Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:- Kızlar daha egzersizlerimi yapmadım , şimdi yemek yedik köfte ve makarna 5 tane köfte 1süzgülü kepçeyle makarna yarım bardak kola:122: :122:

Tatlım çokta zor değil o kadın ne kadar yapıyorsa sende o kadar yapacaksın, eğer gücün yetmez bekle diğer harekete geçince onunla başla bende hepsini yapıyorum ama sayıları zorlanırsam yarıda bırakıyorum.:122: :122:

Isınmadan yaptığın için ağrır sağın solun
Evet zor ama müthiiiiişşş karın yağı yakıyor ilk baştaki hareket müthiş alt karın yaktırıyor:122:
Tatlım sen ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programın'dasın 2hafta sonra ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programına alıcam seni:122:

Bugün bir degisiklik yapayim dedim.gündüz olsun sporum.neyse yaptim ama bu sefer cok terlemedim.olmadi mi yani? aksama gene yapicam..bir de ben cok fazla agrilar hissetmiyorum olmuyo mu yaksa..Gecn gün kedicim senin verdigin hareketleri yaptim.kalcalarimda ve bacaklarida agri hissettim..yaa ben hic zayiflamiyorum.napcam simdi telasa binmeye basladim ben ya...

:-
Tatlımm böyle gereksiz endişelere gerek yok.

Ağrılar hamlığı işaret eder çok sert çalışmayı işaret eder.

:-- Akşam egzersiz yapma çok yüklenmiş olursun..

devam et göreceksin değişimleri.. :122:

ay valla söylemen çok iyi oldu canım ya

yalnız ben sana uymadan ısınmadan 50 squat yapınca baya bi hamladım. Çarşamba başlıyorum hareketlere hayırlısıyla

Bide bugün diyetime mola verecem. Yemek yüzünden Ama yarın başlıyorum diyete

:- vuhuuuu işte bizimm de böyle gururlanacağımız değişimlerimiz olsuuuunnn

:122: :122:

wuhuuuuuuuuuuuu

Azimle mıçan Duvarı deler

Süper bir değişim bitti

Kediiii işte benim göbüşüm son gösterdiğin kızın üstten 4. resimdeki hali gibi

Bebaaa böyle yapmıcam annem kasları korkmaa

:122:

hahahahha
ama güzel değil ki yaa haksız mıyım?
çok fazla kas var, erkek gibi.
kadının adonisi bile var
ben daha yumuşak, narin görünenleri seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…