Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
selam kızlar daha önce de konuya yazmıştım ama ilgilenemedim sınavlarım vardı
şimdi bittiler ve kendime vakit ayırmanın zamanı geldi.olumsuz düşündükçe olumsuzlukları çekiyorum.
bari şu an hazır boşken kendime vakit ayırayım.napayım bidaha bu yaşıma geri dönemeyeceğime göre güzel değerlendirmek lazım.en azından kendimle meşgul olurum kafam dağılır.
neyse çok uzattım kızlar benim basenlerim çok gevşek toparlanmasını sıkılaşmasını istiyorum.neler önerebilirsiniz
2. soru.basenlerinden şikayetçi olupta olumlu sonuçlar alanlar var mı aranızda?

Süpersin kuzum Hoşgelllddiiin :122:

:122:

Ohh yemek ye duşa gir 1 saat sonra mışıl mışıl yatarsın bende Egzersizlerim 1 saat önce yaptım banyomu yaptım ojemi sürüyorum

oyyy süslü seni ben de dustan sonra maskemi yapayim diyorum, tirnaklar hep kesikbenim malum sürekli bebeciklerle oyuncaklarin icinde, süslenmek olmuyo bana

aksam yemegine cacik ama sulandirilmamis, elma ve portakal yedim öglen biraz ucunu kacirmistim aksama telafi ettim sayilir sizler ne yediniz bakalim???

ohhh vallahaaa bize yapmaysınn kaşarlı poğacalar

Fırınım varda çalışmıyorki
Milföy hamuruyla burda hani domets kaşarlı boyoz yapıyorla öyle oluyor dene bak

:-

--

:-

Ya gece kalkıp yersem bende yerim ya o dakika keşke su içseydin en büyük ilacım benim sürekli su bardagı senin aldıgın buyuk mavi bardakla dolaşıyrum evde:2::2:

Yaza kadar 10 kilo vercen 2 ayda sen durr

Burda 3günde olsa hergün sahilde yürüyüş yapcazzz

:- Ama bak ben yerim çünki kilo alıp kas yapeyrum

: gönderdiğin yeşil oje pokum gbi oldu yeaa

ne çok konuşulmuş yine ya dün akşam jillian level 1'le başladım, kan ter içinde kaldım..şimdi 2.yi yapıcam

Yok kızz ne milföyü bizzat hamurumu neyin açtım ellerimle, fırını salla yapıp getiririm oraya erzaksız gelmem belli aç bırakcan sen beni

yürücez tabii, bi de hamam sefası patlatırız

len sanki benim nasıl su içtiğimi bilmiyosun hee.. benden ala su aygırı mı var günde 3 litre içiyorum zorlanmadan damacanayı ben bitiryorum zati

sen ye, ye, bana yedirme benim elimdekini al at ağzına

kızzz o benim zümrüt yeşili ojem bi teki de bende

Selam Hoş geldin

Tatlım seni BÖLGESEL SIKILAŞMA programına alalım..
sayfa 317 dede hazırlladıgım egzersizlere bakabilirsin
bEnim basenlerm yazın 97 i gördüm ki boy 170, kilo 56 idi , şuan

basen 91 kılo 50 boy 171

Kesinlikle spor yapıta sonuç almayan olmaz roxaln anlatsın nasıldım
hehehehe

Ben sabah gevrek 1tane boyoz salata peynir meyve suyu yidim.

Öğlen 2dilimçiklota.

akşam 5 gibi de 1süzgü kepçeyle makarna 5tane köfte kola yedim.

Sonrda birşye yemedim bulaşıkları yıkadım 29 dakika egzersiz yaptım banyo yaptım oturdum sizinle çene çaleyyyrruuumm ojemide sürdüm

Son düzenleyen: Moderatör:

canim sIkIlasmak icin örtmenimiz kediniz veridklerini takip ilk sayfada bulabilirsin.. basen konusunda ben de dertliyim, belilmde felan incelme oldu ama basenlerimde oynama yok zaten diyet yapiyorum, insallah cok olmasa da söyle bi 10 cm giderler

Biliyomda ozman 5 litre iç kız ödem yapar ha dinleme beni

ohhh seniinkileri yersem zengi olacam

ay ne bilims en eller pamuk gibi beyaz benimkiler açık bugday

Yazım açık mavi alyt beyaz üst pikini giycem zengi olcam ( Benim hala bikini izlerim var duruyor )

sen de ara ögün yapmiyorsun yani.. gerci sen diyet yapmiyorsun ki ara ögün yapasin tatlim cikolata ne zamandir yemedim ben yaa, ayni sekilde cip de sadece bugün püskevit yedim aslinda bunlar hic iyi degil yaa beyaz un ve seker hem de hazir ürün tam düsman sporumuza

yok ben yrsem buyuk yiyiyorum o yuzden 3 öğün yiyorum ama bugun gec yedik ondan

amaaaann ayda yılda 1 olur ya napak ölek miiii

ben gene sakız çiğnedim acıktırdım kendimi yaa
sporumu da yaptım hani yediğim herşey yarına göbeğe oturmuş olacak.

yok ben yrsem buyuk yiyiyorum o yuzden 3 öğün yiyorum ama bugun gec yedik ondan

amaaaann ayda yılda 1 olur ya napak ölek miiii

ben de öyle yapiyorum canim, tam doyuruyorum karnimi dört saat acikmiyorum.. dedigin gibi ayda yilda birden bisey olmaz... ama bisey dicem, beyaz ekmegi ve beyaz sekeri kestigimden ve spora basladigimdan beri selülitlerim acayip azaldi

ben de öyle yapiyorum canim, tam doyuruyorum karnimi dört saat acikmiyorum.. dedigin gibi ayda yilda birden bisey olmaz... ama bisey dicem, beyaz ekmegi ve beyaz sekeri kestigimden ve spora basladigimdan beri selülitlerim acayip azaldi

Beyaz ekmek çok zaarlı şekerde öyle şeker hep yağ tutar unutmayın yediğiniz çikolatayı bacak arkanızda yag hissedin

Çok güzel bir haber bu böyle devam değilmiiiiiiiiiiii

ben gene sakız çiğnedim acıktırdım kendimi yaa
sporumu da yaptım hani yediğim herşey yarına göbeğe oturmuş olacak.

oyyy canim bi parca peynir ye, aksam icin en ideal aclik bastirici... peynir hem tok tutuyo hem de karbonhidrat icermedigi icin direk bi taraflarimiza yapisip kalmiyor..

Beyaz ekmek çok zaarlı şekerde öyle şeker hep yağ tutar unutmayın yediğiniz çikolatayı bacak arkanızda yag hissedin

Çok güzel bir haber bu böyle devam değilmiiiiiiiiiiii

tabiki benim icin hele süper bi haber canim, zararlilardan uzak bol su ve spor ritmi böyle devam etcek.. bu sefer olcak, baseni 100 cmnin altina indircem yaza kadar daha önce ne kadar zayifladiysam da selülitler hic bu kadar kaybolmamisti

yok ki benim peynirim
yemiş yiyorum canım ben de ne yapayım kuru meyve filan.

teşekkür ederim egzersizlere başlayacağım hemen yarın.ne kadar sürede sonuç aldınız?
ben senin eski halin gibiyim şu an.basenler aynı.kilo da aynı sayılr.sadece boyum daha kısa
ah bide şu ekmeği bıraksam gıram fazlalığım kalmayacak.ne çikolata yiyorum ne dondurma ne tatlı ne pilav sadece ekmek.ekmek yemeden doymuyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…