Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Benim üst bölge şuan alt kısımdaki fotoğraflardan 3. karedekine benziyor alt bölgemde 4. karedekine :KK53:
Eee ozman sende yapabilirsin kadın sizin 2 katınızken yapmış:122:
Kediiii işte benim göbüşüm son gösterdiğin kızın üstten 4. resimdeki hali gibi :KK14::KK14:
Bebeğiim bak nasıl azim etmiş değişmi yapmış bir senede ki o bütüüün vucunu yenilemiş. Siz yazın bile devam ederseniz varya bakk bırakmak yok ama temmuz da yemin ediyorum taş olucaksınız! sonra yaz bitince gene devam obür yaza tabiri caizse öhhüüüzz gibi yesekte o göbek çıkmıycaa:KK16:

Benim bir müzik hocam vardı orta okulda çok tav olurda bana ama bende sevmezdim ama severdim gibide :KK70: O musun sen:KK76:

ya benim kalçamda çok çatlak var :KK43:

onlarda sporla bir nebzede olsa düzelir mi acaba :26:

Kedi squats için basit 1-2 tane ısınma hareketi yok mu? Hani video gerektirmeyen hemen yapıp squat yapabileceğim türden

hahahahha :KK9::KK9::KK9:
ama güzel değil ki yaa haksız mıyım?
çok fazla kas var, erkek gibi.
kadının adonisi bile var :KK53::KK53:
ben daha yumuşak, narin görünenleri seviyorum :KK16:
tumblr_mkvlwqmnIu1snojb9o1_500.jpg

Ben bunu yapıcam ! Gerçekten yapıcam :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben gidip yürüyeyim sahilde oturmanın en güzel ozelliğide bu hop in yürü koş gel :63::KK9::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8:

ya benim kalçamda çok çatlak var :KK43:

onlarda sporla bir nebzede olsa düzelir mi acaba :26:
Bende popo yanımda 1kaçtane bacak içimde var çatlak gitmez ama sıkılaşırsan göze bile çarpmaz
Kedi squats için basit 1-2 tane ısınma hareketi yok mu? Hani video gerektirmeyen hemen yapıp squat yapabileceğim türden
img_120384_12813905_0

Eee ozman sende yapabilirsin kadın sizin 2 katınızken yapmış:122:

Bebeğiim bak nasıl azim etmiş değişmi yapmış bir senede ki o bütüüün vucunu yenilemiş. Siz yazın bile devam ederseniz varya bakk bırakmak yok ama temmuz da yemin ediyorum taş olucaksınız! sonra yaz bitince gene devam obür yaza tabiri caizse öhhüüüzz gibi yesekte o göbek çıkmıycaa:KK16:

Benim bir müzik hocam vardı orta okulda çok tav olurda bana ama bende sevmezdim ama severdim gibide :KK70: O musun sen:KK76:

Yok canım ben mesleğinde çıtır ama fiziken pek çıtır olmayan :KK9::KK9: bir yıllık öğretmenim.:KK17:
Temmuza kadar düzelir mi kedim yaa, haftada dört gün sporla, 3 ayda değişir herhalde bir şeyler değil mi?
Üst baağım 56, göbeğim de aynı o resimdeki gibi:KK50::KK50:
Azmettim başarıcam beeee... Kim tutar bizi:KK52::KK52::KK52::KK52:

bak mesela bunun ortada bir çizgi var sadece ve çok güzel duruyor :KK16:
kedi sana bunu diyorum işte :nazar:

aa o kız yapmış sen niye yapamayasın canım :KK76:

Yaparım di miiii? yanımda olun kızçeler :KK19::KK19:

Yok canım ben mesleğinde çıtır ama fiziken pek çıtır olmayan :KK9::KK9: bir yıllık öğretmenim.:KK17:
Temmuza kadar düzelir mi kedim yaa, haftada dört gün sporla, 3 ayda değişir herhalde bir şeyler değil mi?

tabiki yaparsın tatlım :KK36::KK36::KK36:
burda hep destek tam destek :13::13:

tumblr_mjnlaf4P781rxlj8po1_500.jpg

Bu hareket vucut'u ısıtmaya 1'e 1.

:KK14::KK14:

:- ayrıca göbek yağı yakmada da bire bir:122:

tumblr_mkvlwqmnIu1snojb9o1_500.jpg

Ben bunu yapıcam ! Gerçekten yapıcam :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben gidip yürüyeyim sahilde oturmanın en güzel ozelliğide bu hop in yürü koş gel :63::KK9::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8:

Sizce leğen kemiği geniş olunca(fotoğraftaki kızınki gibi bi genişlik) daha mı güzel duruyor yoksa şu kemikleri daracık hatta kemiksiz gibi olanlar mı? Benimki kızınki gibi geniş ve kemiksiz olanları feci kıskanıyorum :KK47:

Tatlım yaparsın tam bu ay birlikte 4 ay !!!

:122: :122:

Düzenli yaparsanız olur ama:KK22:

Seviyorum sizi

tumblr_mkv8zqdI6C1rw9i50o1_500.jpg

Kedi topumuz yoksa nolcek:KK1::KK1:
Top yoksa aynı hareketi topsuz yerde yapın:122:
Sizce leğen kemiği geniş olunca(fotoğraftaki kızınki gibi bi genişlik) daha mı güzel duruyor yoksa şu kemikleri daracık hatta kemiksiz gibi olanlar mı? Benimki kızınki gibi geniş ve kemiksiz olanları feci kıskanıyorum :KK47:
Bende kemikliyim çokta seviyorum kemiksizler, çok düz sopa gibi duruyor
Az ye bakalıım hııı:KK20::KK20:
Afiyet olsun :KK9:

ben de bundan istiyoruuuuuuuuummm:KK52::KK52::KK52:

Kedi mis gibi yerde oturuyon hadi bizim yerimize de yürü koş gel:KK9::KK9:
Dimii giyinip gidiyorum hemen :122:
evet malesef gitmiyormuş :KK43:

Ama göze çarpmasa yeter benim için :KK53:

bu çatlaklar yüzünden etekli bikin giyiyorum ya :KK43:
Yok artık salla kzıım na 150 kiloluk kadın bikiniyle giriyor, yaşlı karılar bikini giyiyor, Seninde var benimde var Salla sıkı ol yeteeeeeeerrrr :122: had yidimmm hepinizii gidim azcık yürüyim geleyiim D: çok şiştim

X