Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .

Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen

aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum

yavrum snein kaslari ne zaman görcez allahin izniyle

Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .

Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen

aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum

ahahaha seninki de güzelmiş
ben domates yemiyorum yaa, çok zorlanıyorum o yüzden dışarda yerken.

kız güldürdün beni, kapa gözünü görme görme
akşam acıkmayacağım!!
cumaya kadar gözle görülür bir fark yakalamam lazım, sevdiğimle görüşcem.

Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:
yavrum snein kaslari ne zaman görcez allahin izniyle
hahahahahahah

Deme kız öyle :122:

göbeğimi görmedin mi fotolarrdaaa zcıkk var işte orda

Sporumu yaptım da geldim haaanıııımmm
Görevimi yerine getirmiş olmanın ruhani rahatlığını yaşıyorum şu an.
Tabi şu an yemek yiyorum onu napcaz

Sporumu yaptım da geldim haaanıııımmm
Görevimi yerine getirmiş olmanın ruhani rahatlığını yaşıyorum şu an.
Tabi şu an yemek yiyorum onu napcaz
Ye annem ölcekmiyiz ya yiyin ama keşke 1 saat bekleseydin spordan sonra en az 1 saat diyoruz ya :122:

Aaa ben onu unutmuşum bak Yarım saat oldu sadece o kadar sporu boşuna mı yaptım ben şimdi:26:

vuuuuuuuuuuuuu sisss bebaaaaaaaa sakin he sakin yeme bir sey bu satten sonra, spora da dikkat et, cuma günü büyük gün

Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:

hahahahahahah

Deme kız öyle :122:

göbeğimi görmedin mi fotolarrdaaa zcıkk var işte orda

eee kuzum calisiyormuusn iste, gidero böbek gelir yerine kaslar ben görmedim fotolarini yaa bakmam lazim hemen

demek ki gec saatte yemekten rahatsiz olan tek ben degilmisim... zaten uykudan önce yiyince midede kaliyormus, hazmedilmiyormus.. e sabaha kadar da iste rahatsiz ediyor ay yok yaa, gec satte yemeyelim... kedicim sana bir sey sorcam, spor kiyafetleri nasil olmali?? drum bana zayiflamak istiyorsan kalin giyin demisti...

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm sIkI tutuyorlar

Son düzenleme:

aynen canım yaa aç yatarım gene de yemem
benim yok böyle ya hala almadım spor sütyeni

kız ben daha 2 yıl önce 48 kiloydum bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum

Aylardır içmedim.Ama yaz geliyorya o sıcak hararet insanın canı çekiyor fakat inatçıyım içmeyeceğim.Kilodan geçtin insanın cildini bozuyor

kızlar bugünkü yediklerimi yazıyorum

sabah

1 dilim kepekli ekmek peynir maydonoz ve şekerli çay

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

şimdide nescafe içiyorum

aynen canım yaa aç yatarım gene de yemem
benim yok böyle ya hala almadım spor sütyeni

canim alti bosverde sütyen lazim yaa, sey bir de benimkiler dik olmadiklari icin daha cok sallanip aciyorlar cok iyi tutuyor bunlar, alt esofman öyle sIkI degil mesela, tamam normal penyelerden daha iyi o ayri... ama sütyeni iyiki almisim, bi gittigimde de pembesini alayim diyorum

kız ben daha 2 yıl önce 48 kiloydum bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum

ben de evlendikten sonra kaynanamlarla otururken yine ayniydim da, hatta kilo bile verdim, ama kendi evime tasininca aldim kilo.. ben de diyorum bu hale gelene kadar nasil farketmeidm diye

uuuuuu süper yaa

Devam devamm

Tam gaz motiveee

ooooo o zaman ben gidiyorum spora basliyorum hemen bir saate gelirim

sabah

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

şimdide nescafe içiyorum

:- Güzel veslenmişsin biraz göbek ağırlıklı çalış hafifte beslenmişsin güzel egzersiz olur

Spordan sonra 1 saat yemiyormuyduk

Ben bunu bilmiyordum haliyle sporu aç karnına yapınca fena acıkıp spordan sonra yemeğe atlıyordum ben Ne zararı var :26:

Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:

bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee

sabah

öğlen

form kraker ve gazoz

akşam

1 tabak bamya

şimdide nescafe içiyorum

Ne güzel beslenmişsin

Bu kadar az yiyemiyorum.Öğleni hele o kadar az asla geçiremem

Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:

bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee

tesekkür ederim canim valla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:

tesekkür ederim canim valla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:

Ben ne çok şey bilmiyormuşum.Kalın giyinmenin nasıl faydası varmış.Daha çok terlemek için mi acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…