Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Şınav çekmek küçültür mü büyütür mü bilmiyorum ama sertleştirir, ve sarkmasını engeller.:79:

sey yaa kötü haber olcak belki ama, spor yapanlarin seyleri kücük oluyor bilirsiniz.. kas yaptigi icin onlari da topluyo galiba.. gecen tvde izledim de, manken bi kadin kaslarini gelistirdi 8 haftada, onlar da kayboldu desem yalan olmaz :26:

bence bizim yaptigimiz diyet degil yaa hele ben öyle takiliyorum kafama göre amaannn önemli olan sIkIlasmak dimi bebecim??? 3 kilo 5 kilo gider elbet ama saka bi kenara, aslinda disimizi sIksak da kiloyu versek ve tamamen spora odaklansak

evet kedinin dediği gibi büyütür falan demiyor çoğu yerde (sadece bir iki yerde laf arasında geçmiş ) ama dikleştiriyormuş ve sarkıklar çok ileri derecede değilse etkiliyormuş baya. :))

naaaayyııııııırrr

aynen canım yaa, benim hafiften sıkılaşmaya başladı.
azimle devam edersek olacak bu iş :13:

evet kedinin dediği gibi büyütür falan demiyor çoğu yerde (sadece bir iki yerde laf arasında geçmiş ) ama dikleştiriyormuş ve sarkıklar çok ileri derecede değilse etkiliyormuş baya. :))

bu çok daha mantıklı ehehehe

Ama onlar proteyin tozlarıyla deli gibi çalışıyorlar ki o 8haftalık dediğin şey asla 8haftada olmaz oncesinde vardır, ozman benimde öyle olmam gerekirdi..

Haa elbette küçülme yaapar oda göğüs yaglarınız gider.

unutmayın SPOR BIRAKTIGINIZ 6AY İÇİNDE KASLARINIZ GEVŞER VE KARNINIZDA BAKLAVALARINIZ BİLE OLSA 6AY SONRA DÜZ OLURLAR.

göğüs ağırlıklı çalışırsan o durum mümkün tabi canım. sonuçta düşünürsek yağları yakıp kas oluşturuyoruz. kaslar da yağlardan daha az yer kaplıyor. e böyle olunca vücudun kas yaptıkça küçülüyorsun. :) göğüslere ağırlık verirsen bi yerden sonra sımsıkı ama küçük olurlar sanırım. ben çok göğüs çalışmıyorum. :))

canim yarismaya girmek icin günlük 9 saatlik profesyonel calismayla gercekten gelistirdi.. iki saatte bi yemek yiyordu gece bile düsün.. kadin bir de et yemiyordu mecburen tozlarla aliyordu.. 8 haftada cikti kaslari, kendi kategorisinde beisnci oldu.. tabiki yillarca calisan kadinlar ayni degildi ama... 52 yasinda bi kadini gösterdiler calismasini vs ben böyle kaldim kafayi gösterme, bildigin erkek...

ben de canim, hatta kollarimi bile kipirdatmiyorum ama kol kaslarim olsun isterdim yaa...

Evde biraz yürüdüm

sonra gittim sıcak bir banyo yaptım bacağımdaki ağrılar bir nebze de olsa geçti

saçımı sardım

geldim buraya çene çalmaya

Keddiiii keddiiii bana bak, buralara çukunutalar, boyozlarla gelme bak bakkk

çekmeceye sokarımkafamı valllllaa heeeea

Evde biraz yürüdüm

sonra gittim sıcak bir banyo yaptım bacağımdaki ağrılar bir nebze de olsa geçti

saçımı sardım

geldim buraya çene çalmaya
HAHHAHAH hoşgeldin bende banyodan sonra saçlarımı örüyor şimdi açtım 2 gn kıvır kıvır oluyorum
Keddiiii keddiiii bana bak, buralara çukunutalar, boyozlarla gelme bak bakkk

çekmeceye sokarımkafamı valllllaa heeeea
Suss kızz almıyoz artık eve cukunata jipss sanada almam salatalık soyup yiyiyorum sürekli

Kızllllarr hepinizde yazmıssınız hee kac saattır oku oku bıtmıyor bı gunde ne konustunuz be yavrummm :)

neysekı sonunda bıtırdım konuyu atlayamıyorumda haberım olmaz bıseyden falan alımallah:)

bende bugun ılk defa dısarda yaptım sporumu su parktakı spor aletlerınde yarım saat calıstım yarım saatte basketbol oynadım terımı attım :) super oldu

yarın bastan devam sıkılasıcazzzzz

iyi geceler hanımlar, sohbetinize doyum olmaz ama benim biraz işim var.
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum

HAHHAHAH hoşgeldin bende banyodan sonra saçlarımı örüyor şimdi açtım 2 gn kıvır kıvır oluyorum

Suss kızz almıyoz artık eve cukunata jipss sanada almam salatalık soyup yiyiyorum sürekli

ay benim saçımın kabarma sorunu olmasa iyi olur ama olmuyor

kız boyoz falan dedinizde sen izmirde mi oturuyorsun kedi

jillia michaels 30 day shared level 1 ini izledim. O ne öyle

onu ben yapsam hık der giderim diğer tarafa

kadın hiç dinlenmiyor yaw

Günaydın kızlar. Yeşil çayımı içtim. Şimdi squat zamanı:) 100 yapacağım bugün. Kedinin dediği gibi beyaz ekmekle şekeri kestim, yeşil çay içiyorum. Gazlı içecek sevmem zaten. Selülitlerimin büyük kısmı gitmiş. Dün aynada gördüm baya sevindim Kedi, Beba ve sorularımı yanıtlayan herkese sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…