Şınav çekmek küçültür mü büyütür mü bilmiyorum ama sertleştirir, ve sarkmasını engeller.:79:
benim haşatım çıktı bugün
ama düzenli yapıyorum sporumu artık, diyet desen dikkat ediyorum yediklerime.
kilom 100-200 gr oynuyo aşağı doğru bakalım kalıcı olur birkaç güne
tamamen ordan burdan duyma bir bilgi araştır bakalım aslı çıkacak mı canım
benim haşatım çıktı bugün
ama düzenli yapıyorum sporumu artık, diyet desen dikkat ediyorum yediklerime.
kilom 100-200 gr oynuyo aşağı doğru bakalım kalıcı olur birkaç güne
tamamen ordan burdan duyma bir bilgi araştır bakalım aslı çıkacak mı canım
sey yaa kötü haber olcak belki ama, spor yapanlarin seyleri kücük oluyor bilirsiniz.. kas yaptigi icin onlari da topluyo galiba.. gecen tvde izledim de, manken bi kadin kaslarini gelistirdi 8 haftada, onlar da kayboldu desem yalan olmaz :26:
bence bizim yaptigimiz diyet degil yaahele ben öyle takiliyorum kafama göre amaannn önemli olan sIkIlasmak dimi bebecim??? 3 kilo 5 kilo gider elbet ama saka bi kenara, aslinda disimizi sIksak da kiloyu versek ve tamamen spora odaklansak
evet kedinin dediği gibi büyütür falan demiyor çoğu yerde (sadece bir iki yerde laf arasında geçmiş) ama dikleştiriyormuş ve sarkıklar çok ileri derecede değilse etkiliyormuş baya. :))
Ama onlar proteyin tozlarıyla deli gibi çalışıyorlar ki o 8haftalık dediğin şey asla 8haftada olmaz oncesinde vardır, ozman benimde öyle olmam gerekirdi..sey yaa kötü haber olcak belki ama, spor yapanlarin seyleri kücük oluyor bilirsiniz.. kas yaptigi icin onlari da topluyo galiba.. gecen tvde izledim de, manken bi kadin kaslarini gelistirdi 8 haftada, onlar da kayboldu desem yalan olmaz :26:
sey yaa kötü haber olcak belki ama, spor yapanlarin seyleri kücük oluyor bilirsiniz.. kas yaptigi icin onlari da topluyo galiba.. gecen tvde izledim de, manken bi kadin kaslarini gelistirdi 8 haftada, onlar da kayboldu desem yalan olmaz :26:
Ama onlar proteyin tozlarıyla deli gibi çalışıyorlar ki o 8haftalık dediğin şey asla 8haftada olmaz oncesinde vardır, ozman benimde öyle olmam gerekirdi..
Haa elbette küçülme yaapar oda göğüs yaglarınız gider.
unutmayın SPOR BIRAKTIGINIZ 6AY İÇİNDE KASLARINIZ GEVŞER VE KARNINIZDA BAKLAVALARINIZ BİLE OLSA 6AY SONRA DÜZ OLURLAR.
göğüs ağırlıklı çalışırsan o durum mümkün tabi canım. sonuçta düşünürsek yağları yakıp kas oluşturuyoruz. kaslar da yağlardan daha az yer kaplıyor. e böyle olunca vücudun kas yaptıkça küçülüyorsun. :) göğüslere ağırlık verirsen bi yerden sonra sımsıkı ama küçük olurlar sanırım. ben çok göğüs çalışmıyorum. :))
HAHHAHAH hoşgeldin bende banyodan sonra saçlarımı örüyor şimdi açtım 2 gn kıvır kıvır oluyorumEvde biraz yürüdüm
sonra gittim sıcak bir banyo yaptımbacağımdaki ağrılar bir nebze de olsa geçti
saçımı sardım
geldim buraya çene çalmaya
Suss kızz almıyoz artık eve cukunata jipss sanada almam salatalık soyup yiyiyorum sürekliKeddiiii keddiiii bana bak, buralara çukunutalar, boyozlarla gelme bakbakkk
çekmeceye sokarımkafamı valllllaa heeeea
HAHHAHAH hoşgeldin bende banyodan sonra saçlarımı örüyor şimdi açtım 2 gn kıvır kıvır oluyorum
Suss kızz almıyoz artık eve cukunata jipss sanada almam salatalık soyup yiyiyorum sürekli
hadi canım
Antalyada birde
lasenza varmı ki orda :26: