Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mkoilpVwzk1s5yxq5o1_500.jpg

tumblr_mkxxd5Iq5s1snokxbo1_500.jpg

Her şekilde güzelsiniz , ama zayıflık giyinikken fitlik çamaşırlarızla sizi güzel gösterir.

herkese merhabaaa :KK3::KK3:
kediiiii ben bugün pizza yedim :KK17::KK17:
ama iki dilimcik, bi de kola içtim yanında ama bi bardakçık :KK56:
hepsini okuyamadım sayfaların atladım arada amma gevezeyiz hee :KK1::KK1:

kızlarrr sporumuu yaparken kemiklerimden çıtırt gibi sesler geliyor :S ısınma hareketlerini yaparkende !!
parmak çıtlatırız ya o sekil

eklemlerdeki hava boşalıyordur canım :KK34:

Arada kaçamak iyidir kuzum :KK9:

Ama kolayı çok nadir kaçır.Yazda geldi yaa ne kadar çeker canımız.Tutacağız artık :KK31:

normal bi ögün olarak yediysen iki dilim bir sey degil kuzum yaa... ama öyle ögün arasina yediysen cix cix :KK20::KK20::KK20: tabi insnain verecek kilosu olmaiynca böyle bebacim gibi yavastan aliyo :KK9::KK9:

canım kedi beni zayıflarken sıkılaşmaya aldı ama daha ben başlayamadım. :26:

Şu an hamlama aşamasındayım ama bugün okuldan eve yürüyerek geldim. ve diyete başladım . :21:

1 kilo vermişim. :KK52:

oooo masallah canim sen hizli baslamissin, ben ne zamandir yapiyorum daha iki kilo verdim :KK31:

kizzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nabersiniz??? bugün iste ilk gündü iki haftalik tatilden sonra ama kolay gecti yaa. allahimin sevgili kuluyum ben :KK16::KK16::KK16::KK16: simdi yemegimi yiycem, sonra da sporuma giriscem, menüm söyle: yagsiz derisiz firinda tavuk butu, cacik.. ayyyyy gitsin kilolar gelsin kadinsi kaslar :KK8::KK8::KK8:

merhaba,
ben kaç kez yazdım ama bana hala program veya video veya başka bişey önermediniz.
yanlış bişey mi dedim ya da yaptım, anlamadım
TuğçeKP ile aynı gün yazdım ben de, o bşladı çoktan ama ben kaldım...
benimle ilgili bi sorun mu var ???

canim sana ben de cevap vermistim hatirliyorum, sen farketmemissindir... ilk sayfaya baksan bile ne yapman gerektigini kendin de cikarirsin :KK34:

Arada kaçamak iyidir kuzum :KK9:

Ama kolayı çok nadir kaçır.Yazda geldi yaa ne kadar çeker canımız.Tutacağız artık :KK31:

ben normalde kola içmem canım, bi pizzayı paylaşıp büyük kola alınca arkadaşlarla anca içiyorum :KK76::KK76:
sen de içme tut kendini :13:

normal bi ögün olarak yediysen iki dilim bir sey degil kuzum yaa... ama öyle ögün arasina yediysen cix cix :KK20::KK20::KK20: tabi insnain verecek kilosu olmaiynca böyle bebacim gibi yavastan aliyo :KK9::KK9:

öğün tatlım akşam yemeğim işte benim, daha da birşey yemem (umarım) :KK52::KK52::KK52:

kıskandım :KK70:

bu kireclenme nasıl yok olur yav :KK50: korkuyorum kırılcak bir yerim diyee.
Kuzum kireçlenme bende de var , vallahi sporla giderilebildiğini duydum ama şuan bende de yok gitmiştir belki ben sırt kasıda çalışyorum. Ama bacak yapmayı bıraktım dambılla. popo ve göbek çalışyıroum.

ben 3 sne eatletizime gittim küçükkenten alt yapım var kaslarda bu yüzden 1 aydır dambılla yüklendim üstündeki 2 tane yag gitti çok pis kas çıtkı o yüzden bacak çalışımıyorum artık:122::KK9::KK9:

Bebaaaaaaaaaa kız annem afiyet olsun pisssaaalr .

Olur arada kasma sanki ben çok güzel besleniyorum sağımda tadelle solumda menemen :KK30:

aman ya ben zaten yiyip yiyip spor yaptıgım için kas yapıyorum:KK53::KK53:

ben normalde kola içmem canım, bi pizzayı paylaşıp büyük kola alınca arkadaşlarla anca içiyorum :KK76::KK76:
sen de içme tut kendini :13:

öğün tatlım akşam yemeğim işte benim, daha da birşey yemem (umarım) :KK52::KK52::KK52:

canim yine dünkü gibi saat 9-10 olunca aciktik demeyelim :KK9::KK9::KK9: saka saka, yemezsin canim yaa, ben de dün cok aciktim ama isteyince insan tutuyormus :KK19::KK19::KK19: tuttum valla, cok da rahat uyudum, eger yeseydim, sabaha midem bulanirdi, agzimda kötü bi tat olurdu, zor uyurdum :KK50: zaten sayfada yanlarda zeytinyagi var canim cekti böyle ekmek batirip yemeyi, ac miyim neyim, bana her sey tikinmayi hatirlatiyor yaaaa :44::44::44:

X