Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee ozman sende yapabilirsin kadın sizin 2 katınızken yapmış:122:Benim üst bölge şuan alt kısımdaki fotoğraflardan 3. karedekine benziyor alt bölgemde 4. karedekine
Bebeğiim bak nasıl azim etmiş değişmi yapmış bir senede ki o bütüüün vucunu yenilemiş. Siz yazın bile devam ederseniz varya bakk bırakmak yok ama temmuz da yemin ediyorum taş olucaksınız! sonra yaz bitince gene devam obür yaza tabiri caizse öhhüüüzz gibi yesekte o göbek çıkmıycaaKediiii işte benim göbüşüm son gösterdiğin kızın üstten 4. resimdeki hali gibi
Aynen benim istediğim vücut: http://25.media.tumblr.com/8f67101ceca4f7d151e1163b144be18d/tumblr_mfj1lvnAzb1rmx9yno1_500.jpg
Bu göbekle o günleri görmek rüya gibi ama inşallah diyoruuummm
hahahahha
ama güzel değil ki yaa haksız mıyım?
çok fazla kas var, erkek gibi.
kadının adonisi bile var
ben daha yumuşak, narin görünenleri seviyorum
Ben bunu yapıcam ! Gerçekten yapıcam
Ben gidip yürüyeyim sahilde oturmanın en güzel ozelliğide bu hop in yürü koş gel
Bende popo yanımda 1kaçtane bacak içimde var çatlak gitmez ama sıkılaşırsan göze bile çarpmazya benim kalçamda çok çatlak var
onlarda sporla bir nebzede olsa düzelir mi acaba :26:
Kedi squats için basit 1-2 tane ısınma hareketi yok mu? Hani video gerektirmeyen hemen yapıp squat yapabileceğim türden
Eee ozman sende yapabilirsin kadın sizin 2 katınızken yapmış:122:
Bebeğiim bak nasıl azim etmiş değişmi yapmış bir senede ki o bütüüün vucunu yenilemiş. Siz yazın bile devam ederseniz varya bakk bırakmak yok ama temmuz da yemin ediyorum taş olucaksınız! sonra yaz bitince gene devam obür yaza tabiri caizse öhhüüüzz gibi yesekte o göbek çıkmıycaa
Benim bir müzik hocam vardı orta okulda çok tav olurda bana ama bende sevmezdim ama severdim gibide O musun sen
bak mesela bunun ortada bir çizgi var sadece ve çok güzel duruyor
kedi sana bunu diyorum işte
aa o kız yapmış sen niye yapamayasın canım
hhahahahahahha ay ben ozman şunu yapımbu çooook güzel
yaparsan kıskanırım saçını keserim, bacaklarına kezzap atarım
Yok canım ben mesleğinde çıtır ama fiziken pek çıtır olmayan bir yıllık öğretmenim.
Temmuza kadar düzelir mi kedim yaa, haftada dört gün sporla, 3 ayda değişir herhalde bir şeyler değil mi?
Üst baağım 56, göbeğim de aynı o resimdeki gibi
Azmettim başarıcam beeee... Kim tutar bizi
Yaparım di miiii? yanımda olun kızçeler
Az ye bakalıım hıııben yemeğe gidiyorum kızlar
Ben gidip yürüyeyim sahilde oturmanın en güzel ozelliğide bu hop in yürü koş gel
hhahahahahahha ay ben ozman şunu yapım
Bende popo yanımda 1kaçtane bacak içimde var çatlak gitmez ama sıkılaşırsan göze bile çarpmaz
Tatlım yaparsın tam bu ay birlikte 4 ay !!!Yok canım ben mesleğinde çıtır ama fiziken pek çıtır olmayan bir yıllık öğretmenim.
Temmuza kadar düzelir mi kedim yaa, haftada dört gün sporla, 3 ayda değişir herhalde bir şeyler değil mi?
Üst baağım 56, göbeğim de aynı o resimdeki gibi
Azmettim başarıcam beeee... Kim tutar bizi
Yaparım di miiii? yanımda olun kızçeler
Top yoksa aynı hareketi topsuz yerde yapın:122:Kedi topumuz yoksa nolcek
Bende kemikliyim çokta seviyorum kemiksizler, çok düz sopa gibi duruyorSizce leğen kemiği geniş olunca(fotoğraftaki kızınki gibi bi genişlik) daha mı güzel duruyor yoksa şu kemikleri daracık hatta kemiksiz gibi olanlar mı? Benimki kızınki gibi geniş ve kemiksiz olanları feci kıskanıyorum
Dimii giyinip gidiyorum hemen :122:Az ye bakalıım hııı
Afiyet olsun
ben de bundan istiyoruuuuuuuuummm
Kedi mis gibi yerde oturuyon hadi bizim yerimize de yürü koş gel
Yok artık salla kzıım na 150 kiloluk kadın bikiniyle giriyor, yaşlı karılar bikini giyiyor, Seninde var benimde var Salla sıkı ol yeteeeeeeerrrr :122: had yidimmm hepinizii gidim azcık yürüyim geleyiim D: çok şiştimevet malesef gitmiyormuş
Ama göze çarpmasa yeter benim için
bu çatlaklar yüzünden etekli bikin giyiyorum ya