Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bahsettiğin jillian nedir canım??

jillian michaels 30 days shed diye bi kadının videoları var, onu yapıyor galiba

bugün topik açılalı 1 ay olmuş tam, var mı gelişme kaydeden, değişimleriniz nasıl çok merak ediyorum

Tatlım canlı sonuçlar biziz. Ben basenlerimi verdim kalçam azcık küçüldü göbeğim gitti Resmlerimde vucudumun fotoları vardı ama sildim görmek istersen ekleye bilirim arkadaşlara eklersen görürsün:13:
Bacaklarını kaloriferde ısıtıp azcık hoplayıp ısındıgını sanırsan elbette ağırır kuzum

en az 6-8 dakika ısınma 7-8 dakika dans et müzikle ben mezdeke yapıyorum ohh ohh

daha ççok yolun başı 1 hafta boyunca günde , 30 tane yap 2hafta tabloyla başla.. ısınsın vucudunun

jillian michaels 30 days shed diye bi kadının videoları var, onu yapıyor galiba

bugün topik açılalı 1 ay olmuş tam, var mı gelişme kaydeden, değişimleriniz nasıl çok merak ediyorum

Teşekkürler, o nası bişemiş, nereyi çalıştırıyo? (;

kızlarrr sporumuu yaparken kemiklerimden çıtırt gibi sesler geliyor :S ısınma hareketlerini yaparkende !!
parmak çıtlatırız ya o sekil

canım kedi beni zayıflarken sıkılaşmaya aldı ama daha ben başlayamadım. :26:

Şu an hamlama aşamasındayım ama bugün okuldan eve yürüyerek geldim. ve diyete başladım .

1 kilo vermişim.

İzmirin neresinden bende izmirde oturuyorum

canım kedi beni zayıflarken sıkılaşmaya aldı ama daha ben başlayamadım. :26:

Şu an hamlama aşamasındayım ama bugün okuldan eve yürüyerek geldim. ve diyete başladım .

1 kilo vermişim.

hıı sen başlamadın mı daha. hmlama neden peki ? iyi maşallah kilo gitmiş,gerisi gelir inşallah...
ben bugün vieoları yaptım ama sonları yapamadım titredi bacaklar, alışana kadar zorlamıycam...:)

kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bayıldım kızım fotona, senin sarkıntın yoktu herhalde,yoksa mümkün değil benden böyle bişey çıkması

İzmirin neresinden bende izmirde oturuyorum

Benim popom aşıırıııııııı sarkıktı ve 3 aylık göbeğim vardı çok utandım yazın.. şuan hafif hafiif dzleşti..

tannıdığım bir ark vardı onun sezeryan sarkığı vardı, 7AYDA DEĞİŞİMİ KEŞKE CEKSEYDİM

ben hayatımda merdivene bile çıkmayan insanım

ısınma hareketi yapmadan 50 squat çekince çok feci hamladı vücudum. 3 gün bugün hala çok kötü ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…