Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

ilgin için çok teşekkür ederim..beslenme konusunda ve hareketlilik konusunda sıkıntım yok..yıllardır sağlıklı beslenmeye dikkat ederim dediğin şeyleri mümkün olduğunca az yiyorum..ama meyve ve salatalık olayına daha dikkat edeceğim..ayrıca kızımı hemen hemen hergün arabasıyla dışarda 1 saat gezdiriyorum tempolu bir şekilde..asansör pek kullanmam..biraz hareketli biriyim..amma velakin şu göbek gitmedi yaw:)

bilen birisinin yardımıyla bir program dahilinde gitmem benim için daha iyi...videoyu gönderebilirsen çok sevinirim..ve senin dediğin gibi yapayım 2 hafta göndereceğin videoyu takip edeyim,sonra senden tekrar destek isterim..şimdiye kadar düzenli birşekilde hiç spor yapmadım ,senin verdiğin program dahilinde spor yapayım, en azından kendimi mecbur hissederim sana mahçup olmayım diye

ilgin ve pozitif enerjin için tekrar teşekkür ederim

ahh evet ya ebn biraz azymirim ya bana hatırlatın sürekli Bİrazda göndeiyorum videolarını vallahi yapmassan hakkında ne düşünürüm bilemem iradesizmi derim bilemem bak bana mahcup olma yap
benimde bölgesel incelmem lazım. biraz göbek ve baldır. ne yapmalıyımmm
Tatlım hoşgeldin.
:- Canım boyun kaç kilon daha önce veya şu aralar spor yapıyormusun yaptınmı?

Enn güzel sabah kahvaltısı greyfurt - yumurta -ve bir kaç dilim kepekli veya tahıllı ekmek

hoşbuldukk canım boyum 159 kilom 49. bir sene öncesine kadar 43 kiloydum. aldığım kilolar kalça, basen ve göbrktr toplandı kalçadan memnunum ama diğer yerler yaz geldikçe korkmama neden oluyor. şu an elimden geldiğince spor yapmaya calısıyorum. yürüyorum, ip atlıyorum, passion4profession videolarındaki hareketleri yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil. bu arada haftaya platese başlıyacağım

Tatlım kilon 45 olsa süpersin ideal yani öyle diyolar

:- ozman seni bölgesel programına alalım ben sana özeldende bir vidoe atayım
Senin bacaklarına benziyo bebeğim
Benim boyuma benziyor bence :122:

Kızlar ben size basen içinn bir tane 20 dakikalık video versem yaparmısınız benim basenler onunla gitti , ben bunu programa kyıt etmeyi unuttum + olarak versem kim yapar

Kızz ben gecen yaz 70 e düşmüşken sen bana dediydin ya 63-64 görünüyosun diyee, Dukan amca diyo ki senin idealin zaten 64.4 kg diyo bana senin diyo anacım kemiklerin iri diyo, boyuna göre 64 ten aşağı çriozsun kızzz diyo aşağı inme diyoo..

ehehe biliyodum ! hatırlıyosan hep ne diyodum kafamdaki hayal kilom '63' tutturdum sayılır

hahahha tam isabet

zaten 70ken bile güzelsin annem yapı sağlam olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…