Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:- Kızlar daha egzersizlerimi yapmadım , şimdi yemek yedik köfte ve makarna 5 tane köfte 1süzgülü kepçeyle makarna yarım bardak kola:KK30::KK30::KK30::122: :122:

Bugün 55 squats yaptım :KK16: 5er artırarak gidiyorum (nasıl dayanacağımı bilmiyorum) 3 günde bir mola ama ısınma hareketi yapmıyorum sanırım bu yüzden bugün biraz ağrı oldu bacaklarımda, inşallah sakatlanmayız :KK31: Birde vücut ölçüleri nerden nasıl alınıyor ölçüp 30 gün squats sonucunda neler değiştiğini yazacağım :KK53:

Ek olarak kedi: göbek eritmek için önerdiğin videoya baktım feci zormuş :KK50: Zaten squats çok yoruyor extra olarak baya zorlar bu beni, 2 haftada ciddi sonuç veriyorsa ama yaparım mecburen.. İngilizce konuştuğundan ne dediğini anlamıyorum adamın, kaçar tane yapıyoruz o hareketleri?
Tatlım çokta zor değil o kadın ne kadar yapıyorsa sende o kadar yapacaksın, eğer gücün yetmez bekle diğer harekete geçince onunla başla bende hepsini yapıyorum ama sayıları zorlanırsam yarıda bırakıyorum.:122: :122:

Isınmadan yaptığın için ağrır sağın solun
Sporumu yaptım da geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm. :122: :122:
Tiffany'nin ısınma, simit bölgesi için hareketlerini, senin verdiğin egzersiz ve videoları yaptım ama pestilim çıktı diyebilirim.
YArın sabah o ağrıyla uyanmaktan korkuyorum.Ama kas ağrısı yaşamamaktan da korkuyorum:KK37::KK9::KK9:
Şu an bacaklarımda ağrı var ama kas ağrısı gibi değil:26:
Ve kedicim o ikinci video nasıl zor öyle yaaa:18::18:
Doğru düzgün yapamadım
Evet zor ama müthiiiiişşş karın yağı yakıyor ilk baştaki hareket müthiş alt karın yaktırıyor:122:
keddddiiiiiiiiiiiiiiii :KK3:

beni hangi gruba dahil ediyorsun ben bilemedim çarşamba ona göre hareketlere başlıcam :KK9:

ben 1.62- 1.65 arası 63 kiloyum göbeğim kalçam ve basemlerim fazla onları eritmek istiyorum :KK31:

şimdi ben hangi gruba giriyorum bilemedim :26:
Tatlım sen ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programın'dasın 2hafta sonra ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programına alıcam seni:KK55::122:

Bugün bir degisiklik yapayim dedim.gündüz olsun sporum.neyse yaptim ama bu sefer cok terlemedim.olmadi mi yani? aksama gene yapicam..bir de ben cok fazla agrilar hissetmiyorum olmuyo mu yaksa..Gecn gün kedicim senin verdigin hareketleri yaptim.kalcalarimda ve bacaklarida agri hissettim..yaa ben hic zayiflamiyorum.napcam simdi telasa binmeye basladim ben ya...

tumblr_mkvyo9EnJr1qkon5co1_500.jpg

Bugün bir degisiklik yapayim dedim.gündüz olsun sporum.neyse yaptim ama bu sefer cok terlemedim.olmadi mi yani? aksama gene yapicam..bir de ben cok fazla agrilar hissetmiyorum olmuyo mu yaksa..Gecn gün kedicim senin verdigin hareketleri yaptim.kalcalarimda ve bacaklarida agri hissettim..yaa ben hic zayiflamiyorum.napcam simdi telasa binmeye basladim ben ya...
:-
Tatlımm böyle gereksiz endişelere gerek yok.

:KK55: Ağrılar hamlığı işaret eder çok sert çalışmayı işaret eder.

:-- Akşam egzersiz yapma çok yüklenmiş olursun..

devam et göreceksin değişimleri.. :122:

:- Kızlar daha egzersizlerimi yapmadım , şimdi yemek yedik köfte ve makarna 5 tane köfte 1süzgülü kepçeyle makarna yarım bardak kola:KK30::KK30::KK30::122: :122:

Tatlım çokta zor değil o kadın ne kadar yapıyorsa sende o kadar yapacaksın, eğer gücün yetmez bekle diğer harekete geçince onunla başla bende hepsini yapıyorum ama sayıları zorlanırsam yarıda bırakıyorum.:122: :122:

Isınmadan yaptığın için ağrır sağın solun

Evet zor ama müthiiiiişşş karın yağı yakıyor ilk baştaki hareket müthiş alt karın yaktırıyor:122:

Tatlım sen ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programın'dasın 2hafta sonra ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programına alıcam seni:KK55::122:

ay valla söylemen çok iyi oldu canım ya :KK16:

yalnız ben sana uymadan ısınmadan 50 squat yapınca baya bi hamladım. Çarşamba başlıyorum hareketlere hayırlısıyla :KK15:

Bide bugün diyetime mola verecem. Yemek yüzünden :KK23: Ama yarın başlıyorum diyete :KK17:

tumblr_mkqjuou0ng1rna6xlo1_400.png

:- vuhuuuu işte bizimm de böyle gururlanacağımız değişimlerimiz olsuuuunnn :KK55::KK55:

:KK12::KK12: :122: :122:

Kediiii işte benim göbüşüm son gösterdiğin kızın üstten 4. resimdeki hali gibi :KK14::KK14:

tumblr_mdulruUQh51rkfq40o1_500.jpg

Bebaaa böyle yapmıcam annem kasları korkmaa:KK9::KK9:

:122:

hahahahha :KK9::KK9::KK9:
ama güzel değil ki yaa haksız mıyım?
çok fazla kas var, erkek gibi.
kadının adonisi bile var :KK53::KK53:
ben daha yumuşak, narin görünenleri seviyorum :KK16:

Son düzenleme:
X