Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ben şimdi yürüyüşten geldim 1 saattir yürüyorum.Şidmi oturmak istiyorum ama acaba bi iki bişeyler yapsam mı diyede düşünüyorum.Her gün yaparak kendimide yormak istemiyorum.Dinleneyim mi spor mu yapayım bilemedim :KK31:
Tatlım yeni bölgesel programındaki 1 tane vidroyu yap ihi hissedersin sonra dinlen:KK6:

gördüm canım benim yapıyorum o hareketler var benim seride de,
ama squatsda popom çalışmadı gibi senin nasıl oluyo her yerin çalıştığını hissedebiliyo musun? :KK52::KK52:
Vallahaben squatsı dün yaptım 15 tane dambılla dambılsızda bacak içim ve arka bacağımın yandığını hissediyorum:KK55:

Ben sevgulümle kaldım bugunde onunla yedik ama :KK30:

Ailecek annemde sabahtan kalkıp hazırlardı ama ben gidip çooktan koşardım annem tril tril beni arardı:KK52::KK52:

kKüçükkende spor manyagıydım:KK1:

Hmmm o kahvaltı her şeye bedel işte:KK16::KK16:

Benimkide sınavdan çıktı 12 de kahvaltı yapalım beraber dedi.Yok yürüyelim dedim.Ben sabah zaten tıka basa yemişim.Yazık benimle 1 saat yürüdü :KK1:

Vallahaben squatsı dün yaptım 15 tane dambılla dambılsızda bacak içim ve arka bacağımın yandığını hissediyorum:KK55:

aynen bacak içi arka bacak hatta ön bacak cayır cayır, ama totiş bana mısın demiyo :KK53::KK53:
bi de tifaniden nefret ediyorum, canıma okuyo kadın.
ama yine de yapıyorum ısınma soğumasını :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
aynen bacak içi arka bacak hatta ön bacak cayır cayır, ama totiş bana mısın demiyo :KK53::KK53:

Bende de öyle canım.Totoşu sıkarak kalkmaya çalışıyorum ancak o zaman bi şeyler oluyor ama dieğr türlü sadece bacak kısmı yanıyor.

Tamam canım kahvem bitsin yapacağım.

Her gün spor yapmak zararlı mı.İlla ara vermek gerekli mi:26:

Her gün yapsak mesela daha hızlımı sonuç alırız
Kuzum Hergün spor yapmak kaslarınızın çok yorulması ve aşırı kas yapımı yapar.. :KK4:

:- eklemlerin zarar , haftanın 3 günü en az mola olmalı:KK6:

Bugün 55 squats yaptım :KK16: 5er artırarak gidiyorum (nasıl dayanacağımı bilmiyorum) 3 günde bir mola ama ısınma hareketi yapmıyorum sanırım bu yüzden bugün biraz ağrı oldu bacaklarımda, inşallah sakatlanmayız :KK31: Birde vücut ölçüleri nerden nasıl alınıyor ölçüp 30 gün squats sonucunda neler değiştiğini yazacağım :KK53:

Ek olarak kedi: göbek eritmek için önerdiğin videoya baktım feci zormuş :KK50: Zaten squats çok yoruyor extra olarak baya zorlar bu beni, 2 haftada ciddi sonuç veriyorsa ama yaparım mecburen.. İngilizce konuştuğundan ne dediğini anlamıyorum adamın, kaçar tane yapıyoruz o hareketleri?

Son düzenleme:
Sporumu yaptım da geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm. :122: :122:
Tiffany'nin ısınma, simit bölgesi için hareketlerini, senin verdiğin egzersiz ve videoları yaptım ama pestilim çıktı diyebilirim.
YArın sabah o ağrıyla uyanmaktan korkuyorum.Ama kas ağrısı yaşamamaktan da korkuyorum:KK37::KK9::KK9:
Şu an bacaklarımda ağrı var ama kas ağrısı gibi değil:26:
Ve kedicim o ikinci video nasıl zor öyle yaaa:18::18:
Doğru düzgün yapamadım

Bugün 55 squats yaptım :KK16: 5er artırarak gidiyorum (nasıl dayanacağımı bilmiyorum) 3 günde bir mola ama ısınma hareketi yapmıyorum sanırım bu yüzden bugün biraz ağrı oldu bacaklarımda, inşallah sakatlanmayız :KK31: Birde vücut ölçüleri nerden nasıl alınıyor ölçüp 30 gün squats sonucunda neler değiştiğini yazacağım :KK53:

Ek olarak kedi: göbek eritmek için önerdiğin videoya baktım feci zormuş :KK50: Zaten squats çok yoruyor extra olarak baya zorlar bu beni, 2 haftada ciddi sonuç veriyorsa ama yaparım mecburen.. İngilizce konuştuğundan ne dediğini anlamıyorum adamın, kaçar tane yapıyoruz o hareketleri?

canım ısınma hareketlerini kesinlikle yap, inş sakatlanmayız olmaz incitirsin kaslarını :KK20::KK20:
bel en ince yerden göbek deliğinin biraz yukarısına denk geliyo
popo, göğüs, bacak, kol en geniş yerden alınıyo canım.
üzerinde birşey yokken ölç çünkü etkiliyo kıyafetler. :KK34:

canım ısınma hareketlerini kesinlikle yap, inş sakatlanmayız olmaz incitirsin kaslarını :KK20::KK20:
bel en ince yerden göbek deliğinin biraz yukarısına denk geliyo
popo, göğüs, bacak, kol en geniş yerden alınıyo canım.
üzerinde birşey yokken ölç çünkü etkiliyo kıyafetler. :KK34:

Ölçtüm nasıl sizcee : 85 - 67 - 87

Peki o zaman biri bana squats için ısınma hareketi önerebilir mi :KK34:

keddddiiiiiiiiiiiiiiii :KK3:

beni hangi gruba dahil ediyorsun ben bilemedim çarşamba ona göre hareketlere başlıcam :KK9:

ben 1.62- 1.65 arası 63 kiloyum göbeğim kalçam ve basemlerim fazla onları eritmek istiyorum :KK31:

şimdi ben hangi gruba giriyorum bilemedim :26:

X