Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bilirsin ama daha kötü olabilir incittiysen,
iki günde bir tatilimiz var ya bizim tatilden sonraki başlamamızda başla sen de sadece iki gün yapmamış olursun
oflaammaaaa hadi in in
Tatlım abin ne düşünür bilmem ama önermiyorum demedim açıkcası yarı saat cardio , 15 dk bölgesel gayet iyi spor salonuna gidipte heppsini aynı gun yapanlar var daha fazlasını yapanlar da var rahat olsen yap devam et
o zaman bende öyle yapayım.
Peki sizin tatilden sonraki başlamanız hangi gün canım ?:44:
Süper keşke bizde kola içmesek ya abur cuburu bende kesmeye çalışıyorum sürekli evde oldugum için sürekli tıkınmamodundayım.
Yok ya ben alışığım dambılada dün çook hızlı 15 tane squats yaptım onunla öldüm
Yok tatlım o ağrılar hamlıktan bende 2 hafta yapmadım dün baya yüklendim bacaklarımda fil var gibi yataktan kalkamadım ya
Yappppp ama evde 15 dakika aşağıya yukarıya yurume şansın varmı 15 dk evde aşağıya yukarıyayüürü öyle yap hemen hemen yarım kilometre yapar 15 dakika
salı tatil günü, çarşamba yeniden başlıyoruz canım 2 günde bir dinlenme var
hahahahahaha bizden uzak cehnneme direk olsunlar (töbe töbe )ay yüzü de güzel bunların ya tam nefretlik
Bende paso koşarım heraldeBirazdan ben de yapayım sporumu 3 tane sınav sorusu hazırlıycam aklım sporda hazırlayamıyorum
Az önce birkaç badem atıştırdım, uf durmuyo şu boğaz
Ama spora enerji olur dedim
Bebaaa kız insene mis gibi spor salonu var, koşu bandı var. Benim olsa çıkmam ordan.Gelip dövdürme kendini
Birazdan ben de yapayım sporumu 3 tane sınav sorusu hazırlıycam aklım sporda hazırlayamıyorum
Az önce birkaç badem atıştırdım, uf durmuyo şu boğaz
Ama spora enerji olur dedim
Bebaaa kız insene mis gibi spor salonu var, koşu bandı var. Benim olsa çıkmam ordan.Gelip dövdürme kendini
hahahahahaha bizden uzak cehnneme direk olsunlar (töbe töbe )
Bende paso koşarım heralde
Bademde iyidir ya
Sürekli sende evdeysen
Öretmenmisiz siz soru felan diyince
aynen bende aklımda birşey varken başka bi iş yapamıyorum
tamam canım ya iniyorum, şiddet yok şiddet yok
Tatalım gunaydın :)
:- Sayfa :317'de yeni paylaştıgım hareketler var orda bölgesel sıkılaşmada , 2.videoyu yapabiirsin.
Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyoz
günaydııııın kızlar
ben de kahvaltımı yaptım da geldim
öğlen de sporumu yapcam.
birimizin bile olsa sonuçlarını almaya başlaması çok güzel
bu bizim topiğin smile ı olabilir bence :122: ehehehehe
aynen canım ben de yaptım kahvaltımı bir kaç saat sonra da sporumu yapacağım
topik ilk açıldığı zamanki gibi toplandık yine baya gaza geldim
kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyorkızlar yaptım sporumu geldim :122::122:
amaaa ben pert, benden bi hayır beklemeyin bugün
squatsı da 50 tane yaptım, diğeri gibi arttırarak gitcem çünkü öldüm.
bi de benim popom hiç gerilmedi gibi ya üst bacak deli gibi çalıştı ama popo durdu, yanlış mı yaptım :44:
Ben sevgulümle kaldım bugunde onunla yedik amaPazar sabahı kahvaltılarında hep kaçırıyorum ben yaa Ailecek yenen o börekler poaçalar çeşit çeşit kahvaltılıklar Tutamıyorum napayım.Diğer günler yalnızım kafama göre takılıyorum ama ah bu pazarlar
:122::122: Tamam zıp zıp aynı bizim bigi
kuzum yeni verdiğim programda BÖLGESEL programında 1.video var onu yap sihir gibi popo kaldırıyor