Tatlım yeni bölgesel programındaki 1 tane vidroyu yap ihi hissedersin sonra dinlenBen şimdi yürüyüşten geldim 1 saattir yürüyorum.Şidmi oturmak istiyorum ama acaba bi iki bişeyler yapsam mı diyede düşünüyorum.Her gün yaparak kendimide yormak istemiyorum.Dinleneyim mi spor mu yapayım bilemedim
Vallahaben squatsı dün yaptım 15 tane dambılla dambılsızda bacak içim ve arka bacağımın yandığını hissediyorumgördüm canım benim yapıyorum o hareketler var benim seride de,
ama squatsda popom çalışmadı gibi senin nasıl oluyo her yerin çalıştığını hissedebiliyo musun?
Ben sevgulümle kaldım bugunde onunla yedik ama
Ailecek annemde sabahtan kalkıp hazırlardı ama ben gidip çooktan koşardım annem tril tril beni arardı
kKüçükkende spor manyagıydım
Vallahaben squatsı dün yaptım 15 tane dambılla dambılsızda bacak içim ve arka bacağımın yandığını hissediyorum
Tatlım yeni bölgesel programındaki 1 tane vidroyu yap ihi hissedersin sonra dinlen
aynen bacak içi arka bacak hatta ön bacak cayır cayır, ama totiş bana mısın demiyo
Bende de öyle canım.Totoşu sıkarak kalkmaya çalışıyorum ancak o zaman bi şeyler oluyor ama dieğr türlü sadece bacak kısmı yanıyor.
Kuzum Hergün spor yapmak kaslarınızın çok yorulması ve aşırı kas yapımı yapar..Tamam canım kahvem bitsin yapacağım.
Her gün spor yapmak zararlı mı.İlla ara vermek gerekli mi:26:
Her gün yapsak mesela daha hızlımı sonuç alırız
ben yapamadım demek ki yarın bi de sıkmayı deneyeyim :44:
Kuzum Hergün spor yapmak kaslarınızın çok yorulması ve aşırı kas yapımı yapar..
:- eklemlerin zarar , haftanın 3 günü en az mola olmalı
Bugün 55 squats yaptım5er artırarak gidiyorum (nasıl dayanacağımı bilmiyorum) 3 günde bir mola ama ısınma hareketi yapmıyorum sanırım bu yüzden bugün biraz ağrı oldu bacaklarımda, inşallah sakatlanmayız Birde vücut ölçüleri nerden nasıl alınıyor ölçüp 30 gün squats sonucunda neler değiştiğini yazacağım
Ek olarak kedi: göbek eritmek için önerdiğin videoya baktım feci zormuşZaten squats çok yoruyor extra olarak baya zorlar bu beni, 2 haftada ciddi sonuç veriyorsa ama yaparım mecburen.. İngilizce konuştuğundan ne dediğini anlamıyorum adamın, kaçar tane yapıyoruz o hareketleri?
canım ısınma hareketlerini kesinlikle yap, inş sakatlanmayız olmaz incitirsin kaslarını
bel en ince yerden göbek deliğinin biraz yukarısına denk geliyo
popo, göğüs, bacak, kol en geniş yerden alınıyo canım.
üzerinde birşey yokken ölç çünkü etkiliyo kıyafetler.
Ölçtüm nasıl sizcee : 85 - 67 - 87
Peki o zaman biri bana squats için ısınma hareketi önerebilir mi
benimkilere çok yakın
kedini paylaştığı ısınma videoları var eski sayfalarda canım
İlklere baktımda çok sayfa+video var bulamadımkedi gelince bi zahmet yardımcı olur musun
Bu arada üst bacak: 50
bulamadıysan vereyim linkini canım
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam, and get ready to work your body OUT! - YouTube!
benim de öyle, stilex le de aynı gibi ölçülerimiz.
sen de kilo aldığında önce göbek ve göğüsten mi alırsın?
Her yerimden alıyorum tabii öncelik göbekte :18: