Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ooo kuzum üzülme süper ozman sen, Bölgesel programına alalım mı? Süper bacak hareketlerimiz var ..

:- :122:

Burada herkes Sonuç almaya başladı yaptığı sporlardan eminim sende alırsın

Tatlım bölgeseldeyim zaten ama sadece üst bacak istedim popom küçüldü zaten bende şaşkınım belimde ince ama bacaklar gitmek bilmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım bölgeseldeyim zaten ama sadece üst bacak istedim popom küçüldü zaten bende şaşkınım belimde ince ama bacaklar gitmek bilmiyor
Belkide düzenli yapmıyorsundur?

Çünkü bölgeseldekiler sonuç alıyor. Ama bir anda 5 cm bekleme kuzu , 1r cm 2 cm öyle öyle incelicez

kedicik bahsettiğin videoyu bulamadın mı hala? içeriği falan nasıldı belki araştırırsam bulabilirim. basen dedin, erittim dedin hevesim kursağımda kaldı.

Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum

Basen eritmede 1'e biiiiirrr

Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum

Basen eritmede 1'e biiiiirrr

aa biliyodum ben bunu :)) ama ben sıkılıyorum ya böyle hareketli şeyler olmadıkça. :) sağol yine de kedicim, denerim mutlaka. :))

nasılsınız :122::122::122:
ben bugün 54 kilonun altına düştüm, tartıda gördüm yani.
bakalım umarım kalıcı olur.
şimdi gidip sporumu yapacağım, yine gelirim

ben hala yapıyorum ocaktan beri ama sürekli aynı videodaki egzersizleri yapınca normal hareket gibi algılıyor galiba vücut haftada 2-3 kereye indirdim ölcüler düsmedi kiloda veremedim hala cok sinirim bozuk ocakta 52 kiloydum suan 50 ama aksama tartılınca 51 ckıyorm vere vere 1 kilo vermisim illa yemekte dikkat etmek zorundamıyım yaa !!

kızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızda evet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:

kızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızda evet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:

İncelme değil ama sıkılaşma ve selülitte azalma oldu. Ben ekstra diyet vb yapmadım. Sadece şeker, gazlı içecekler tüketmedim. Bol bol su ve yeşil çay içtim. Ve tabii SQUAT. Selülitlerimin çoğu gitti

Son düzenleme:
kızlaaaaar

Canım ben bacaklarımın incelmesini istemsem de 52 den 51 e düşmüş.Selülit konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü yoktu:26:

selam benim taş hatunlarım ben geldim

ben gelene kadar ne kadarda yazışmışsınız hepsini okudum

bugun

sabah 09.30 da bir kase yulaf ezmeli yoğurt yedim

öğlen 13.oo de eti for krakerle meyve suyu içtim

ondan bir saat sonra dayanamayıp eti form çikolata kaplacıklı biskuvi yedim ama 2 parça :26:

akşam otlu bulgur pilavı yedim bir tabak bile değildir çok az bu kadar birde yürüyüş yaptım

Az yiyebilenlere imreniyorum Nasıl başarıyorsunuz ya hu.Ben gerektiği kadar yemesem hemen başım ağrıyor

Az yiyebilenlere imreniyorum Nasıl başarıyorsunuz ya hu.Ben gerektiği kadar yemesem hemen başım ağrıyor

çok pis hırd yaptım ondan böyle yoksa ben hayatını abur cuburla geçiren bir insanım

sabah zaten yoğurdu yerken midem bulandı ama aklımdan kedinin gösterdiği fotolar geldi kendimi kıstım yedim

İncelme değil ama sıkılaşma ve selülitte azalma oldu. Ben ekstra diyet vb yapmadım. Sadece şeker, gazlı içecekler tüketmedim. Bol bol su ve yeşil çay içtim. Ve tabii SQUAT. Selülitlerimin çoğu gitti

aaa ne güzel, ne kadardır yapıyorsun ? ben yaparken o kısımlarda acı duymuyorum ,yanlış mıyım ki... egzersize kaç dk ayırıyorsun yaptığında ?

çok pis hırd yaptım ondan böyle yoksa ben hayatını abur cuburla geçiren bir insanım

sabah zaten yoğurdu yerken midem bulandı ama aklımdan kedinin gösterdiği fotolar geldi kendimi kıstım yedim

Boğazda hırs yapamıyorum,yapıyorum ama öyle senin kadar az yiyemem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…