Süpersin kuzum Hoşgelllddiiin :122:
:122:
Ohh yemek ye duşa gir 1 saat sonra mışıl mışıl yatarsın bende Egzersizlerim 1 saat önce yaptım banyomu yaptım ojemi sürüyorum
ohhh vallahaaa bize yapmaysınn kaşarlı poğacalarYok beybim, Canga hala tek parça2 aydır falan Cangaya dokunmadım bile, baharatlı cıbıh kraker de 3-4 gün önce bitti almadım yenisini, etı formun kepekli çubuğunu yiyorum valla bak ..
Ama benim derdim o değil ki, ben diyete uyamıyorum bi türlü , benimkine poğaça yapıyım dedim garib-ül iskeletorum azcık boğazından bir şeyler geçsin diye kaşarlı poğaçalar yaptım hazırda bulunsun diyerekten, benim boğazımdan geçti ondan önce
diyeti aksama kadar götürüyorum süper aksama bi püsür cıkıyo ya !
dün de bak mesela ilk ve nadir olarak son herhalde iyete harifiyen cm hesabı ile hatta birebir uydum mükemmel bir sekilde yatağa gittim 11 buçukta anam uyku tutmadı dön dön fıldır fıldır dönmekten saat oldu 1 buçuk..
karnım acıktı 'kız dedim yat manyak mısın, yicen bu saatte iki katı gircek kalori ' dur ya belki light bişylerolmadı sebze falan diye kalktım gittim dolapta light bişy yok malumunuz, pek bi şey yok hatta, neyse çekmeceleri kurcalarken çikolataları kekleri görmezden gele gele zorla bir light püsküüye ulaştım ki tarihi geçmiş
su çikolatayı yiyp yatıyım bari küçük hem bu bişy olmaz dedim .. tadını aldı bi kez gırtlak tabi, bi baktım iki kek, iki çikolata yemişim 2 de
:18::18::18:
Sabah doğal olarak patladı tabi yüzümde tartı
bugün de süperdim işte ama 2 tane kaşarlı poğaça indiriverdim..
topumu da geticem yine hehe bu sefer höööğğnn hööğnnn diye solumucam can veren boz ayı gibi, nefes teknikleri çalışıyorum yogayla hehe
hahahaha bugünün işini yarına bırakma tatlım
bak kedi ne güzel tavsiye verdi sana, tembellik yapma da koş bakiim odadan odaya
ohhh vallahaaa bize yapmaysınn kaşarlı poğacalar
Fırınım varda çalışmıyorki
Milföy hamuruyla burda hani domets kaşarlı boyoz yapıyorla öyle oluyor dene bak
:-
--
:-
Ya gece kalkıp yersem bende yerim ya o dakika keşke su içseydin en büyük ilacım benim sürekli su bardagı senin aldıgın buyuk mavi bardakla dolaşıyrum evde:2::2:
Yaza kadar 10 kilo vercen 2 ayda sen durr
Burda 3günde olsa hergün sahilde yürüyüş yapcazzz
:- Ama bak ben yerim çünki kilo alıp kas yapeyrum
: gönderdiğin yeşil oje pokum gbi oldu yeaa
Selam Hoş geldinselam kızlar daha önce de konuya yazmıştım ama ilgilenemedim sınavlarım vardı
şimdi bittiler ve kendime vakit ayırmanın zamanı geldi.olumsuz düşündükçe olumsuzlukları çekiyorum.
bari şu an hazır boşken kendime vakit ayırayım.napayım bidaha bu yaşıma geri dönemeyeceğime göre güzel değerlendirmek lazım.en azından kendimle meşgul olurum kafam dağılır.
neyse çok uzattım kızlar benim basenlerim çok gevşek toparlanmasını sıkılaşmasını istiyorum.neler önerebilirsiniz
2. soru.basenlerinden şikayetçi olupta olumlu sonuçlar alanlar var mı aranızda?
heheheheoyyy süslü seniben de dustan sonra maskemi yapayim diyorum, tirnaklar hep kesikbenim malum sürekli bebeciklerle oyuncaklarin icinde, süslenmek olmuyo bana
aksam yemegine cacik ama sulandirilmamis, elma ve portakal yedimöglen biraz ucunu kacirmistim aksama telafi ettim sayilir sizler ne yediniz bakalim???
selam kızlar daha önce de konuya yazmıştım ama ilgilenemedim sınavlarım vardı
şimdi bittiler ve kendime vakit ayırmanın zamanı geldi.olumsuz düşündükçe olumsuzlukları çekiyorum.
bari şu an hazır boşken kendime vakit ayırayım.napayım bidaha bu yaşıma geri dönemeyeceğime göre güzel değerlendirmek lazım.en azından kendimle meşgul olurum kafam dağılır.
neyse çok uzattım kızlar benim basenlerim çok gevşek toparlanmasını sıkılaşmasını istiyorum.neler önerebilirsiniz
2. soru.basenlerinden şikayetçi olupta olumlu sonuçlar alanlar var mı aranızda?
Biliyomda ozman 5 litre içYok kızz ne milföyü bizzat hamurumu neyin açtım ellerimle, fırını salla yapıp getiririm oraya erzaksız gelmem belli aç bırakcan sen beni
yürücez tabii, bi de hamam sefası patlatırız
len sanki benim nasıl su içtiğimi bilmiyosun hee..benden ala su aygırı mı var günde 3 litre içiyorum zorlanmadan damacanayı ben bitiryorum zati
sen ye, ye, bana yedirme benim elimdekini al at ağzına
kızzz o benim zümrüt yeşili ojembi teki de bende
Selam Hoş geldin
Tatlım seni BÖLGESEL SIKILAŞMA programına alalım..
sayfa 317 dede hazırlladıgım egzersizlere bakabilirsin
bEnim basenlerm yazın 97 i gördüm ki boy 170, kilo 56 idi , şuan
basen 91 kılo 50 boy 171
Kesinlikle spor yapıta sonuç almayan olmaz roxaln anlatsın nasıldım
hehehehe
Ben sabah gevrek 1tane boyoz salata peynir meyve suyu yidim.
Öğlen 2dilimçiklota.
akşam 5 gibi de 1süzgü kepçeyle makarna 5tane köfte kola yedim.
Sonrda birşye yemedim bulaşıkları yıkadım 29 dakika egzersiz yaptım banyo yaptım oturdum sizinle çene çaleyyyrruuumm ojemide sürdüm
yok ben yrsem buyuk yiyiyorum o yuzden 3 öğün yiyorum ama bugun gec yedik ondansen de ara ögün yapmiyorsun yani.. gerci sen diyet yapmiyorsun ki ara ögün yapasintatlim cikolata ne zamandir yemedim ben yaa, ayni sekilde cip de sadece bugün püskevit yedim aslinda bunlar hic iyi degil yaa beyaz un ve seker hem de hazir ürün tam düsman sporumuza
yok ben yrsem buyuk yiyiyorum o yuzden 3 öğün yiyorum ama bugun gec yedik ondan
amaaaann ayda yılda 1 olur ya napak ölek miiii
ben de öyle yapiyorum canim, tam doyuruyorum karnimi dört saat acikmiyorum.. dedigin gibi ayda yilda birden bisey olmaz... ama bisey dicem, beyaz ekmegi ve beyaz sekeri kestigimden ve spora basladigimdan beri selülitlerim acayip azaldi
ben gene sakız çiğnedim acıktırdım kendimi yaa
sporumu da yaptım hani yediğim herşey yarına göbeğe oturmuş olacak.
Beyaz ekmek çok zaarlı şekerde öyle şeker hep yağ tutar unutmayın yediğiniz çikolatayı bacak arkanızda yag hissedin
Çok güzel bir haber bu böyle devam değilmiiiiiiiiiiii
oyyy canim bi parca peynir ye, aksam icin en ideal aclik bastirici... peynir hem tok tutuyo hem de karbonhidrat icermedigi icin direk bi taraflarimiza yapisip kalmiyor..
tabiki benim icin hele süper bi haber canim, zararlilardan uzak bol su ve spor ritmi böyle devam etcek.. bu sefer olcak, baseni 100 cmnin altina indircem yaza kadardaha önce ne kadar zayifladiysam da selülitler hic bu kadar kaybolmamisti
yok ki benim peynirim
yemiş yiyorum canım ben de ne yapayım kuru meyve filan.
Selam Hoş geldin
Tatlım seni BÖLGESEL SIKILAŞMA programına alalım..
sayfa 317 dede hazırlladıgım egzersizlere bakabilirsin
bEnim basenlerm yazın 97 i gördüm ki boy 170, kilo 56 idi , şuan
basen 91 kılo 50 boy 171
Kesinlikle spor yapıta sonuç almayan olmaz roxaln anlatsın nasıldım
hehehehe
Ben sabah gevrek 1tane boyoz salata peynir meyve suyu yidim.
Öğlen 2dilimçiklota.
akşam 5 gibi de 1süzgü kepçeyle makarna 5tane köfte kola yedim.
Sonrda birşye yemedim bulaşıkları yıkadım 29 dakika egzersiz yaptım banyo yaptım oturdum sizinle çene çaleyyyrruuumm ojemide sürdüm
olsun cnaim alirsin yarin kendine peynirfazla kacirma ama.. ay ben de banyodan sonra aciktim sankim :26: