Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
sen bilirsin ama daha kötü olabilir incittiysen,
iki günde bir tatilimiz var ya bizim tatilden sonraki başlamamızda başla sen de sadece iki gün yapmamış olursun

o zaman bende öyle yapayım.
Peki sizin tatilden sonraki başlamanız hangi gün canım ?:44:

aman beeeeaa, gidiyorum tamam :122::122:

ay varya sanki 30 kişi gelip bana taşla sopayla dalmış gibi hissediyorum kendimi

Birazdan ben de yapayım sporumu 3 tane sınav sorusu hazırlıycam aklım sporda hazırlayamıyorum

Az önce birkaç badem atıştırdım, uf durmuyo şu boğaz
Ama spora enerji olur dedim

Bebaaa kız insene mis gibi spor salonu var, koşu bandı var. Benim olsa çıkmam ordan.Gelip dövdürme kendini

ay yüzü de güzel bunların ya tam nefretlik
hahahahahaha bizden uzak cehnneme direk olsunlar (töbe töbe )
Bende paso koşarım heralde

Bademde iyidir ya

Sürekli sende evdeysen

Öretmenmisiz siz soru felan diyince

aynen bende aklımda birşey varken başka bi iş yapamıyorum
tamam canım ya iniyorum, şiddet yok şiddet yok

hahahahahaha bizden uzak cehnneme direk olsunlar (töbe töbe )

Bende paso koşarım heralde

Bademde iyidir ya

Sürekli sende evdeysen

Öretmenmisiz siz soru felan diyince

Evet canım öğretmenim
Bu yüzden hafta içi aksıyordu sporum, çok yoruluyorum okulda.
Ayrıca su'ya da koptum yaa

aynen bende aklımda birşey varken başka bi iş yapamıyorum
tamam canım ya iniyorum, şiddet yok şiddet yok

Hadi bak ben 10 dk.ya başlıycam spora, gelip rapor verelim kediye.

Asknhan: Öretmenim

kızlar birşey sorucam dobermanmı pitbulmu allah aşkına kalite farkı bakarmısınız

kızlar yaptım sporumu geldim :122::122:
amaaa ben pert, benden bi hayır beklemeyin bugün
squatsı da 50 tane yaptım, diğeri gibi arttırarak gitcem çünkü öldüm.
bi de benim popom hiç gerilmedi gibi ya üst bacak deli gibi çalıştı ama popo durdu, yanlış mı yaptım :44:

Pazar sabahı kahvaltılarında hep kaçırıyorum ben yaa Ailecek yenen o börekler poaçalar çeşit çeşit kahvaltılıklar Tutamıyorum napayım.Diğer günler yalnızım kafama göre takılıyorum ama ah bu pazarlar

:122::122: Tamam zıp zıp aynı bizim bigi

kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyor

Ben şimdi yürüyüşten geldim 1 saattir yürüyorum.Şidmi oturmak istiyorum ama acaba bi iki bişeyler yapsam mı diyede düşünüyorum.Her gün yaparak kendimide yormak istemiyorum.Dinleneyim mi spor mu yapayım bilemedim

Ben sevgulümle kaldım bugunde onunla yedik ama

Ailecek annemde sabahtan kalkıp hazırlardı ama ben gidip çooktan koşardım annem tril tril beni arardı

kKüçükkende spor manyagıydım

kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyor

gördüm canım benim yapıyorum o hareketler var benim seride de,
ama squatsda popom çalışmadı gibi senin nasıl oluyo her yerin çalıştığını hissedebiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…