Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

ne güzel bak gece yememeye alışırsın böyle böyle
ya canım ısınmadan yaptığın için oldu galiba senin

ya benim şimdi yapasım var, yapıp öyle başlayayım güne şimdi aklımda bu varken ders çalışamıyorum bi konuya başlayacağım yarım kalacak araya spor girecek filan sevmiyorum işimin bölünmesini

kediiii şimdi yapiim mi bir buçuk saati geçti yemek yiyeli

Evet canım ya ondan oldu galiba

Birde hayatımda hiç spor yapmazken birden 50 squat yapınca böyle oldu

squar yapmadan önce bacaklarını büküp daireler yaparsan diz kapaklarını korumuş olursun canım bir de aile hekimine gidip kas gevşetici yazdırabilirsin.Ben ilk gün zorlanınca ikinci gün (jıllıan'da) kas gevşetici sürdüm çok şükür bir şeyim yok.

Yalnız dün karın egzersizlerine ağırlık verdiğim için yanma var bugün.

offf
O kadarda hevesliyim videoları falan hep indirdim. Artık yarın iyi olursam yarın başlıcam

sen bilirsin ama daha kötü olabilir incittiysen,
iki günde bir tatilimiz var ya bizim tatilden sonraki başlamamızda başla sen de sadece iki gün yapmamış olursun

Süper keşke bizde kola içmesek ya abur cuburu bende kesmeye çalışıyorum sürekli evde oldugum için sürekli tıkınmamodundayım.

Yok ya ben alışığım dambılada dün çook hızlı 15 tane squats yaptım onunla öldüm
Yok tatlım o ağrılar hamlıktan bende 2 hafta yapmadım dün baya yüklendim bacaklarımda fil var gibi yataktan kalkamadım ya
kediiii şimdi yapiim mi bir buçuk saati geçti yemek yiyeli
Yappppp ama evde 15 dakika aşağıya yukarıya yurume şansın varmı 15 dk evde aşağıya yukarıyayüürü öyle yap hemen hemen yarım kilometre yapar 15 dakika

Yappppp ama evde 15 dakika aşağıya yukarıya yurume şansın varmı 15 dk evde aşağıya yukarıyayüürü öyle yap hemen hemen yarım kilometre yapar 15 dakika

yurdun spor salonunda koşu bandı var ama inmeye çoook üşeniyorum

ya kedicim bisi sorucam sana.ben haftada 3-4 gün spor yapabiliyorum..oda kardiyo ve bölgesellerden oluşuyor.mesela bazen 40 dk kardiyo bazen 20 dk.sonra bölgesel.ama kardeşim kardiyo yaptigin gün bölgesel calisamazsin dedi.kardiyoyu ayri bolgeseli ayri günler yapman lazım diyor.ancak okdr günüm yok.bir etkisi olmazmi bu şekilde?

ama off ya, neyse arkadaşa söyleyeyim de gelirse onunla ineyim

iyiyim tatlım sen nasılsın?
oflaammaaaa hadi in in
Tatlım abin ne düşünür bilmem ama önermiyorum demedim açıkcası yarı saat cardio , 15 dk bölgesel gayet iyi spor salonuna gidipte heppsini aynı gun yapanlar var daha fazlasını yapanlar da var rahat olsen yap devam et

olmadı yarın gidip bir kas gevşetici yazdırayım doktora

Teşekkür ederim aklıma hiç gelmemişti kas gevşetici kullanmak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…