Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .
Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen
aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum
Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .
Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen
aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum
canim yine dünkü gibi saat 9-10 olunca aciktik demeyelimsaka saka, yemezsin canim yaa, ben de dün cok aciktim ama isteyince insan tutuyormus tuttum valla, cok da rahat uyudum, eger yeseydim, sabaha midem bulanirdi, agzimda kötü bi tat olurdu, zor uyurdum zaten sayfada yanlarda zeytinyagi var canim cekti böyle ekmek batirip yemeyi, ac miyim neyim, bana her sey tikinmayi hatirlatiyor yaaaa :44::44::44:
Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:canim yine dünkü gibi saat 9-10 olunca aciktik demeyelimsaka saka, yemezsin canim yaa, ben de dün cok aciktim ama isteyince insan tutuyormus tuttum valla, cok da rahat uyudum, eger yeseydim, sabaha midem bulanirdi, agzimda kötü bi tat olurdu, zor uyurdum zaten sayfada yanlarda zeytinyagi var canim cekti böyle ekmek batirip yemeyi, ac miyim neyim, bana her sey tikinmayi hatirlatiyor yaaaa :44::44::44:
hahahahahahahyavrum snein kaslari ne zaman görcez allahin izniyle
Ye annem ölcekmiyiz ya yiyin ama keşke 1 saat bekleseydin spordan sonra en az 1 saat diyoruz ya :122:Sporumu yaptım da geldim haaanıııımmm
Görevimi yerine getirmiş olmanın ruhani rahatlığını yaşıyorum şu an.
Tabi şu an yemek yiyorum onu napcaz
ahahaha seninki de güzelmiş
ben domates yemiyorum yaa, çok zorlanıyorum o yüzden dışarda yerken.
kız güldürdün beni, kapa gözünü görme görme
akşam acıkmayacağım!!
cumaya kadar gözle görülür bir fark yakalamam lazım, sevdiğimle görüşcem.
Kuzum bende yersem btüün gece dönüp duruyorum ya iyiki yemedim tebrik ederim senii:122:
hahahahahahah
Deme kız öyle :122:
göbeğimi görmedin mi fotolarrdaaa zcıkk var işte orda
vuuuuuuuuuuuuusisss bebaaaaaaaa sakin he sakin yeme bir sey bu satten sonra, spora da dikkat et, cuma günü büyük gün
eee kuzum calisiyormuusn iste, gidero böbek gelir yerine kaslarben görmedim fotolarini yaa bakmam lazim hemen
demek ki gec saatte yemekten rahatsiz olan tek ben degilmisim... zaten uykudan önce yiyince midede kaliyormus, hazmedilmiyormus.. e sabaha kadar da iste rahatsiz ediyoray yok yaa, gec satte yemeyelim... kedicim sana bir sey sorcam, spor kiyafetleri nasil olmali?? drum bana zayiflamak istiyorsan kalin giyin demisti...
kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm tas gibi sert tutuyorlar
Eki Görüntüle 679944
normal bi ögün olarak yediysen iki dilim bir sey degil kuzum yaa... ama öyle ögün arasina yediysen cix cixtabi insnain verecek kilosu olmaiynca böyle bebacim gibi yavastan aliyo
oooo masallah canim sen hizli baslamissin, ben ne zamandir yapiyorum daha iki kilo verdim
kizzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nabersiniz??? bugün iste ilk gündü iki haftalik tatilden sonra ama kolay gecti yaa. allahimin sevgili kuluyum bensimdi yemegimi yiycem, sonra da sporuma giriscem, menüm söyle: yagsiz derisiz firinda tavuk butu, cacik.. ayyyyy gitsin kilolar gelsin kadinsi kaslar
uuuuuu süper yaakizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr iste bunlar da benim spor kiyafetleriiiiiiiiiiiiimmmmmmmm sIkI tutuyorlar
Eki Görüntüle 679944
ben normalde kola içmem canım, bi pizzayı paylaşıp büyük kola alınca arkadaşlarla anca içiyorum
sen de içme tut kendini :13:
öğün tatlım akşam yemeğim işte benim, daha da birşey yemem (umarım)
aynen canım yaa aç yatarım gene de yemem
benim yok böyle ya hala almadım spor sütyeni
kız ben daha 2 yıl önce 48 kiloydum bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum
uuuuuu süper yaa
Devam devamm
Tam gaz motiveee
kızlar bugünkü yediklerimi yazıyorum
sabah
1 dilim kepekli ekmek peynir maydonoz ve şekerli çay
öğlen
form kraker ve gazoz
akşam
1 tabak bamya
şimdide nescafe içiyorum
kızlar bugünkü yediklerimi yazıyorum
sabah
1 dilim kepekli ekmek peynir maydonoz ve şekerli çay
öğlen
form kraker ve gazoz
akşam
1 tabak bamya
şimdide nescafe içiyorum
Regen kıyafetlerin süper, benimki kısa ama uzun ve kalın mı giysem ki :44:
bebaaaa cumaya kadar spor spor spor :122: :122: çok yemeee
tesekkür ederim canimvalla kilo vermek istiyorum deyince doktorum bana spor yap ve yaparken de kalin giyin dedi vardir bi bildigi heralde :44:
:- Güzel veslenmişsin biraz göbek ağırlıklı çalış hafifte beslenmişsin güzel egzersiz olur