Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Neysse kızlar yatma vaktidir Hepinizi çok çok öpüyorum abur cubur yemek yok! Bol bol su için gece baş ucunuzda suyunuzda olsun ..

Öpüldünüz:KK54:

Herkese günaydın ben 60 kilodan 52ye düştüm ama göğüs ve kalçamda durumlar kötü ufaldılar ve sarkmalar var, üst bacaklarımda aynen öyle sıkılaşmaları şart, hafif göbeğimde var :KK50: Sıkılaştırıcı hareket arıyorum kısa sürede sonuç alabileceğim, yardım lütfen..

Son düzenleme:
kedicimmm selamalr tatlım gene yoksun kimler kızdırıyor seni böyle :KK43:

şekerim beni squatstan cıkarıp
BÖLGESEL zayiflama SIKILAŞMA (POPO KALDIRMA -İÇ,DIŞ BACAK SIKILAŞMA-GÖBEK ERİTME PROGRAMI.na eklermisin ben ordan devam edicem haberin olsun.

plates topumuda şişirdim erisin su göbek artık ya ekmeksız ucuncu haftam hala göbek duruyor :KK43:

kızlar kedi 3 gün cezalı programımız hazırmış amaaa :))

merhaba kedi yine pasif olmuşun:KK50:
canım ben hiç başlamayanlardanım diğer ay ki hareketleri hiç yapmadım şimdi bundan başlayayayım değil mi diğerlerini yapmayayım artık
3 gün sonra mı cvp vereceksin :KK50:

merhaba kedi yine pasif olmuşun:KK50:
canım ben hiç başlamayanlardanım diğer ay ki hareketleri hiç yapmadım şimdi bundan başlayayayım değil mi diğerlerini yapmayayım artık
3 gün sonra mı cvp vereceksin :KK50:

canım ben de hiç başlamamıştım bunlardan başla dedi bana ama squats için dedi, diğerlerini bilmiyorum.
zaten dinlenin biraz öbür pazartesi başlarız demişti. o zamana döner zaten bence dinlen biraz :)

Ben hiç uğramadım buraya ya.
Nasılsınız kızlar?
Uğramadım ama haftada 2 kez akşamüstü 1500-2000 m arasında yürüyordum bu ara sınavlarım olduğu için ara vermek zorunda kaldım ama başlicam tekrar.
Bu arada kedi bol bol su için yazmışsın ben çok su içiyorum ama acaba fazla mı bilmiyorum :KK1: Sabahtan öğlene kadar okulda 2 pet şişe su bitiriyorum eve geldikten sonrada 6-7 bardak içiyorumdur çok mu fazla sizce? Ama çok susuyorum napayım :KK1::KK1:

napsam napsammm....motivasyon icin resim koyiyim bari...:KK52:

tumblr_mknbh0m5G91rtad8co1_500.jpg

tumblr_mkljp88mZr1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mkdjp0PGlO1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mk9w0eohvN1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mk9prtMmuU1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mk7o1abe5U1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mk5vu4oLzo1rtad8co1_500.jpg

tumblr_mk5w2dx6cA1rtad8co1_500.jpg

kızlar yapmayın:KK14:
benim aynen böyle. boyum 180 olsa belki iyi dururdu ama 166 ve bacaklarımda o kaslar çok kötü duruyo, etek elbise çok yüksek topuklu giymediğim sürece hiç yakışmıyo:KK25:
bende nasıl inceltebilirim onun cevabını arıyorum????:18:

Kedii bide şu var benim bacaklarım çok ama çok sert yani çok sıkı o yüzden kalçamın bile erimesine rağmen baldırlar aynı duruyor 53 cm olmuş 54 dü ama kalça kısmımda 5 cm incelme var . Ben tekwando yapıyordum bacaklarım çok kaslı inceltemiyorum bir türlü sıkılaşma payı çok az ne yapmalıyım :KK14:

aynı sorun bende de var yaa ama sporu bırakamaaaaam:KK14:

birileri kediyi fena kızdırıyor anlaşılan :)) bugün felaket ağrım var, üşüttüm sanırım. reglim bitiyor diye sevinmiştim tam da :/ ama bir iki saate sporumu yaparım

Kediiiiiiiiiiiiiiii
Yine mi görüşemedik biz ya.
Kızdırmasınlar seni, kızma kimseciklere bizim için :KK17:
Yeni program şahane, tembellik bahane :KK52::KK52::KK52:
Bir de şey diycem ben sana.
Hani şu göbek için iki tane yer hareketi var ya, eller yerde,popoyu kaldırma hareketi, çorapsız olan:KK1:
Ve bir de ayaklar havada boynu kaldırma hareketi...
İşte ben onları denedim daha önce ve yapamadım ama ya:KK50:
Ters dönmüş tosbağa gibi oluyorum :KK60: :KK60:
Napsam bilemedim:26:
Bugün de hasta gibiyim, o yüzden yapamadım. Artık bir iki güne başlıycam inşallah.
Arkadaşlardan incelenler varmış maşallah:nazar:
Ben de incelmek istiyoruuum:KK52::KK52::KK52:

Ben hiç uğramadım buraya ya.
Nasılsınız kızlar?
Uğramadım ama haftada 2 kez akşamüstü 1500-2000 m arasında yürüyordum bu ara sınavlarım olduğu için ara vermek zorunda kaldım ama başlicam tekrar.
Bu arada kedi bol bol su için yazmışsın ben çok su içiyorum ama acaba fazla mı bilmiyorum :KK1: Sabahtan öğlene kadar okulda 2 pet şişe su bitiriyorum eve geldikten sonrada 6-7 bardak içiyorumdur çok mu fazla sizce? Ama çok susuyorum napayım :KK1::KK1:

ay ne güzeeeel keşke bende içebilseeem sodadan başka bir şey içemiyorumm bazen 3 gün üst üste su içmediğim oluyorrrr :KK14::KK14:

Bu abla sadece bacak olarak doğmuş sonradan tamamlamışlar üstünü :KK9::KK9::KK9: eyfel kulesi gibi bacaklarııı :KK23::KK23:

Son düzenleme:
kedicim acaba sende plates topuyla yapilan karin egzersizi linki varmi.?Cok daha etkiliymis.canimbenim

X