- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
inşallah yarın başlıyoruz. Pes etmek yok
evet canım pes edene ceza var zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah yarın başlıyoruz. Pes etmek yok
evet canım pes edene ceza var zaten
ceza ne peki canım ?:44:
bir hafta topiğe yazmak yok
ama bence pazarlık yapabiliriz kediyle 1 haftayı 1-2 güne çekebiliriz.
Amanınnn!!!!! :18:
Bu sefer ciddi ciddi spora başlamamız lazım.
Yoksa kedi bizi döver.
Günaydııınnn. Kızlar yoksa en iradeli ve düzenliniz ben miyim? He he 1 aydır çok düzenli bir şekilde diyet ve sporumu yapıyorum. Dün 3.5 kg verdigimi öğrendim ve çok mutlu oldum. Herkesin sen ne kadar zayıflamışsin demesi çok güzel. Şu anda irade ve sabır oranım %99 larda. Dün pastaneye girdik börek inanılmaz güzel kokuyordu çokta severim. Dükkana girdim çıktım girdim çıktım en sonunda tamamen çıktım almayayım diye. Arkadaşlar aldıklarını ikram ettiler kahvaltıda HAYIR dedim. İnsanlara ve kendine hayır demek çok zor hem de çoookk. Ama ben aynada görûntümü begenmeye başladım. Bu daha önemli
çok haklısın, yarın başlıyo muyuz düzenli bi şekilde?
hem diyete hem spora,
bölgesellerden sonra yorulup squatsı sonra yaparım demek filan yok (kim yapıyosa öyle )
Tatalım gunaydın :)51 kiloda 163-165 arası boydayım (yaş 17) diyetle kilo verdim ama bacaklar ve popo sarktı + alt göbek var Bacak ve popo için 50 squat yaparak başladım dün, göbek için ne yapabilirim?
Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyozGünaydınnnn
Kimse uyanmamış mı hadiii tembellik yok hatunlar erken kalkıpp sporaaa başşlayacağızz ( buraya spor yapan smile arıyorum)
Günaydııınnn. Kızlar yoksa en iradeli ve düzenliniz ben miyim? He he 1 aydır çok düzenli bir şekilde diyet ve sporumu yapıyorum. Dün 3.5 kg verdigimi öğrendim ve çok mutlu oldum. Herkesin sen ne kadar zayıflamışsin demesi çok güzel. Şu anda irade ve sabır oranım %99 larda. Dün pastaneye girdik börek inanılmaz güzel kokuyordu çokta severim. Dükkana girdim çıktım girdim çıktım en sonunda tamamen çıktım almayayım diye. Arkadaşlar aldıklarını ikram ettiler kahvaltıda HAYIR dedim. İnsanlara ve kendine hayır demek çok zor hem de çoookk. Ama ben aynada görûntümü begenmeye başladım. Bu daha önemli
Günaydınnnn
Kimse uyanmamış mı hadiii tembellik yok hatunlar erken kalkıpp sporaaa başşlayacağızz ( buraya spor yapan smile arıyorum)
Evet canım bugün başlıyoruz.
Şimdi kepek ekmeği ile kahvaltımı yapıyorum. Az da yedim.
Ekmeği bırakınca bile farkediyor kilo, artık çok tüketmeyeceğim.
Bol su içiyorum. Cips, çikolata filan yememeye çalışıyorum. İnşallah veririz kiloları.
Kahvaltı sonrası hemen spor olmaz di mi.
Birkaç saat sonra bomba gibi spor yapacağım inşallah.
Tatalım gunaydın :)
:- Sayfa :317'de yeni paylaştıgım hareketler var orda bölgesel sıkılaşmada , 2.videoyu yapabiirsin.
Bende uyadım 1 saat oldu kahvaltı yaptım 1tanede salatalık 2dilim süt peynir gevrek yarım boyoz
günaydııııın kızlar
ben de kahvaltımı yaptım da geldim
öğlen de sporumu yapcam.
bu bizim topiğin smile ı olabilir bence :122: ehehehehe
aynen canım ben de yaptım kahvaltımı bir kaç saat sonra da sporumu yapacağım
topik ilk açıldığı zamanki gibi toplandık yine baya gaza geldim
hahahah tamam bu bizim smlmiz olsun:122:bu bizim topiğin smile ı olabilir bence :122: ehehehehe
yok süper sin ya kızlar aç kalarak diyet asla asla onaylamıyorum!Kediii ben de 1.buçuktan daha az ince dilim kepek ekmek, menemen ve ince,küçük dilim peynir yedim. Bir de meyve suyu.
Pek diyete uygun değilim di mi:26:
Bir arada olup, kontrollü olunca daha çok gaza geliyor insan.
Haftasonu sorun olmuyor da, hafta içi aksatıyorum ben:26: ama inşallah artık öyle olmayacak :122::122::122:
Kediii ben de 1.buçuktan daha az ince dilim kepek ekmek, menemen ve ince,küçük dilim peynir yedim. Bir de meyve suyu.
Pek diyete uygun değilim di mi:26:
Bir arada olup, kontrollü olunca daha çok gaza geliyor insan.
Haftasonu sorun olmuyor da, hafta içi aksatıyorum ben:26: ama inşallah artık öyle olmayacak :122::122::122:
hahahah tamam bu bizim smlmiz olsun:122:
:122: :122: :122:
Bende öğlen yapacagım egzersizimi hergün kalkamıyorum yataktan ya bacaklarım agrır gibi sanki öküz oturmuş gibi üstüme
Dambılla smocu kası yapıyorum heralde dambılla kesicem yapmayı 8 kiloluk dambılla yapıyorum ya
yok süper sin ya kızlar aç kalarak diyet asla asla onaylamıyorum!
:- Kepek yada Tam bugday ekmeği yiyebilirsiniz. Menemen çok güzel proteyin yumurta biber domatess oh miss
Afiyet olsun az yiyin isterseniz 4-5 öğün yiyin ama abur cubur kola içip yemeğin
evet canım kesinlikle çok daha motive edici oluyor, bundan sonra sıkı tutalım ya burda konuşuyoruz konuşuyoruz sonra gidip yemek yiyip yatıyoruz
bugünden itibaren hep beraber :13::13:
:122::122::122: