- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
:- Kızlar daha egzersizlerimi yapmadım , şimdi yemek yedik köfte ve makarna 5 tane köfte 1süzgülü kepçeyle makarna yarım bardak kola:122: :122:
Isınmadan yaptığın için ağrır sağın solun
Tatlım çokta zor değil o kadın ne kadar yapıyorsa sende o kadar yapacaksın, eğer gücün yetmez bekle diğer harekete geçince onunla başla bende hepsini yapıyorum ama sayıları zorlanırsam yarıda bırakıyorum.:122: :122:Bugün 55 squats yaptım 5er artırarak gidiyorum (nasıl dayanacağımı bilmiyorum) 3 günde bir mola ama ısınma hareketi yapmıyorum sanırım bu yüzden bugün biraz ağrı oldu bacaklarımda, inşallah sakatlanmayız Birde vücut ölçüleri nerden nasıl alınıyor ölçüp 30 gün squats sonucunda neler değiştiğini yazacağım
Ek olarak kedi: göbek eritmek için önerdiğin videoya baktım feci zormuş Zaten squats çok yoruyor extra olarak baya zorlar bu beni, 2 haftada ciddi sonuç veriyorsa ama yaparım mecburen.. İngilizce konuştuğundan ne dediğini anlamıyorum adamın, kaçar tane yapıyoruz o hareketleri?
Isınmadan yaptığın için ağrır sağın solun
Evet zor ama müthiiiiişşş karın yağı yakıyor ilk baştaki hareket müthiş alt karın yaktırıyor:122:Sporumu yaptım da geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm. :122: :122:
Tiffany'nin ısınma, simit bölgesi için hareketlerini, senin verdiğin egzersiz ve videoları yaptım ama pestilim çıktı diyebilirim.
YArın sabah o ağrıyla uyanmaktan korkuyorum.Ama kas ağrısı yaşamamaktan da korkuyorum
Şu an bacaklarımda ağrı var ama kas ağrısı gibi değil:26:
Ve kedicim o ikinci video nasıl zor öyle yaaa:18::18:
Doğru düzgün yapamadım
Tatlım sen ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programın'dasın 2hafta sonra ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA programına alıcam seni:122:keddddiiiiiiiiiiiiiiii
beni hangi gruba dahil ediyorsun ben bilemedim çarşamba ona göre hareketlere başlıcam
ben 1.62- 1.65 arası 63 kiloyum göbeğim kalçam ve basemlerim fazla onları eritmek istiyorum
şimdi ben hangi gruba giriyorum bilemedim :26: