizlerde problem oluşur mu? annem menisküs ameliyatı olmuştu. hani şu dizde yırtılma. o yüzden korktumhareketi yaparken.

3-karın hareketinin en sonuncusunu hani kürek çekme gibi olan yapabilen bir babayiğit var mı :KK52::KK52::KK52: varsa kim:KK4::KK4::KK4:hemen paylaşsın sırrını. 3 tane yapamadım yahu...

4-o dumbellarla yapılan 8 hareketi de 25*3=75 kere yapmak zorunda mıyız? ne katkısı var.. benim kollarımı sızlatmaktan başka bir artısı olmadı bana... eğer çok zorlayacaksa hareketlerin sayısını indireyim. (not:ben 25 kereyı yaparken su sekil yaptım: her bir asker adımını hani sol sağ sol sağ yapıyoruz ya, 1 saydım.. yani sol sağ 1 sol sağ 2 sol sağ 3... )

kediiiiiiiiii annem nettin sen ölüyorum yetiiiişşşşşşşşş :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar ne var ne yok... bugün yeni programımın ilk günüydü. bölgeselciyim ben. sizlere sorularım var;

1-basenlerim var ve toto da büyük. 100 e yakın ölçüm. squats yapmıyorum korkumdan. hani o koskoca halini kaldırıp da mlletin gözüne sokmak istemiyorum. ne yapabilirim buradaki hareketler hariç?

2-ilk videodaki son hareket var ya yere oturup kalkmaca. ben kalkarken dizlerimle ittiriyorum vücudumu resmen ve çok yük biniyor. acaba dizlerde problem oluşur mu? annem menisküs ameliyatı olmuştu. hani şu dizde yırtılma. o yüzden korktumhareketi yaparken.

3-karın hareketinin en sonuncusunu hani kürek çekme gibi olan yapabilen bir babayiğit var mı :KK52::KK52::KK52: varsa kim:KK4::KK4::KK4:hemen paylaşsın sırrını. 3 tane yapamadım yahu...

4-o dumbellarla yapılan 8 hareketi de 25*3=75 kere yapmak zorunda mıyız? ne katkısı var.. benim kollarımı sızlatmaktan başka bir artısı olmadı bana... eğer çok zorlayacaksa hareketlerin sayısını indireyim. (not:ben 25 kereyı yaparken su sekil yaptım: her bir asker adımını hani sol sağ sol sağ yapıyoruz ya, 1 saydım.. yani sol sağ 1 sol sağ 2 sol sağ 3... )

kediiiiiiiiii annem nettin sen ölüyorum yetiiiişşşşşşşşş :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
chentig cnm özelden mesaj attım gelmedimi olumlamayla ilgili burda yakaladım seni ben yaptım cnm haberin olsun.

Ama ben de söz konusu oldu :) dolgunluğun gitmesi zaten küçülmesinden kaynaklandı ama dediğim gibi benim basenlerim gitmeliymiş. Yani squat benim hareketim değilmiş
Sen sadece squats mı yapıyorsun benim bölgesel için verdiğim 1.videom müthiş popo kaldırıyor.. Bakın DİETLE SQUATS YAPARSANIZ KÜÇÜLÜR KÜÇÜNKÜ VUCUDNUZA PROTEYİN GİRMESSEN HER YERİNİZİN KÇÜLÜR. AMA HEM DÜZENLİ SAĞLIKLI YİYİP HEMNDE SPOR YAPARSANIZ HERYERİNİZDOLGUNLUĞUNU KORUR.GÖRENLER GÖRDÜ BENİM POPOM KÜÇÜK MÜ ?

:KK14:

YANİ .. Kİ 1 SNEDİR DÜZENLİ DÜZENSİZ SPOR YAPIYORUM 5 SENELİK SPOR GEÇMİŞİM VAR. AMA HİÇ BİRGÜN AÇ KALMADIM.:KK15:

günayyddiiinnn kizlaaaarr :KK3::KK3::KK3:

dün cok komik bir sey oldu, benim salonun yarisi spor aletleriyle dolu, plates topuydu iste onun minderiydi kol aletleri vs vs duruyorlar öyle... dün de iste tv kontrolu icin geldiler, bina sisteminde sorun varmis kanallar cekmiyor, görevli onu kontrol etmeye gelmis, salona girdi anlatti ne oldugunu, sonra döndü aletlere bakti, sonra bana bakti güldü cooooookkkk siniiiiirrrrr oldum :KK22::KK22::KK22:
terbiyesiz :KK22::KK22::KK22:
Yan yaglarim gitti kalcalarim ve karnim azaldi.Spprda terleyerek kilo veriliyor bence. Terlemek lazim
valla bravo, eşinin tepkisi çok güzel ama, kararlılıkla sürdürdün ve başardın demek,darısı bize :)))

yeni mi başladın sen de ? benim 3. günüm daha,ilk başladım :KK17:
2. sorudaki oturup kalkmaca dediğin dizini büküp ileri adım atıyosun o mu ? anam o hareket benim kalçamı değil dizlerimi çalıştırı,bi de öyle hızlı yapıyo ki ben kalkana dek two diyo adam :KK53:
kürek çekmeceyi ben 5 defa yapıyorum,vücut ısınıy ya o zaman, ona rağmen 5 yani :KK35: benim yapamadıklarım da şınav pozisyonundaki ve tersindeki hareketler, 3 yapıyorum kıvrana kıvrana ...

anaaaam her yerim kopuyo bugün, ne oturabilyorum ne kalkabiliyorum,bu ne ya, naptın bana kız kediii :84::84::84:

Chendiq:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

:--- CEVAP: Squats 1-2 cm küçültür ve kaldırır ve boble görüntüsü verir çünkü kaslandırılır Doğru biçimde yapıldığı taktirde. Sen totonu Küçültmek mi istiyorsun?

:-- Bölgeseldeki videodan bahsediyorsun değilmi bir sağ bacak önde eğilip kalkıyoruz. Eğer onu diyorsan ben onu yapmıyorum çünkü kaslarım yanıyor. İsteyen onun yeri yerde popo aşağıya yukarı hareketine geçebilir direk.

:-- CEVAP:hani yay gbi ayaklar ve göve ileri geri eennn son hareket , çok zorlanıyorsan yapma ben yapıyorum , nefes alışverişin önemli muhtemelen yaparken nefes alıp vermeyi unutuyorsunuz nefesinizi tutuyorsunuz:KK9: Yavaş yavaş düzenli nefes alış verişiyle 5-8 tane yapsanız byük faydası var.

:-- CEVAP: Bölgeselin son hareketi su şişeleriyle yapılan harketleri mi diyorsun onlar kol inceltmek iiçin ve vucudu ısıtmak için bire bir. ama zorlanıyorsan yapma tabiki ama hiçç biri işe yaramıyor değil siz hissetmesenizde onlar içten içe çoktan yağ yakmaya başladılar:KK4:

:122: :122: :122: :122: ( :122: Bu bizm spor topiğimizin simgesi sarı kafa :122: :KK70: )

terbiyesiz :KK22::KK22::KK22:

valla bravo, eşinin tepkisi çok güzel ama, kararlılıkla sürdürdün ve başardın demek,darısı bize :)))

yeni mi başladın sen de ? benim 3. günüm daha,ilk başladım :KK17:
2. sorudaki oturup kalkmaca dediğin dizini büküp ileri adım atıyosun o mu ? anam o hareket benim kalçamı değil dizlerimi çalıştırı,bi de öyle hızlı yapıyo ki ben kalkana dek two diyo adam :KK53:
kürek çekmeceyi ben 5 defa yapıyorum,vücut ısınıy ya o zaman, ona rağmen 5 yani :KK35: benim yapamadıklarım da şınav pozisyonundaki ve tersindeki hareketler, 3 yapıyorum kıvrana kıvrana ...

anaaaam her yerim kopuyo bugün, ne oturabilyorum ne kalkabiliyorum,bu ne ya, naptın bana kız kediii :84::84::84:

:-- O ilk dediğin hareeti yapmaya bilirsiniz bende yapmıyorum:KK6:

Kendini zorlama yapabildiklerini yap zamanlar yapıcaksınız.<

BAKIN NEFES ALIP VERMEYİ UNUTMAYIN DAHA KOLAY YAPTIĞINIZI GÖRÜCEKSİNİZ:KK12:

BURUNDAN ALIYORUZ AĞIZDAN VERİYORUZ:KK76:

Sen sadece squats mı yapıyorsun benim bölgesel için verdiğim 1.videom müthiş popo kaldırıyor.. Bakın DİETLE SQUATS YAPARSANIZ KÜÇÜLÜR KÜÇÜNKÜ VUCUDNUZA PROTEYİN GİRMESSEN HER YERİNİZİN KÇÜLÜR. AMA HEM DÜZENLİ SAĞLIKLI YİYİP HEMNDE SPOR YAPARSANIZ HERYERİNİZDOLGUNLUĞUNU KORUR.GÖRENLER GÖRDÜ BENİM POPOM KÜÇÜK MÜ ?

:KK14:

YANİ .. Kİ 1 SNEDİR DÜZENLİ DÜZENSİZ SPOR YAPIYORUM 5 SENELİK SPOR GEÇMİŞİM VAR. AMA HİÇ BİRGÜN AÇ KALMADIM.:KK15:

Ben sizin fotograflarinizi gormedim malesef.Ben de lisansli tekvandocuydum bu yuzden spor hakkinda bir seyler biliyorum. Gaza gelmek ve getirmek icin buradayim :) Tekvandoyu biraktiktan sonra cok yemege basladim midem buyudu. Benim krizlerim de aclik degil de makarna krizi diyelim tok olsam da yemek isterim. Evet popomun dolgunlugunun gitmesi soylediginiz nedenlerdendi. Artik ben de saglikli beslenmeye basladim o kilolari verdikten sonra. Tekrar tekvandoya baslayamam tabi ama o kondusyonu yakalayabilirim umarim. Sagolsun esim benden bilgili spor konusunda kendi ulkesinde futbolcuydu binevi spor hocam he he

Umarim bir gun ben de fotograflarimi paylasirim ve degisimi gosteririm size. Gecmiste spor yapan insanlarin vucudu sporu biraktiktan sonra hic yapmamis olanlardan daha kotu oluyor. Vucuduma neler yapmisim :KK43: ama toparliyorum allahtan. Gercekten buradaki fotograflarin bende payi buyuk.

Ben sizin fotograflarinizi gormedim malesef.Ben de lisansli tekvandocuydum bu yuzden spor hakkinda bir seyler biliyorum. Gaza gelmek ve getirmek icin buradayim :) Tekvandoyu biraktiktan sonra cok yemege basladim midem buyudu. Benim krizlerim de aclik degil de makarna krizi diyelim tok olsam da yemek isterim. Evet popomun dolgunlugunun gitmesi soylediginiz nedenlerdendi. Artik ben de saglikli beslenmeye basladim o kilolari verdikten sonra. Tekrar tekvandoya baslayamam tabi ama o kondusyonu yakalayabilirim umarim. Sagolsun esim benden bilgili spor konusunda kendi ulkesinde futbolcuydu binevi spor hocam he he
Süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi ara :KK70:

haha :KK70:

:- :122: Tekvandocusuycan zaten güzel kondisyonlu vuucudun vardıri lakalarsın eminim. :KK54:

:- :122: Tekvandocusuycan zaten güzel kondisyonlu vuucudun vardıri lakalarsın eminim. :KK54:

ay yok o eski halimden eser kalmadi :) ama umarim yakalarim. Esimle spor salonuna yazilacagiz ensemde olacak surekli yaa :) biraz yaglandi diye kafayi yiycek neredeyse. Kendisi brezilyali he he. Neyse gorusuruz simdilik

ay yok o eski halimden eser kalmadi :) ama umarim yakalarim. Esimle spor salonuna yazilacagiz ensemde olacak surekli yaa :) biraz yaglandi diye kafayi yiycek neredeyse. Kendisi brezilyali he he. Neyse gorusuruz simdilik

:-- O ilk dediğin hareeti yapmaya bilirsiniz bende yapmıyorum:KK6:

Kendini zorlama yapabildiklerini yap zamanlar yapıcaksınız.<

BAKIN NEFES ALIP VERMEYİ UNUTMAYIN DAHA KOLAY YAPTIĞINIZI GÖRÜCEKSİNİZ:KK12:

BURUNDAN ALIYORUZ AĞIZDAN VERİYORUZ:KK76:
hı yapıyorum ben gene de o hareketi, nefes konusunda haklısın , bazen unutuveriyorum nefesimi tutmuş yapmışım :KK53: nefesle daha kolay,ve işe yaraması için kaslara oksijen gitmesi için nefes düzenli olmalıymış, daha dikkat etmeliyiz...

enee brezilyalıyı nerden buldun kız :KK19: ne güsel,brezilyalılar süper futbolcu oluyolar galiba :KK34: sen nerelisin ?

süpermiş benim sevgilimde futbolcuymuş bi ara :d

haha :d

kızlar çok geç oldu ama başlıyorum artık bende.sizleri bu şekilde senkronize ve motive görmek çok fazla katkı sağladı :) we can do it babyyyyy :)

Bende bir squatçı olarak kalçam ne küçüldü nede büyüdü.O kadar spora rağmen ölçüler hep aynı.Gerçi boğazımı bi tutabilsem olacakda tatlı düşkünüyüm akşam yemeklerini kesmeye çalışıyorum.Bide kalçam küçülecek diye korkuyorum ondan sanırım böyle sabitlendim.Bacaklarım ve basenlerim incelse yeter bana.Spor yapmayınca ara verince popom hemen aşağı doğru sarkıveriyo sanki hiç spor yapmamış gibi.Şimdi tekrar canlandırdım da sivrildi kalktı nihayet.Yürürken bile kasları hissedebiliyorum yukarı belime doğru baskı yapıyomuş gibi.Neyse ben totomu seviyorum.her ne kadar tanıdığım bayan arkadaşlarım çok kilolusun arkan çok büyümüş zayıfla gibi laflar söyleselerde ben dolgun kalça seviyorum arkadaş diyorum Allah Allah kıskanıyolar demekki:KK19:
Bugün ayrıyetten 70 squat yaptım.
$387361_333157520034202_661391678_n.jpg $383582_331562046860416_2036873227_n.jpg Şu kızınki gibi bacaklarımda ince olsa ufffff:KK60::KK60:
Benim kalçada aynen böyle bel ince hafif göbek var okadar.Oda hızlı inceliyo zaten.Basenlerim ve bacaklarım işi bozuyo işte kotlar etekler süper duruyoda nasıl yağlandıysa kasmı yaptım yağmı yaptım bilemiyorum gitmiyolar bi türlü:KK50:

kızlar çok geç oldu ama başlıyorum artık bende.sizleri bu şekilde senkronize ve motive görmek çok fazla katkı sağladı :) we can do it babyyyyy :)

başla sen de hadi bakalım,ben de yeni başladım :KK4: geç değil tam zamanı, burası motive ediyo insanı gerçekten:KK55:

X