Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mk6oq5DK8r1s8yswlo1_500.jpg

sen bilirsin ama daha kötü olabilir incittiysen,
iki günde bir tatilimiz var ya bizim tatilden sonraki başlamamızda başla sen de sadece iki gün yapmamış olursun :KK34:

o zaman bende öyle yapayım. :KK42:
Peki sizin tatilden sonraki başlamanız hangi gün canım ?:44:

oflaammaaaa hadi in in:KK4::KK4:

Tatlım abin ne düşünür bilmem ama önermiyorum demedim açıkcası yarı saat cardio , 15 dk bölgesel gayet iyi spor salonuna gidipte heppsini aynı gun yapanlar var daha fazlasını yapanlar da var rahat olsen yap devam et:nazar::nazar:

aman beeeeaa, gidiyorum tamam :KK55::KK55::122::122::KK53:

Süper keşke bizde kola içmesek ya :KK14: abur cuburu bende kesmeye çalışıyorum sürekli evde oldugum için sürekli tıkınmamodundayım.

Yok ya ben alışığım dambılada dün çook hızlı 15 tane squats yaptım onunla öldüm:KK8:

Yok tatlım o ağrılar hamlıktan bende 2 hafta yapmadım dün baya yüklendim bacaklarımda fil var gibi yataktan kalkamadım ya :KK9::KK9:

Yappppp :KK70: ama evde 15 dakika aşağıya yukarıya yurume şansın varmı 15 dk evde aşağıya yukarıyayüürü öyle yap hemen hemen yarım kilometre yapar 15 dakika :KK14:

ay varya sanki 30 kişi gelip bana taşla sopayla dalmış gibi hissediyorum kendimi :KK25:

Birazdan ben de yapayım sporumu 3 tane sınav sorusu hazırlıycam aklım sporda hazırlayamıyorum:KK1::KK1::KK1:

Az önce birkaç badem atıştırdım, uf durmuyo şu boğaz:KK47::KK47:
Ama spora enerji olur dedim :KK60: :KK60:

Bebaaa kız insene mis gibi spor salonu var, koşu bandı var. Benim olsa çıkmam ordan.Gelip dövdürme kendini:KK22::KK52::KK52::KK52:

ay yüzü de güzel bunların ya tam nefretlik :KK47::KK47:
hahahahahaha :KK60: :KK60: :KK60: bizden uzak cehnneme direk olsunlar :KK52::KK52::KK52:(töbe töbe )
Birazdan ben de yapayım sporumu 3 tane sınav sorusu hazırlıycam aklım sporda hazırlayamıyorum:KK1::KK1::KK1:

Bebaaa kız insene mis gibi spor salonu var, koşu bandı var. Benim olsa çıkmam ordan.Gelip dövdürme kendini:KK22::KK52::KK52::KK52:
Bende paso koşarım heralde :KK1::KK1:

Bademde iyidir ya :KK23:

Sürekli sende evdeysen :KK24:

Öretmenmisiz siz :KK9: soru felan diyince:KK51:

aynen bende aklımda birşey varken başka bi iş yapamıyorum :KK1::KK1:
tamam canım ya iniyorum, şiddet yok şiddet yok :KK67::KK67::KK9:

hahahahahaha :KK60: :KK60: :KK60: bizden uzak cehnneme direk olsunlar :KK52::KK52::KK52:(töbe töbe )

Bende paso koşarım heralde :KK1::KK1:

Bademde iyidir ya :KK23:

Sürekli sende evdeysen :KK24:

Öretmenmisiz siz :KK9: soru felan diyince:KK51:

Evet canım öğretmenim:KK17:
Bu yüzden hafta içi aksıyordu sporum, çok yoruluyorum okulda.:KK37:
Ayrıca su'ya da koptum yaa :KK60: :KK60:

aynen bende aklımda birşey varken başka bi iş yapamıyorum :KK1::KK1:
tamam canım ya iniyorum, şiddet yok şiddet yok :KK67::KK67::KK9:

Hadi bak ben 10 dk.ya başlıycam spora, gelip rapor verelim kediye.:KK34:

Asknhan: Öretmenim :KK54::KK54:

kızlar birşey sorucam dobermanmı pitbulmu allah aşkına kalite farkı bakarmısınız :KK16::KK16::KK16:
382182_575435099134262_368759463_n.jpg

484325_578891452121960_422458613_n.jpg

kızlar yaptım sporumu geldim :122::122:
amaaa ben pert, benden bi hayır beklemeyin bugün :KK19:
squatsı da 50 tane yaptım, diğeri gibi arttırarak gitcem çünkü öldüm.
bi de benim popom hiç gerilmedi gibi ya üst bacak deli gibi çalıştı ama popo durdu, yanlış mı yaptım :44:

Tatalım gunaydın :)

:- Sayfa :317'de yeni paylaştıgım hareketler var orda bölgesel sıkılaşmada , 2.videoyu yapabiirsin.

Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyoz :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Pazar sabahı kahvaltılarında hep kaçırıyorum ben yaa:KK31: Ailecek yenen o börekler poaçalar çeşit çeşit kahvaltılıklar :KK17: Tutamıyorum napayım.Diğer günler yalnızım kafama göre takılıyorum ama ah bu pazarlar :KK31:

günaydııııın kızlar :KK3::KK3:
ben de kahvaltımı yaptım da geldim :KK56:
öğlen de sporumu yapcam.

:KK9::KK9::KK9: birimizin bile olsa sonuçlarını almaya başlaması çok güzel :KK17:

bu bizim topiğin smile ı olabilir bence :122: ehehehehe :KK53:

aynen canım ben de yaptım kahvaltımı bir kaç saat sonra da sporumu yapacağım :KK53:
topik ilk açıldığı zamanki gibi toplandık yine baya gaza geldim :KK36:

:122::122: Tamam zıp zıp aynı bizim bigi :KK52:

kızlar yaptım sporumu geldim :122::122:
amaaa ben pert, benden bi hayır beklemeyin bugün :KK19:
squatsı da 50 tane yaptım, diğeri gibi arttırarak gitcem çünkü öldüm.
bi de benim popom hiç gerilmedi gibi ya üst bacak deli gibi çalıştı ama popo durdu, yanlış mı yaptım :44:
kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyor:KK16:

Ben şimdi yürüyüşten geldim 1 saattir yürüyorum.Şidmi oturmak istiyorum ama acaba bi iki bişeyler yapsam mı diyede düşünüyorum.Her gün yaparak kendimide yormak istemiyorum.Dinleneyim mi spor mu yapayım bilemedim :KK31:

Pazar sabahı kahvaltılarında hep kaçırıyorum ben yaa:KK31: Ailecek yenen o börekler poaçalar çeşit çeşit kahvaltılıklar :KK17: Tutamıyorum napayım.Diğer günler yalnızım kafama göre takılıyorum ama ah bu pazarlar :KK31:

:122::122: Tamam zıp zıp aynı bizim bigi :KK52:
Ben sevgulümle kaldım bugunde onunla yedik ama :KK30:

Ailecek annemde sabahtan kalkıp hazırlardı ama ben gidip çooktan koşardım annem tril tril beni arardı:KK52::KK52:

kKüçükkende spor manyagıydım:KK1:

kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyor:KK16:

gördüm canım benim yapıyorum o hareketler var benim seride de,
ama squatsda popom çalışmadı gibi senin nasıl oluyo her yerin çalıştığını hissedebiliyo musun? :KK52::KK52:

X