Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jill 2/10 da tamamdır kızlar ben şınavın modifiye edilmiş halini bile yapamıyorum ya
ahh boğaz ahh
sorma canim yaaa ayyy az kaldi zamanim kilo vermem lazim, simdi ne yersem yag olarak kalcak diye avutuyorum kendimi :18:
bu arada yarin basliyor bizim burda okullar.. tabiki ben de calismaya basliyorum.. oyyy hic istemiyorum yaa ock tembellesmisim iki haftada evde canim istediginde disari cikmaya ya da spor yapmaya alistim tabi oyyyy... neyse yaa zaten parttime calisiyorum
nasıl yani canım?
yarım şınav çek o daha kolay ben de diğerini yapamıyorum.
okulda mı çalışıyorsun canım, ben de tatil dönüşlerini hiç sevmiyorum
olsun saatlerini uydurur ona göre yaparsın sporunu ya senin diyetin nasıl gidiyo uyabiliyo musun?
Tam bugday ekmeği ye kuzum ..teşekkür ederim egzersizlere başlayacağım hemen yarın.ne kadar sürede sonuç aldınız?
ben senin eski halin gibiyim şu an.basenler aynı.kilo da aynı sayılr.sadece boyum daha kısa
ah bide şu ekmeği bıraksam gıram fazlalığım kalmayacak.ne çikolata yiyorum ne dondurma ne tatlı ne pilav sadece ekmek.ekmek yemeden doymuyorum!
eheheh işte o yarımını da yapamıyorum :)
oyyyyyyyyyyyyyy diyet dedin aklima yemek geldi
kursta calisiyorum canim,dersane gibi, yani okul zamanlarina bagli bizim oranin da tatilleri... aslinda is saatleri sporumu da düzenler az cok ama iste tembellik ne baskin bi duygu bir de ben isimi iyi yapmama ragmen diplomam olmadigi icin cok az kazaniyorum üniversiteyi biraktigim icin maalesef ayni isi yapanalrdan daha az aliyorum.. ama simdi yeniden baslamaya ugrasiyorum bu yüzden de isten sIkIlmaya basladim dogruyu söylemek gerekirse...
diyet de eh iste gidiyor.. 2 kilo verdim toplamda, yavas ama saglam gidiyor galiba... bikac gün uyamadim cünkü arkadasla birlikteydik, o yedigi icin ben de arada kacirdim tabi... ama is temposuyla birlikte insallah yaglar da gider...
Tam bugday ekmeği ye kuzum ..
Beyaz ekmekten daha sağlıklı..
Ayrıca ekmeği bırakırsan basenlerinde seni bırakır.
:KIZLAR AKŞAM AKŞAM YEMEK KONUŞMUŞSUNUZ!
YASAKLARI UNUTTUNUZ SANIRIMM
ben de başta yapamıyodum şimdi benden sorulur yarım şınav
alışıyorsun canım ya yep her gün bir iki.
anladım canım, oranın sistemi bana çok farklı geliyo
iyi bak 2 gitti geriye bilmem kaç kaldı, hepsi gidecek sonuçta kalanlar önemli değil
eneee ne yasağı ya
Akşam7den sonra sadece motive edici yiyecekler konuşun, yoksa döverimeneee ne yasağı ya
ben de başta yapamıyodum şimdi benden sorulur yarım şınav
alışıyorsun canım ya yep her gün bir iki.
anladım canım, oranın sistemi bana çok farklı geliyo
iyi bak 2 gitti geriye bilmem kaç kaldı, hepsi gidecek sonuçta kalanlar önemli değil
eneee ne yasağı ya
yemek konuşmak yaassaahh hemşerim
jillian'ın programında var da debeleniyorum yapıcam diye bakalım :)) gideyim yeşil çayımı içeyim ben de mis gibi sevmeye başladım mereti :))
Akşam7den sonra sadece motive edici yiyecekler konuşun, yoksa döverim
yemek konuşmak yaassaahh hemşerim
jillian'ın programında var da debeleniyorum yapıcam diye bakalım :)) gideyim yeşil çayımı içeyim ben de mis gibi sevmeye başladım mereti :))
Akşam7den sonra sadece motive edici yiyecekler konuşun, yoksa döverim
ay evet yaaaa aslinda daha fazla hedefliyordum ama sporla birlikte yani sIkIlasarak 5 kilo daha versem yeterli
buranin sistemi farkli canim evet.. egitimi aslinda bize nazaran cok hafif, mesela bizim lise birde görüdügümüz konular burda anca üniveristede ögreniliyor, bilgi yüklemesi yok, bazen aptala anlatir gibi konu isleniyor, ama bana zor gelmesinin sebebi tabiki de dil.. daha kolay bi bölümle insallah bitircem bu sefer..
kolay gelsin canım bakalım benimde sınıf arkadaşlarım var işte liseyi yurtdışında okuyup üniye türkiyeye gelen, çok farklı bilgi birikimimiz.
evvet işe başlayınca o koşturmaca da verirsin bence 5 olur o
kollarını açık koyarsan göğüslerin büyümesine, dar koyarsan göğüslerin küçülmesine sebep oluyormuş diye duydum.
tamamen yalan da olabilir, bence göğüs kasının gelişmesine bağlı bir durum.
taaam yeeeaa
isin kötü tarafi burdakiler de bizi kücük görüyorlar.. halbuki biz daha cok calisiyoruz allah icin...
senin sporun nasil gidiyor?? var mi bi degisiklik???
anam göğüs dedin büyüme dedin ilgimi çektin şu anda :)) bi araştırayım hemen