kUUUUZUUM sende hoşgelldiiin :)Kedi hoş geldin :)
2 hafta sonra eve geldim 27 beden pantolon içine girdim kumaş bu arada esnemiyor hiç bir yerim çıkmadı kilo olarak 57-58 arasıyım ama inanılmaz incelmişim. 2 haftadır görmüyorlardı görünce şaşırdılar çok fark ettiğimi söylüyorlar
evet çok yoruyor yaBende gittikçe arttırmaya başladım dün 30 30 yaptım squatstan daha çok yoruyor meret
Birde bu saatte yapma derken bana mıydı o cümleee
Canım birde birdee ay ne çok konuştum benim squatslar bitmedi yeni programa bitince mi başlayayım ??
Dur yazayım aynını canım =) ' Kedicim popomla ilgili de bişey dicektim :26: Kafanı şişirdimkUZUM ne sormuştun görmedim ya ama yeni programda selilüt giderici manyak hareketler var sen bölgeselemi yazıyorduk
bende onu dicektim
KIZLAR BU HAFTA BEDENİNİZİ DİNLENDİRİN YEMEĞİ ÇOZUTMADAN PAZARTESİ DİNLENMİŞ BİR ŞEKİLDE BAŞLAYIN KOLAY GÖZKÜYOR AMA HAREKETLER SİZİ ZZORLIYCAM HAFTANIN 3 GUNU DEĞİL ARTIK 4 GUNU UNUTMAYIN
kUZUM ne sormuştun görmedim ya ama yeni programda selilüt giderici manyak hareketler var sen bölgeselemi yazıyorduk
bende onu dicektim
KIZLAR BU HAFTA BEDENİNİZİ DİNLENDİRİN YEMEĞİ ÇOZUTMADAN PAZARTESİ DİNLENMİŞ BİR ŞEKİLDE BAŞLAYIN KOLAY GÖZKÜYOR AMA HAREKETLER SİZİ ZZORLIYCAM HAFTANIN 3 GUNU DEĞİL ARTIK 4 GUNU UNUTMAYIN
kUUUUZUUM sende hoşgelldiiin :)
okadar sevinmişsink yazmamışsın bile doğru düzgün
Daha bune kiiiiiiiii sen 2 ay sonra yazın bikinide gör kendini
Dur yazayım aynını canım =) ' Kedicim popomla ilgili de bişey dicektim :26: Kafanı şişirdimCanım benim popom büyük, baya büyük şu resimdeki gibi(hafif selülitli hali ) Eki Görüntüle 674994 Yalnız 5-8 kilo fazlam bide selülitlerim var biraz, onları nasıl yok edicem?... Çok teşekkürler şimdiden ' Evet canım bölgesele yazıcaktın
Neyi yanlış yazmışımHeyecan
Bişey sorcam yeni yüklediğin videoların hepsini mi peşpeşe yapcaz yoksa hergün birini mi ben anlayamadım4gün videolar kalan 3 gün egzersizler mi ?
Tatlımmmm senin ilacım verdiğim programlarda ve bak asla abur cubur yeme kess yemeği kes ekmek yeme koca popo iyidir ama selilütler hızla gitsin diyorsan abur cubur yok yürüyüş ve egzersizleri aksatmadan yapıyorsunBenim sselilütlerim yazında da vardıı ohooooooooooo ama bak şuan 1-2 tane :2:
merhabaformda gezerken burayi gördüm ne güzel böyle sporla ugrasan kizlar bayan görünce cok seviniyorum,kedicik nasil popon sklastimi benim popom büyüdümü kaslastimi anlmadim gelen gecen popoma bakiyor utaniyorum baktiklarinda sizde olyormu evet komik belki ama ben acayip rahatsiz oluyorum yaptigim spor kung fu plates ve popo oynatmaca[video=youtube;W_hc20SP5i0]http://www.youtube.com/watch?v=W_hc20SP5i0[/video] ve skmaca sabah kosularim var birde gece kosmalarim
evet çok yoruyor yaama manyak bişi yeni programdada var zati
Herkesee sana o bana herkes bu saate yapmasın
Tatlım sonuna yaklaştıysan devam et yada sen bilirsin karar senin
merhabaformda gezerken burayi gördüm ne güzel böyle sporla ugrasan kizlar bayan görünce cok seviniyorum,kedicik nasil popon sklastimi benim popom büyüdümü kaslastimi anlmadim gelen gecen popoma bakiyor utaniyorum baktiklarinda sizde olyormu evet komik belki ama ben acayip rahatsiz oluyorum yaptigim sporlar kung fu plates ve popo oynatmaca ve skmaca sabah kosularim var birde gece kosmalarim
HOŞGELDİN TATLIIIMMM :)
kuzum bu videoyu biliyorum ama acayip bel ağrıtıyor bu bende ya ama şimdi yapabilirim sanırsam
koşman süper birşey muhtemelen kas yapmışsındır tatlım.sen bende ekli değilmisin kuzum ya görmedin mi fotolarımı:26:
Çok özel fotolarım var herkes'e göstermemHos buldum TESEKKÜR ederim, sende ekli olup olmadigimi bilmiyorum ama sanmiyorum... ne fotosu görmedim seninmi:13:
Kuzum eger kaslarının eriyip bacaklarının incelmesini istiyorsan 5-6 ay hiç spor yapmayacaksın. kasların gevşeyince hallolurKedii bide şu var benim bacaklarım çok ama çok sert yani çok sıkı o yüzden kalçamın bile erimesine rağmen baldırlar aynı duruyor 53 cm olmuş 54 dü ama kalça kısmımda 5 cm incelme var . Ben tekwando yapıyordum bacaklarım çok kaslı inceltemiyorum bir türlü sıkılaşma payı çok az ne yapmalıyım
Evet tatlım öyle oldu başucu topiği oldukbasucu kitabi misali basucu topigimsin kedicim.
------------------------------------------------ squats jums---------------------------------------------------------
[ımg]http://www.womenshealthmag.com/files/images/split-jumps.jpg[/ımg]
yeni squats hareketimiz 1 ay boyunca günde 100 tane 2 part ilk part 50 tane 1 dakika dinlen 2.part 50 tane.
A: şeklinde ki gibi duruyoruz
b: şeklindeki gibi zıplıyoruz sonra
c: şeklindeki gibi başlangıç pozisyonuna geri dönüyoruz.
!!!! : Bir sağ bacak önde bir sol bacak önce bu şekilde 50tane yapıyoruz 1dakika dinle 50 tane daha
:1 2:
-------------------------------------------------bölgesel programı---------------------------------------------------
bölgesel programında ki hatunlar , programınızı güncelliyorum.
şimdi : Videolarınız olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.
Egzersiz hareketlerinizi ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz.
önceki programınızda ki hareketlerinizin de hemen hemen bir kısmı olucak ben burda da vericem onları
şimdi videolarınız şunlar :
[video=youtube;5-ıbqovzbvs]http://www.youtube.com/watch?v=5-ıbqovzbvs[/video]
1.videonuz popo kaldırma da sihir gibi birşey
10 min abs workout -- at home abdominal and oblique exercises - youtube
2.videomuz artık ısınmış göbeğinizde eriyen yağlarınıza hızlı etki ederek 2 hafta sonra iştee kasların senin bunlar dedirtecek bir video.
(hatırlatma: Haftada 4 gun tek part şeklinde yapıyoruz videolarımızı..)
Videolarınız yukardakiler şimdi egzersiz hareketlerinizi vereyim.
(hatırlatma : Hafta 3 gün 3 part şeklinde yapıyoruz egzersizlerimizi.)
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=651616&d=1362743388&thumb=1[/ımg] kızlar külotlu çorabınız vardır diye tahmin ediyorum külotlu çorabınızı
açlarınızı birleştrin bağlayın .. Resimdeki gibi bacaklarınızın arasından geçirin ve poponuzu sıkarak şekildeki hareketi 25 defa yapacaksınız
[ındent]
[ımg]http://www.kisiselgelisim.com/bolumler/images/duzmekik.gif[/ımg]mekik hareketi veya ayak ucuna deyme esnemesi:
Sırt üstü yatıp ayaklarınızı yukarı kaldırın. Ayak uçlarınıza deymeye çalışıyormuş gibi yapıcağız harekettede gördüğünüz gibi. 25 kere yapacağız. Karnımızı içeri çekip yapıyoruz. Yerdeyken nefes alıyoruz parmak uçlarımıza deymeye çalışırken nefes veriyoruz.
[/ındent]
[ındent]
[ımg]http://www.kisiselgelisim.com/bolumler/images/tersmekik.gif[/ımg]ters mekik veya bacaklarla ters esneme
yere sırtüstü yatarak işe başlayın. Elleriniz vücudunuzun yanında düz olarak yere koyun
. Vücudunuzun üst kısmı zemine dayanırken, kalçanızı mümkün olduğu kadar yukarı
doğru kaldırmaya çalışın .. 25 kere yapacağız bunuda karnınız dediğim gibi hep içerde.
[/ındent]
[ındent]
[/ındent]
[ımg]http://img153.imageshack.us/img153/3063/exersizders1ch2.gif[/ımg]
kızlar bu hareketlerde 25er defa yapılmalı ' kol yağlarının erimesinde ve basen bacak içi yağlarının' erimesinde yardımcı.
Elinize küçük pet şişeleri doldurup almanız yeterli bu hareketleri yaparken.
( hatırlatma hareketleri haftanın 3 gunu 3part şeklinde yapcağız. Videoları hafta 4 gun tek part yapacağız)
------------------------------------------ zayıflarken sıkılaşma programı-------------------------------------------
:- kızlar size terlerinizle duş alıcaksınız dedim değil mi
Size 2tane video vereceğim gene ve 2 hareket sizler haftanın 4 gunu videoları 2 gunu hareketleri yapıcaksınız.
billy blanks taebo advance 1.mp4 - youtube
bu 1. Video göğüs -kol bacak-karın popo sırt heeeerr yerinizi muthiş çalışıtırır ve terletir. !
vuelvete sexy con esta nueva rutina de fitness de tiffany rothe - youtube
bu video ise şekillenmenize ve bel eklemlerinize yardımcı olucaktır.
[ımg]http://img2.blogcu.com/images/k/a/a/kaanlazayiflama/karin_kaslari_mekik_hareketi_2.jpg[/ımg]
bu hareketide 25 tekrarla hafta da 4 gün yapcağız.
-----------------------------------------------------------------------------------------
kızlar yeni programlarınız bunlar hepinize kolay gelsin 1 ay sonra programı güncelleyeceğim