Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Günaydııınnn. Kızlar yoksa en iradeli ve düzenliniz ben miyim? He he 1 aydır çok düzenli bir şekilde diyet ve sporumu yapıyorum. Dün 3.5 kg verdigimi öğrendim ve çok mutlu oldum. Herkesin sen ne kadar zayıflamışsin demesi çok güzel. Şu anda irade ve sabır oranım %99 larda. Dün pastaneye girdik börek inanılmaz güzel kokuyordu çokta severim. Dükkana girdim çıktım girdim çıktım en sonunda tamamen çıktım almayayım diye. Arkadaşlar aldıklarını ikram ettiler kahvaltıda HAYIR dedim. İnsanlara ve kendine hayır demek çok zor hem de çoookk. Ama ben aynada görûntümü begenmeye başladım. Bu daha önemli

Günaydııınnn. Kızlar yoksa en iradeli ve düzenliniz ben miyim? He he 1 aydır çok düzenli bir şekilde diyet ve sporumu yapıyorum. Dün 3.5 kg verdigimi öğrendim ve çok mutlu oldum. Herkesin sen ne kadar zayıflamışsin demesi çok güzel. Şu anda irade ve sabır oranım %99 larda. Dün pastaneye girdik börek inanılmaz güzel kokuyordu çokta severim. Dükkana girdim çıktım girdim çıktım en sonunda tamamen çıktım almayayım diye. Arkadaşlar aldıklarını ikram ettiler kahvaltıda HAYIR dedim. İnsanlara ve kendine hayır demek çok zor hem de çoookk. Ama ben aynada görûntümü begenmeye başladım. Bu daha önemli

Huhhhuuu:21: 3.9 kilo süpersin yaaaaa:KK23::21:

51 kiloda 163-165 arası boydayım (yaş 17) diyetle kilo verdim ama bacaklar ve popo sarktı + alt göbek var :KK50: Bacak ve popo için 50 squat yaparak başladım dün, göbek için ne yapabilirim? :KK54:

Günaydınnnn :KK52::KK52::KK52:

Kimse uyanmamış mı hadiii tembellik yok hatunlar erken kalkıpp sporaaa başşlayacağızz ( buraya spor yapan smile arıyorum:KK53:)

:KK45::KK45::KK45:
çok haklısın, yarın başlıyo muyuz düzenli bi şekilde?
hem diyete hem spora,
bölgesellerden sonra yorulup squatsı sonra yaparım demek filan yok (kim yapıyosa öyle :KK17:)

Evet canım bugün başlıyoruz.
Şimdi kepek ekmeği ile kahvaltımı yapıyorum. Az da yedim.
Ekmeği bırakınca bile farkediyor kilo, artık çok tüketmeyeceğim.
Bol su içiyorum. Cips, çikolata filan yememeye çalışıyorum. İnşallah veririz kiloları.
Kahvaltı sonrası hemen spor olmaz di mi.
Birkaç saat sonra bomba gibi spor yapacağım inşallah.:21::21::KK52::KK52:

51 kiloda 163-165 arası boydayım (yaş 17) diyetle kilo verdim ama bacaklar ve popo sarktı + alt göbek var :KK50: Bacak ve popo için 50 squat yaparak başladım dün, göbek için ne yapabilirim? :KK54:
Tatalım gunaydın :)

:- Sayfa :317'de yeni paylaştıgım hareketler var orda bölgesel sıkılaşmada , 2.videoyu yapabiirsin.

Kimse uyanmamış mı hadiii tembellik yok hatunlar erken kalkıpp sporaaa başşlayacağızz ( buraya spor yapan smile arıyorum:KK53:)
Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyoz :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

günaydııııın kızlar :KK3::KK3:
ben de kahvaltımı yaptım da geldim :KK56:
öğlen de sporumu yapcam.

:KK9::KK9::KK9: birimizin bile olsa sonuçlarını almaya başlaması çok güzel :KK17:

bu bizim topiğin smile ı olabilir bence :122: ehehehehe :KK53:

Evet canım bugün başlıyoruz.
Şimdi kepek ekmeği ile kahvaltımı yapıyorum. Az da yedim.
Ekmeği bırakınca bile farkediyor kilo, artık çok tüketmeyeceğim.
Bol su içiyorum. Cips, çikolata filan yememeye çalışıyorum. İnşallah veririz kiloları.
Kahvaltı sonrası hemen spor olmaz di mi.
Birkaç saat sonra bomba gibi spor yapacağım inşallah.:21::21::KK52::KK52:

aynen canım ben de yaptım kahvaltımı bir kaç saat sonra da sporumu yapacağım :KK53:
topik ilk açıldığı zamanki gibi toplandık yine baya gaza geldim :KK36:

Tatalım gunaydın :)

:- Sayfa :317'de yeni paylaştıgım hareketler var orda bölgesel sıkılaşmada , 2.videoyu yapabiirsin.

Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyoz :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kediii ben de 1.buçuktan daha az ince dilim kepek ekmek, menemen ve ince,küçük dilim peynir yedim. Bir de meyve suyu.
Pek diyete uygun değilim di mi:26:

günaydııııın kızlar :KK3::KK3:
ben de kahvaltımı yaptım da geldim :KK56:
öğlen de sporumu yapcam.

aynen canım ben de yaptım kahvaltımı bir kaç saat sonra da sporumu yapacağım :KK53:
topik ilk açıldığı zamanki gibi toplandık yine baya gaza geldim :KK36:

Bir arada olup, kontrollü olunca daha çok gaza geliyor insan.
Haftasonu sorun olmuyor da, hafta içi aksatıyorum ben:26: ama inşallah artık öyle olmayacak :122::122::122:

hahahah tamam bu bizim smlmiz olsun:122:

:122: :122: :122:

Bende öğlen yapacagım egzersizimi hergün kalkamıyorum yataktan ya bacaklarım agrır gibi sanki öküz oturmuş gibi üstüme :KK31:

Dambılla smocu kası yapıyorum heralde dambılla kesicem yapmayı 8 kiloluk dambılla yapıyorum ya:KK30::KK30:

Kediii ben de 1.buçuktan daha az ince dilim kepek ekmek, menemen ve ince,küçük dilim peynir yedim. Bir de meyve suyu.

Haftasonu sorun olmuyor da, hafta içi aksatıyorum ben:26: ama inşallah artık öyle olmayacak :122::122::122:
yok süper sin ya kızlar aç kalarak diyet asla asla onaylamıyorum!

:KK19::KK19:

:- Kepek yada Tam bugday ekmeği yiyebilirsiniz. Menemen çok güzel proteyin yumurta biber domatess oh miss :KK19:

Afiyet olsun az yiyin isterseniz 4-5 öğün yiyin ama abur cubur kola içip yemeğin:KK8:

evet canım kesinlikle çok daha motive edici oluyor, bundan sonra sıkı tutalım ya burda konuşuyoruz konuşuyoruz sonra gidip yemek yiyip yatıyoruz :KK17:
bugünden itibaren hep beraber :13::13:

hahahah tamam bu bizim smlmiz olsun:122:

:122: :122: :122:

Bende öğlen yapacagım egzersizimi hergün kalkamıyorum yataktan ya bacaklarım agrır gibi sanki öküz oturmuş gibi üstüme :KK31:

Dambılla smocu kası yapıyorum heralde dambılla kesicem yapmayı 8 kiloluk dambılla yapıyorum ya:KK30::KK30:

hahahaha yapma annem 8 kiloyla iki dambıl 16 kucağında çocuk var gibi :KK53:
ben de iki üç saat sonra yapacağım sporumu
:122::122::122:

Son düzenleme:
yok süper sin ya kızlar aç kalarak diyet asla asla onaylamıyorum!

:KK19::KK19:

:- Kepek yada Tam bugday ekmeği yiyebilirsiniz. Menemen çok güzel proteyin yumurta biber domatess oh miss :KK19:

Afiyet olsun az yiyin isterseniz 4-5 öğün yiyin ama abur cubur kola içip yemeğin:KK8:

yuppiiii diyorum o zaman. Yıllardır kola içmiyorum zaten. Abur cubura da yavaştan dur diyorum.
Sekiz kilo ağır değil mi canım ya, Allah korusun beline yüklenme.

evet canım kesinlikle çok daha motive edici oluyor, bundan sonra sıkı tutalım ya burda konuşuyoruz konuşuyoruz sonra gidip yemek yiyip yatıyoruz :KK17:
bugünden itibaren hep beraber :13::13:
:122::122::122:

Eveeeet bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:KK24::KK24::KK24:
Sporumuzu da yaptık, biiz yaptıık, biz yaptııkk:KK24::KK24::KK24: diyelim

ya benim şimdi yapasım var, yapıp öyle başlayayım güne şimdi aklımda bu varken ders çalışamıyorum bi konuya başlayacağım yarım kalacak araya spor girecek filan sevmiyorum işimin bölünmesini :KK53::KK53:

Dün akşam yatarken açlıktan yine karnıma ağrı girdi. Ama ben yine yemedim hiçbişey :KK52:
Sabah kahvaltımı yaptım bir dilimden az kepekli ekmek yumurta peynir ve maydonoz yedim. Öğle arasında da yulaf ezmeli yoğgur yemeyi planlıyorum. :KK53:
Bide galiba nem kendimi sakatladım spor yapayım derken ikinci gün oldu ama yürüyemiyorum bile ağrılardan :KK43:

X