- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
Baldır derken tam neresi :26:
Ooo kuzum üzülme süper ozman sen, Bölgesel programına alalım mı? Süper bacak hareketlerimiz var ..Üst bacak diyebiliriz kedicim
Ooo kuzum üzülme süper ozman sen, Bölgesel programına alalım mı? Süper bacak hareketlerimiz var ..
:- :122:
Burada herkes Sonuç almaya başladı yaptığı sporlardan eminim sende alırsın
Belkide düzenli yapmıyorsundur?Tatlım bölgeseldeyim zaten ama sadece üst bacak istedim popom küçüldü zaten bende şaşkınım belimde ince ama bacaklar gitmek bilmiyor
Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum
Basen eritmede 1'e biiiiirrr
Sen bilirsiiinnnaa biliyodum ben bunu :)) ama ben sıkılıyorum ya böyle hareketli şeyler olmadıkça. :) sağol yine de kedicim, denerim mutlaka. :))
Sen bilirsiiinnn
Ben bunun çoooooooooooooooooooooookkkkk büyük faydasını gördüm
ben hala yapıyorum ocaktan beri ama sürekli aynı videodaki egzersizleri yapınca normal hareket gibi algılıyor galiba vücut haftada 2-3 kereye indirdim ölcüler düsmedi kiloda veremedim hala cok sinirim bozuk ocakta 52 kiloydum suan 50 ama aksama tartılınca 51 ckıyorm vere vere 1 kilo vermisim illa yemekte dikkat etmek zorundamıyım yaa !![video=dailymotion;xfgrjv]http://www.dailymotion.com/video/xfgrjv_mari-winsor-pilates-buns-thigh_sport#.UWRRTKI9MVI[/video]
Bunuda ben haftada 3 gün veya 2 gün yapıyorum 2gün mola sonra gene 2gün yapıyorum
Basen eritmede 1'e biiiiirrr
kızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızdaevet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:
kızlaaaaar
bölgeselde çalışıp da üst bacaklarında incelme veya selülitlerinde azalma olan hatunlar var mı aranızdaevet cevabınıza çok ihtiyacım vaaaaar :122::122::122:
selam benim taş hatunlarım ben geldim
ben gelene kadar ne kadarda yazışmışsınız hepsini okudum
bugun
sabah 09.30 da bir kase yulaf ezmeli yoğurt yedim
öğlen 13.oo de eti for krakerle meyve suyu içtim
ondan bir saat sonra dayanamayıp eti form çikolata kaplacıklı biskuvi yedim ama 2 parça :26:
akşam otlu bulgur pilavı yedim bir tabak bile değildir çok az bu kadar birde yürüyüş yaptım
Az yiyebilenlere imreniyorumNasıl başarıyorsunuz ya hu.Ben gerektiği kadar yemesem hemen başım ağrıyor
İncelme değil ama sıkılaşma ve selülitte azalma oldu. Ben ekstra diyet vb yapmadım. Sadece şeker, gazlı içecekler tüketmedim. Bol bol su ve yeşil çay içtim. Ve tabii SQUAT. Selülitlerimin çoğu gitti
çok pis hırd yaptım ondan böyle yoksa ben hayatını abur cuburla geçiren bir insanım
sabah zaten yoğurdu yerken midem bulandı ama aklımdan kedinin gösterdiği fotolar geldi kendimi kıstım yedim