Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .

Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen :KK30:

aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum:KK53::KK53:

yavrum snein kaslari ne zaman görcez allahin izniyle :KK9::KK9::KK9:

Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .

Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen :KK30:

aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum:KK53::KK53:

ahahaha seninki de güzelmiş :KK53:
ben domates yemiyorum yaa, çok zorlanıyorum o yüzden dışarda yerken. :KK17:

canim yine dünkü gibi saat 9-10 olunca aciktik demeyelim :KK9::KK9::KK9: saka saka, yemezsin canim yaa, ben de dün cok aciktim ama isteyince insan tutuyormus :KK19::KK19::KK19: tuttum valla, cok da rahat uyudum, eger yeseydim, sabaha midem bulanirdi, agzimda kötü bi tat olurdu, zor uyurdum :KK50: zaten sayfada yanlarda zeytinyagi var canim cekti böyle ekmek batirip yemeyi, ac miyim neyim, bana her sey tikinmayi hatirlatiyor yaaaa :44::44::44:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kız güldürdün beni, kapa gözünü görme görme :KK51:
akşam acıkmayacağım!!
cumaya kadar gözle görülür bir fark yakalamam lazım, sevdiğimle görüşcem. :KK16::KK16:

canim yine dünkü gibi saat 9-10 olunca aciktik demeyelim :KK9::KK9::KK9: saka saka, yemezsin canim yaa, ben de dün cok aciktim ama isteyince insan tutuyormus :KK19::KK19::KK19: tuttum valla, cok da rahat uyudum, eger yeseydim, sabaha midem bulanirdi, agzimda kötü bi tat olurdu, zor uyurdum :KK50: zaten sayfada yanlarda zeytinyagi var canim cekti böyle ekmek batirip yemeyi, ac miyim neyim, bana her sey tikinmayi hatirlatiyor yaaaa :44::44::44:
Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:
yavrum snein kaslari ne zaman görcez allahin izniyle :KK9::KK9::KK9:
hahahahahahah :KK70:

Deme kız öyle :122:

göbeğimi görmedin mi fotolarrdaaa zcıkk var işte orda :KK9::KK9::KK9::KK9:

Sporumu yaptım da geldim haaanıııımmm :KK52::KK52::KK52:
Görevimi yerine getirmiş olmanın ruhani rahatlığını yaşıyorum şu an.
Tabi şu an yemek yiyorum onu napcaz:KK1::KK1:

Sporumu yaptım da geldim haaanıııımmm :KK52::KK52::KK52:
Görevimi yerine getirmiş olmanın ruhani rahatlığını yaşıyorum şu an.
Tabi şu an yemek yiyorum onu napcaz:KK1::KK1:
Ye annem ölcekmiyiz ya yiyin ama keşke 1 saat bekleseydin spordan sonra en az 1 saat diyoruz ya :122:

Aaa ben onu unutmuşum bak:KK50: Yarım saat oldu sadece o kadar sporu boşuna mı yaptım ben şimdi:26:

ahahaha seninki de güzelmiş :KK53:
ben domates yemiyorum yaa, çok zorlanıyorum o yüzden dışarda yerken. :KK17:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kız güldürdün beni, kapa gözünü görme görme :KK51:
akşam acıkmayacağım!!
cumaya kadar gözle görülür bir fark yakalamam lazım, sevdiğimle görüşcem. :KK16::KK16:

vuuuuuuuuuuuuu :KK23::KK23::KK23::KK23: sisss bebaaaaaaaa sakin he sakin yeme bir sey bu satten sonra, spora da dikkat et, cuma günü büyük gün :KK16::KK16::KK16:

Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:

hahahahahahah :KK70:

Deme kız öyle :122:

göbeğimi görmedin mi fotolarrdaaa zcıkk var işte orda :KK9::KK9::KK9::KK9:

eee kuzum calisiyormuusn iste, gidero böbek gelir yerine kaslar :KK8::KK8::KK8: ben görmedim fotolarini yaa bakmam lazim hemen :KK9::KK9:

demek ki gec saatte yemekten rahatsiz olan tek ben degilmisim... zaten uykudan önce yiyince midede kaliyormus, hazmedilmiyormus.. e sabaha kadar da iste rahatsiz ediyor :KK50: ay yok yaa, gec satte yemeyelim... kedicim sana bir sey sorcam, spor kiyafetleri nasil olmali?? drum bana zayiflamak istiyorsan kalin giyin demisti...

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm sIkI tutuyorlar :KK16::KK16::KK16:
$20130408_182554.jpg

Son düzenleme:
vuuuuuuuuuuuuu :KK23::KK23::KK23::KK23: sisss bebaaaaaaaa sakin he sakin yeme bir sey bu satten sonra, spora da dikkat et, cuma günü büyük gün :KK16::KK16::KK16:

eee kuzum calisiyormuusn iste, gidero böbek gelir yerine kaslar :KK8::KK8::KK8: ben görmedim fotolarini yaa bakmam lazim hemen :KK9::KK9:

demek ki gec saatte yemekten rahatsiz olan tek ben degilmisim... zaten uykudan önce yiyince midede kaliyormus, hazmedilmiyormus.. e sabaha kadar da iste rahatsiz ediyor :KK50: ay yok yaa, gec satte yemeyelim... kedicim sana bir sey sorcam, spor kiyafetleri nasil olmali?? drum bana zayiflamak istiyorsan kalin giyin demisti...

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm tas gibi sert tutuyorlar :KK16::KK16::KK16:
Eki Görüntüle 679944

aynen canım yaa aç yatarım gene de yemem :KK53::KK53::KK53:
benim yok böyle ya hala almadım spor sütyeni :KK55:

normal bi ögün olarak yediysen iki dilim bir sey degil kuzum yaa... ama öyle ögün arasina yediysen cix cix :KK20::KK20::KK20: tabi insnain verecek kilosu olmaiynca böyle bebacim gibi yavastan aliyo :KK9::KK9:

oooo masallah canim sen hizli baslamissin, ben ne zamandir yapiyorum daha iki kilo verdim :KK31:

kizzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nabersiniz??? bugün iste ilk gündü iki haftalik tatilden sonra ama kolay gecti yaa. allahimin sevgili kuluyum ben :KK16::KK16::KK16::KK16: simdi yemegimi yiycem, sonra da sporuma giriscem, menüm söyle: yagsiz derisiz firinda tavuk butu, cacik.. ayyyyy gitsin kilolar gelsin kadinsi kaslar :KK8::KK8::KK8:

kız ben daha 2 yıl önce 48 kiloydum bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum :KK53:

ben normalde kola içmem canım, bi pizzayı paylaşıp büyük kola alınca arkadaşlarla anca içiyorum :KK76::KK76:
sen de içme tut kendini :13:

öğün tatlım akşam yemeğim işte benim, daha da birşey yemem (umarım) :KK52::KK52::KK52:

Aylardır içmedim.Ama yaz geliyorya o sıcak hararet insanın canı çekiyor fakat inatçıyım içmeyeceğim.Kilodan geçtin insanın cildini bozuyor:KK19:

kızlar bugünkü yediklerimi yazıyorum

sabah

1 dilim kepekli ekmek peynir maydonoz ve şekerli çay

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

şimdide nescafe içiyorum :KK37:

aynen canım yaa aç yatarım gene de yemem :KK53::KK53::KK53:
benim yok böyle ya hala almadım spor sütyeni :KK55:

canim alti bosverde sütyen lazim yaa, sey bir de benimkiler dik olmadiklari icin daha cok sallanip aciyorlar :KK50: cok iyi tutuyor bunlar, alt esofman öyle sIkI degil mesela, tamam normal penyelerden daha iyi o ayri... ama sütyeni iyiki almisim, bi gittigimde de pembesini alayim diyorum :KK9:

kız ben daha 2 yıl önce 48 kiloydum bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum :KK53:

ben de evlendikten sonra kaynanamlarla otururken yine ayniydim da, hatta kilo bile verdim, ama kendi evime tasininca aldim kilo.. ben de diyorum bu hale gelene kadar nasil farketmeidm diye :KK19::KK19::KK19:

uuuuuu süper yaa :KK4::KK4:

Devam devamm :KK3:

Tam gaz motiveee:KK12::KK12:

ooooo o zaman ben gidiyorum spora basliyorum hemen bir saate gelirim :KK8:

sabah

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

:- Güzel veslenmişsin biraz göbek ağırlıklı çalış hafifte beslenmişsin güzel egzersiz olur:KK16:

Spordan sonra 1 saat yemiyormuyduk :KK53::KK53:

Ben bunu bilmiyordum haliyle sporu aç karnına yapınca fena acıkıp spordan sonra yemeğe atlıyordum ben :KK53: Ne zararı var :26:

Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:

bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee:KK19:

sabah

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

Ne güzel beslenmişsin :nazar:

Bu kadar az yiyemiyorum.Öğleni hele o kadar az asla geçiremem:KK50:

Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:

bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee:KK19:

tesekkür ederim canim :KK16: valla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:

tesekkür ederim canim :KK16: valla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:

Ben ne çok şey bilmiyormuşum.:KK1:Kalın giyinmenin nasıl faydası varmış.Daha çok terlemek için mi acaba:26:

X