Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
havaya yumruk at canım, kas yapmak istemiyorsan birşeye vurma veya ağırlık kullanma :KK34:
istersen çapraz bi şekilde yukarı doğru da yapabilirsin, yukarı doğru daha iyi hatta.

stillex iyilik canım sen ne yapıyorsun?

Ne yapayım canım takılıyorum kk ya bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz.

Kuzum hoşgeldiiiinn:13:

Ben sana birincisi şınav çekmeni öneririm acayip göğüs ve kol sıkılaştırıyor.şuu şekilde<

1_111244061750fd0df96a22a.png
2_143940504950fd0e1f702b3.png

sinav_cekmek.jpg
>>>> Bunlarda çalışan kasların<.

Hoşbulduk balım :13:
Çook teşekkür ederim,tam benim işime yaracak hareketler sanırııımm :)

hanımlar ben bacaklar için olan egzersizleri yaptım:)
popoda toparlanma oldu :) ama bi türlü portal kabukları gitmiyor:) zayıf bi insanım ama bu bacaklar beni deli ediyo!!
topukla diz arasındaki bölgede hafif ağrım olmaya başladı sabah zor yürüdüm,
siz de böyle oldugunda neler yapıyosunuz,
çok soru sordum ama son bi sorum kaldı izninizle:)
diz kapağımdan ayagıma kadar olan bölge bıngıl bıngıl :)
o bölge nasıl olur sıkılaşır?

sopayla bel çevirmenin etkisi sizce nasıl?

bu süpermiş kedi bunu nasıl yapıyoruz sadece kol mu hareket ediyo yoksa tek kolunla şınav çekerken diğeridi yukarı ileri mi yapıyorsun? öyleyse ölürüm yapmaya çalışırken :KK52::KK52:
kuzum Hareketteki gibi şekil al o büktüğün kolun açılmadan asağıya yukarıya manyak tiitreme hissedeceksiniz (süper modellerde yapıyor bu hareketi)

hanımlar ben bacaklar için olan egzersizleri yaptım:)
popoda toparlanma oldu :) ama bi türlü portal kabukları gitmiyor:) zayıf bi insanım ama bu bacaklar beni deli ediyo!!
topukla diz arasındaki bölgede hafif ağrım olmaya başladı sabah zor yürüdüm,
siz de böyle oldugunda neler yapıyosunuz,
çok soru sordum ama son bi sorum kaldı izninizle:)
diz kapağımdan ayagıma kadar olan bölge bıngıl bıngıl :)
o bölge nasıl olur sıkılaşır?

kKuzum hoşgeldin..

1.cisi : selilüt ha diyincee gitme o yere yerleşmek için baya çabaladı:KK39: Ama hareketlere devam gidicek benim yazın avrdı şuan yok kızlar gördü:KK1:

2.cisi: alt bacağın için koşmak ve yürümek en etkili çözüm it atlamak:KK6:

Beybieee, kızdırdılar beni hea ! :KK47: Sendeki hber bana geldi ya bi bakiyim dedim saçma sapan işler, yok travestiye gitmişler de pis pis insanlar üye oluyo buralara böyle cinlerim tepeme cıkıyo bak :KK47::KK47:

--

Neyse neyse, azcık sakinleşiyim de ooohhh... derin nefes, huff.. :KK76:

--

Şimd, ben geriden geldim azcık, girmedim bugünlerde de, zaten hemen kilo almışım geiye Allahım sen yarım et yareppim iki kilo verip üc kilo alıyoum durmadan hava kaçıran balon gibiyim. bi şişip, bi pörsüyorum.

O değil de şimdi sen beni bölgesel incelmeye almışsın ya,
(bi de pembiş yazmışsın beni kalpli kalpli yiring, görmedim sanma muaah :KK19:)
ben basen iç dış eritmek istiyorum biliyosun, bi de şu gecen sana gösterdiğim resimdeki meğersem bende de varmış dediğim yan yağlarıma ıyyy elle tutulur oldular iyice sorma. Geldiğimde yüzüme tükürcen o derece(gecen aksam pilates yaparken gülmekten öldüm ya, hani senle aynanın karsısında yan yana pilates yapıyoduk ya, ben can cekişiyodum huf huf hıağğhh diye nefes alıyodum hahahah) o geldi aklıma :KK70:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK19:

Beybieee, kızdırdılar beni hea ! :KK47: Sendeki hber bana geldi ya bi bakiyim dedim saçma sapan işler, yok travestiye gitmişler de pis pis insanlar üye oluyo buralara böyle cinlerim tepeme cıkıyo bak :KK47::KK47:

--

Neyse neyse, azcık sakinleşiyim de ooohhh... derin nefes, huff.. :KK76:

--

Şimd, ben geriden geldim azcık, girmedim bugünlerde de, zaten hemen kilo almışım geiye Allahım sen yarım et yareppim iki kilo verip üc kilo alıyoum durmadan hava kaçıran balon gibiyim. bi şişip, bi pörsüyorum.

O değil de şimdi sen beni bölgesel incelmeye almışsın ya,
(bi de pembiş yazmışsın beni kalpli kalpli yiring, görmedim sanma muaah :KK19:)
ben basen iç dış eritmek istiyorum biliyosun, bi de şu gecen sana gösterdiğim resimdeki meğersem bende de varmış dediğim yan yağlarıma ıyyy elle tutulur oldular iyice sorma. Geldiğimde yüzüme tükürcen o derece(gecen aksam pilates yaparken gülmekten öldüm ya, hani senle aynanın karsısında yan yana pilates yapıyoduk ya, ben can cekişiyodum huf huf hıağğhh diye nefes alıyodum hahahah) o geldi aklıma :KK70:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK19:

hahahahah çok pis be kesin de fakedir çok inanmadım oha kocama hadi kalk troyamı gidelim dicem:KK30::KK22:

:- Senin gönderdiğin oje yi sürüyorum o yüzden geç yazıyorum:KK53:

:-:KK55: Kız bak bırak o çıbık krekeri cangayı fururum seni buraya gelince :KK57::KK57:

:- hahahahahahahhahaha ay ya ayı yavrusu gibiydik :KK53::KK53: :KK60:

:- ama artık hani o eller hava ayaklar havada açıp kapanma hareketi varya, onu yapıyorum 15 tane :63::KK30::KK30:

kuzum Hareketteki gibi şekil al o büktüğün kolun açılmadan asağıya yukarıya manyak tiitreme hissedeceksiniz (süper modellerde yapıyor bu hareketi)

kKuzum hoşgeldin..

1.cisi : selilüt ha diyincee gitme o yere yerleşmek için baya çabaladı:KK39: Ama hareketlere devam gidicek benim yazın avrdı şuan yok kızlar gördü:KK1:

2.cisi: alt bacağın için koşmak ve yürümek en etkili çözüm it atlamak:KK6:

sanki önceden yoktu onlar :)
ya da görmek istemişim o yüzden pek battılar gözüme :)
iş yerimle evimin arası 1 km den fazladır, yani neredeyse düzenli yürüyüş yapıyorum.
apartmanda yaşıyorum ip atlamam mümkün değil:KK43:
agayımla el halteri kaldırsam işe yarar mı peki :)

merhaba kizlaaaarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

ben bir saat acik havada yürüdüm, sonra eve de gelip kedinin egzersizlerini yaptim :KK8: yemegimi yiyip dusa gircem, size bi bakayim dedim :KK76:

sanki önceden yoktu onlar :)
ya da görmek istemişim o yüzden pek battılar gözüme :)
iş yerimle evimin arası 1 km den fazladır, yani neredeyse düzenli yürüyüş yapıyorum.
apartmanda yaşıyorum ip atlamam mümkün değil:KK43:
agayımla el halteri kaldırsam işe yarar mı peki :)
Sayfa 317 de de BÖLGESEL SIKILAŞMA prograöındaki 1.videoyu yap dambılla kendine zarar verme bilmeden.. Baya işe yarıyor o vidıe.

merhaba kizlaaaarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

ben bir saat acik havada yürüdüm, sonra eve de gelip kedinin egzersizlerini yaptim :KK8: yemegimi yiyip dusa gircem, size bi bakayim dedim :KK76:
Süpersin kuzum Hoşgelllddiiin :122:

:122:

Ohh yemek ye duşa gir 1 saat sonra mışıl mışıl yatarsın bende Egzersizlerim 1 saat önce yaptım banyomu yaptım ojemi sürüyorum:KK12::KK12:

Sayfa 317 de de BÖLGESEL SIKILAŞMA prograöındaki 1.videoyu yap dambılla kendine zarar verme bilmeden.. Baya işe yarıyor o vidıe.

canım aldım vidio yu:)
çok teşekkür edrim:)
haftaya kadar düzenli yapıp tekrar döneceğim:)
diğerleri çok işe yaradı bununda yarayacagına eminim:)
keyifli, güzel muhabbetler...
iyi akşamlar...

hahahahah çok pis be kesin de fakedir çok inanmadım oha kocama hadi kalk troyamı gidelim dicem:KK30::KK22:

:- Senin gönderdiğin oje yi sürüyorum o yüzden geç yazıyorum:KK53:

:-:KK55: Kız bak bırak o çıbık krekeri cangayı fururum seni buraya gelince :KK57::KK57:

:- hahahahahahahhahaha ay ya ayı yavrusu gibiydik :KK53::KK53: :KK60:

:- ama artık hani o eller hava ayaklar havada açıp kapanma hareketi varya, onu yapıyorum 15 tane :63::KK30::KK30:

Yok beybim, Canga hala tek parça :KK70: 2 aydır falan Cangaya dokunmadım bile, baharatlı cıbıh kraker de 3-4 gün önce bitti almadım yenisini, etı formun kepekli çubuğunu yiyorum valla bak ..

Ama benim derdim o değil ki, ben diyete uyamıyorum bi türlü , benimkine poğaça yapıyım dedim garib-ül iskeletorum azcık boğazından bir şeyler geçsin diye kaşarlı poğaçalar yaptım hazırda bulunsun diyerekten, benim boğazımdan geçti ondan önce :KK14::KK14:

diyeti aksama kadar götürüyorum süper aksama bi püsür cıkıyo ya ! :KK47:
dün de bak mesela ilk ve nadir olarak son herhalde iyete harifiyen cm hesabı ile hatta birebir uydum mükemmel bir sekilde yatağa gittim 11 buçukta anam uyku tutmadı dön dön fıldır fıldır dönmekten saat oldu 1 buçuk.. :KK53:
karnım acıktı 'kız dedim yat manyak mısın, yicen bu saatte iki katı gircek kalori ' dur ya belki light bişylerolmadı sebze falan diye kalktım gittim dolapta light bişy yok malumunuz, pek bi şey yok hatta, neyse çekmeceleri kurcalarken çikolataları kekleri görmezden gele gele zorla bir light püsküüye ulaştım ki tarihi geçmiş :KK31:
su çikolatayı yiyp yatıyım bari küçük hem bu bişy olmaz dedim .. tadını aldı bi kez gırtlak tabi, bi baktım iki kek, iki çikolata yemişim 2 de :KK30::KK30::KK14::KK14::KK14::KK14::KK47::KK47::KK47::KK47::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

:18::18::18:

Sabah doğal olarak patladı tabi yüzümde tartı :KK17:

bugün de süperdim işte ama 2 tane kaşarlı poğaça indiriverdim.. :KK5:

topumu da geticem yine hehe bu sefer höööğğnn hööğnnn diye solumucam can veren boz ayı gibi, nefes teknikleri çalışıyorum yogayla hehe :KK8:

canım aldım vidio yu:)
çok teşekkür edrim:)
haftaya kadar düzenli yapıp tekrar döneceğim:)
diğerleri çok işe yaradı bununda yarayacagına eminim:)
keyifli, güzel muhabbetler...
iyi akşamlar...
rica ederm tatlım sanada iyi akşamlar :KK3::13:

kız bulaşık makinası var :KK53:

neyse bugun bişi yapmayım yarın bunu acısını çıkartıcam :KK23:

hahahaha bugünün işini yarına bırakma tatlım :KK20:
bak kedi ne güzel tavsiye verdi sana, tembellik yapma da koş bakiim odadan odaya :KK52::KK52::KK52:

X