Dün akşam yatarken açlıktan yine karnıma ağrı girdi. Ama ben yine yemedim hiçbişey
Sabah kahvaltımı yaptım bir dilimden az kepekli ekmek yumurta peynir ve maydonoz yedim. Öğle arasında da yulaf ezmeli yoğgur yemeyi planlıyorum.
Bide galiba nem kendimi sakatladım spor yapayım derken ikinci gün oldu ama yürüyemiyorum bile ağrılardan
ne güzel bak gece yememeye alışırsın böyle böyle
ya canım ısınmadan yaptığın için oldu galiba senin
Evet canım ya ondan oldu galiba
Birde hayatımda hiç spor yapmazken birden 50 squat yapınca böyle oldu
ya benim şimdi yapasım var, yapıp öyle başlayayım güne şimdi aklımda bu varken ders çalışamıyorum bi konuya başlayacağım yarım kalacak araya spor girecek filan sevmiyorum işimin bölünmesini
iyi ki kaslarına birşey olmamış
bence yapma bi kaç gün spor.
Evet canım ya ondan oldu galiba
Birde hayatımda hiç spor yapmazken birden 50 squat yapınca böyle oldu
offf
O kadarda hevesliyim videoları falan hep indirdim. Artık yarın iyi olursam yarın başlıcam
Süper keşke bizde kola içmesek yayuppiiii diyorum o zaman. Yıllardır kola içmiyorum zaten. Abur cubura da yavaştan dur diyorum.
Sekiz kilo ağır değil mi canım ya, Allah korusun beline yüklenme.
Eveeeet bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
Sporumuzu da yaptık, biiz yaptıık, biz yaptııkkdiyelim
Yok tatlım o ağrılar hamlıktan bende 2 hafta yapmadım dün baya yüklendim bacaklarımda fil var gibi yataktan kalkamadım yaDün akşam yatarken açlıktan yine karnıma ağrı girdi. Ama ben yine yemedim hiçbişey
Sabah kahvaltımı yaptım bir dilimden az kepekli ekmek yumurta peynir ve maydonoz yedim. Öğle arasında da yulaf ezmeli yoğgur yemeyi planlıyorum.
Bide galiba nem kendimi sakatladım spor yapayım derken ikinci gün oldu ama yürüyemiyorum bile ağrılardan
Yapppppkediiii şimdi yapiim mi bir buçuk saati geçti yemek yiyeli
Yapppppama evde 15 dakika aşağıya yukarıya yurume şansın varmı 15 dk evde aşağıya yukarıyayüürü öyle yap hemen hemen yarım kilometre yapar 15 dakika
Aa in ozman yarım saat yürü sonra başla koş kızz hadi gittyurdun spor salonunda koşu bandı var ama inmeye çoook üşeniyorum
Aa in ozman yarım saat yürü sonra başla koş kızz hadi gitt
arvencim hoşgeldin tünaydın
Nasılsın canım?
ama off ya, neyse arkadaşa söyleyeyim de gelirse onunla ineyim
iyiyim tatlım sen nasılsın?
Teşekkür ederim ben de iyiyim kuzum..
oflaammaaaa hadi in inama off ya, neyse arkadaşa söyleyeyim de gelirse onunla ineyim
iyiyim tatlım sen nasılsın?
Tatlım abin ne düşünür bilmem ama önermiyorum demedim açıkcası yarı saat cardio , 15 dk bölgesel gayet iyi spor salonuna gidipte heppsini aynı gun yapanlar var daha fazlasını yapanlar da var rahat olsen yap devam etya kedicim bisi sorucam sana.ben haftada 3-4 gün spor yapabiliyorum..oda kardiyo ve bölgesellerden oluşuyor.mesela bazen 40 dk kardiyo bazen 20 dk.sonra bölgesel.ama kardeşim kardiyo yaptigin gün bölgesel calisamazsin dedi.kardiyoyu ayri bolgeseli ayri günler yapman lazım diyor.ancak okdr günüm yok.bir etkisi olmazmi bu şekilde?
squar yapmadan önce bacaklarını büküp daireler yaparsan diz kapaklarını korumuş olursun canım bir de aile hekimine gidip kas gevşetici yazdırabilirsin.Ben ilk gün zorlanınca ikinci gün (jıllıan'da) kas gevşetici sürdüm çok şükür bir şeyim yok.
Yalnız dün karın egzersizlerine ağırlık verdiğim için yanma var bugün.