oYY YERİMM YAA YERİMM ! çok tatlılar allah ömür versin kuzum
tama tatlım :122:mersi canıım , yapabildiğim zamanalrda yaparım aklımda bulunsun
Aynen talım amin. Ben ailemin bahçesine gönderdim ama yaşıyor.. Ölüm çok daha zorçokk sagol canım benım allah eksıklıklerını göstermesın
Kızzlaar günaydın hadi kalkın uykuculaarrr :122:
Tatlım hoşgeldin.
elbette bildiğim kadar yardımcı olayım.
tatlıms senin şimdi biraz vucudunu spora ısıtman ve hamlaşmış kaslarını eklemlerini açman gerek senin bebeğin oldugu için ben sana özelden 1 tane 10 dakikalık video göndereyim, 2 hafta boyunca haftada 4gün yap 2 hafta sonun da sana egzersizler vereyim nedersin?
Elinden gelebildiğince yürü yokuş çık asansör kullanma ekmek olabildiğince yeme .. Emziriyorsan bile, prasa , karnıbahar , sarma , tazefasülye , salata bunlaarr çook yaaralı
yememen ve içmemen gerek şeyler:
Ekmek
şeker
büskiviler
kekler
kola ve asitli şeyler
------------
Kuzum mesela yemeken 1 saat sonra miden kazındı dolabında hep salatalık yada sevdiğin bir meyve olsun ben salatalık soyup 4'e bölüp yiyiyorum Sende öyle yap:13:
ahh evet ya ebn biraz azymirim ya bana hatırlatın sürekliilgin için çok teşekkür ederim..beslenme konusunda ve hareketlilik konusunda sıkıntım yok..yıllardır sağlıklı beslenmeye dikkat ederim dediğin şeyleri mümkün olduğunca az yiyorum..ama meyve ve salatalık olayına daha dikkat edeceğim..ayrıca kızımı hemen hemen hergün arabasıyla dışarda 1 saat gezdiriyorum tempolu bir şekilde..asansör pek kullanmam..biraz hareketli biriyim..amma velakin şu göbek gitmedi yaw:)
bilen birisinin yardımıyla bir program dahilinde gitmem benim için daha iyi...videoyu gönderebilirsen çok sevinirim..ve senin dediğin gibi yapayım 2 hafta göndereceğin videoyu takip edeyim,sonra senden tekrar destek isterim..şimdiye kadar düzenli birşekilde hiç spor yapmadım ,senin verdiğin program dahilinde spor yapayım, en azından kendimi mecbur hissederim sana mahçup olmayım diye
ilgin ve pozitif enerjin için tekrar teşekkür ederim
Tatlım hoşgeldin.benimde bölgesel incelmem lazım. biraz göbek ve baldır. ne yapmalıyımmm
ahh evet ya ebn biraz azymirim ya bana hatırlatın sürekliBİrazda göndeiyorum videolarını vallahi yapmassan hakkında ne düşünürüm bilemem iradesizmi derim bilemem bak bana mahcup olma yap
Tatlım hoşgeldin.
:- Canım boyun kaç kilon daha önce veya şu aralar spor yapıyormusun yaptınmı?
Kızın bacak uzunluğuna bakın
Tatlım kilon 45 olsa süpersin ideal yani öyle diyolarhoşbuldukk canımboyum 159 kilom 49. bir sene öncesine kadar 43 kiloydum. aldığım kilolar kalça, basen ve göbrktr toplandı kalçadan memnunum ama diğer yerler yaz geldikçe korkmama neden oluyor. şu an elimden geldiğince spor yapmaya calısıyorum. yürüyorum, ip atlıyorum, passion4profession videolarındaki hareketleri yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil. bu arada haftaya platese başlıyacağım
Benim boyuma benziyor benceSenin bacaklarına benziyo bebeğim
Tatlım kilon 45 olsa süpersin ideal yani öyle diyolar
:- ozman seni bölgesel programına alalım ben sana özeldende bir vidoe atayım
hahahha tam isabetKızz ben gecen yaz 70 e düşmüşken sen bana dediydin ya 63-64 görünüyosun diyee, Dukan amca diyo ki senin idealin zaten 64.4 kg diyo bana senin diyo anacım kemiklerin iri diyo, boyuna göre 64 ten aşağı çriozsun kızzz diyo aşağı inme diyoo..
ehehe biliyodum ! hatırlıyosan hep ne diyodum kafamdaki hayal kilom '63' tutturdum sayılır
Roxallane