Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
sen kendini öldürmeye mi çalışıyorsun gece gece :KK9::KK9:
canım uyu ya yarın yaparsın güzel güzel bu saatte olur mu spor.

eheh benim uyku düzenim garip biraz canım.. gece yaptığım spor uykumu etkilemiyor, aksine daha rahat uyuyorum diyebilirim. :)) belim ve bacaklarım felaket acıyor şu an ama popomun sol tarafını daha çok çalıştırmışım sanırım, daha çok acıyor. :p

Brazdan bütün vucud resm paylaşacagım kızlar ama şunu göz onunde bulundurun yorum yaparken daha demimn 1 tane muz dilim baklava ve 1 4 dilim çiklota yedim:KK30: Düzelme varmı bakın:KK5:

kediciiiim hoşgeldin canım öncelikle. :)) verdiğin programları çok beğendim ben, hepsine salça olcam. ortaya karışık yapıcam kendime :p squats'ın da önceki programını bitirip bunu öyle yapayım diyorum. ya benim bacaklar bir türlü incelmiyor..pantolonlarım hala geçmiyor bacağımdan çıldıracağım.. :/
tamam canım çok sağoll hemen bakıyorummmmm :21:

bacakların squatsla mı inceldi sadece? başka bi program uyguluyo musun yoksa? :)) bi de toplamda kaç cm inceldi ? :KK70: bu konuda dertliyim çok sordum o yüzden :p

kediciiiim hoşgeldin canım öncelikle. :)) verdiğin programları çok beğendim ben, hepsine salça olcam. ortaya karışık yapıcam kendime :p squats'ın da önceki programını bitirip bunu öyle yapayım diyorum. ya benim bacaklar bir türlü incelmiyor..pantolonlarım hala geçmiyor bacağımdan çıldıracağım.. :/

Canım sende hoşgeldin .

bende özenerek ve hepsini videolarınız izleyerek verdim hepsini en uygunlarını.:KK55:

Tatlım bool bool yürü bak yürümessen birşekilde yürü hızlı sonuç alacaksın ozman ki bacakların normalden kalınsa yürümekle mükemmel sonuçlar alırsın:KK4:

proğrama başladık mı kedi... beni listeye eklememişsin. ptesi mi başlıyoruz

Canım sende hoşgeldin .

bende özenerek ve hepsini videolarınız izleyerek verdim hepsini en uygunlarını.:KK55:

Tatlım bool bool yürü bak yürümessen birşekilde yürü hızlı sonuç alacaksın ozman ki bacakların normalden kalınsa yürümekle mükemmel sonuçlar alırsın:KK4:

başlangıç ölçülerinde bel 75 popo 103 bacaklar 61di kedicim :KK43: beli 71 yaptık, gerisi de gelir devam edersem ona eminim. ama bu bacak ve popo bi türlü değişmiyor.. :KK43:

başlangıç ölçülerinde bel 75 popo 103 bacaklar 61di kedicim :KK43: beli 71 yaptık, gerisi de gelir devam edersem ona eminim. ama bu bacak ve popo bi türlü değişmiyor.. :KK43:
Kuzum gene çok güzel incelmiş. Popo een zooor olanı zaten.. bacaklarda daha demin de dedim normalde kalınsa içten içe yağların eriyor muhtemelen 2-3 hafta görüceksin , ama mutlaka yürü bebeğimm
Kediii, yeni programa geçtin mi?
Geçmişi okuyayım mı? :KK16:
Hooşgeldin kuzuuuummm:KK19:

Evet tatlım sayfa 317 deydi galiba program yeni si. 1.sayfada ki ilk yazımdan verdim link eenn üstte ordanda daha kolay bulursun:KK16:

------------------------------------------------ SqUATS JUMS---------------------------------------------------------
split-jumps.jpg

YENİ SQUATS HAREKETİMİZ 1 AY BOYUNCA GÜNDE 100 TANE 2 PART İLK PART 50 TANE 1 DAKİKA DİNLEN 2.PART 50 TANE.

A: ŞEKLİNDE Kİ GİBİ DURUYORUZ

B: ŞEKLİNDEKİ GİBİ ZIPLIYORUZ SONRA

C: ŞEKLİNDEKİ GİBİ BAŞLANGIÇ POZİSYONUNA GERİ DÖNÜYORUZ.

!!!! : BİR SAĞ BACAK ÖNDE BİR SOL BACAK ÖNCE BU ŞEKİLDE 50TANE YAPIYORUZ 1DAKİKA DİNLE 50 TANE DAHA :KK16:

:KK12: :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::1 2::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

-------------------------------------------------BÖLGESEL PROGRAMI---------------------------------------------------

Bölgesel programında ki Hatunlar , programınızı güncelliyorum.

Şimdi : VİDEOLARINIZ olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.

Egzersiz HAREKETLERİNİZİ ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz.

Önceki programınızda ki hareketlerinizin de hemen hemen bir kısmı olucak ben burda da vericem onları

ŞİMDİ VİDEOLARINIZ ŞUNLAR :

[video=youtube;5-IbQoVZbVs]http://www.youtube.com/watch?v=5-IbQoVZbVs[/video]

1.VİDEONUZ POPO KALDIRMA DA SİHİR GİBİ BİRŞEY :KK12:

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube

2.VİDEOMUZ ARTIK ISINMIŞ GÖBEĞİNİZDE ERİYEN YAĞLARINIZA HIZLI ETKİ EDEREK 2 HAFTA SONRA İŞTEE KASLARIN SENİN BUNLAR DEDİRTECEK BİR VİDEO.

(HATIRLATMA: HAFTADA 4 GUN TEK PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ VİDEOLARIMIZI..)

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::1 2::KK12::KK12::KK12::KK12:

VİDEOLARINIZ YUKARDAKİLER ŞİMDİ EGZERSİZ HAREKETLERİNİZİ VEREYİM. :KK8:

(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)

attachment.php
KIZLAR KÜLOTLU ÇORABINIZ VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM KÜLOTLU ÇORABINIZI

AÇLARINIZI BİRLEŞTRİN BAĞLAYIN .. RESİMDEKİ GİBİ BACAKLARINIZIN ARASINDAN GEÇİRİN VE POPONUZU SIKARAK ŞEKİLDEKİ HAREKETİ 25 DEFA YAPACAKSINIZ

DuzMekik.gif
Mekik Hareketi veya Ayak Ucuna Deyme Esnemesi:

SIRT ÜSTÜ YATIP AYAKLARINIZI YUKARI KALDIRIN. AYAK UÇLARINIZA DEYMEYE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPICAĞIZ HAREKETTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ. 25 KERE YAPACAĞIZ. KARNIMIZI İÇERİ ÇEKİP YAPIYORUZ. YERDEYKEN NEFES ALIYORUZ PARMAK UÇLARIMIZA DEYMEYE ÇALIŞIRKEN NEFES VERİYORUZ.

TersMekik.gif
Ters Mekik veya Bacaklarla Ters Esneme

Yere sırtüstü yatarak işe başlayın. Elleriniz vücudunuzun yanında düz olarak yere koyun

. Vücudunuzun üst kısmı zemine dayanırken, kalçanızı mümkün olduğu kadar yukarı

doğru kaldırmaya çalışın .. 25 kere yapacağız bunuda karnınız dediğim gibi hep içerde.

exersizders1ch2.gif

KIZLAR BU HAREKETLERDE 25ER DEFA YAPILMALI ' KOL YAĞLARININ ERİMESİNDE VE BASEN BACAK İÇİ YAĞLARININ' ERİMESİNDE YARDIMCI.

ELİNİZE KÜÇÜK PET ŞİŞELERİ DOLDURUP ALMANIZ YETERLİ BU HAREKETLERİ YAPARKEN.

( Hatırlatma hareketleri haftanın 3 gunu 3part şeklinde yapcağız. videoları hafta 4 gun tek part yapacağız)

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::1 2::KK12::KK12::KK12::KK12:

------------------------------------------ ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMI-------------------------------------------

:- KIZLAR SİZE TERLERİNİZLE DUŞ ALICAKSINIZ DEDİM DEĞİL Mİ:KK23:

SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.

Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube

BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !

Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube

BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.

karin_kaslari_mekik_hareketi_2.jpg

BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR YENİ PROGRAMLARINIZ BUNLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN 1 AY SONRA PROGRAMI GÜNCELLEYECEĞİM :KK16:

Kuzum gene çok güzel incelmiş. Popo een zooor olanı zaten.. bacaklarda daha demin de dedim normalde kalınsa içten içe yağların eriyor muhtemelen 2-3 hafta görüceksin , ama mutlaka yürü bebeğimm

Evet tatlım sayfa 317 deydi galiba program yeni si. 1.sayfada ki ilk yazımdan verdim link eenn üstte ordanda daha kolay bulursun:KK16:

Hoşbuldum canım.. :KK16:
Şöyle alıntı yapayım yeni programı da göze çarpsın. :KK16::KK16:
Nasılsın bakayım? :KK19:

selam hanımlar
sayfa 25 deki egzersizleri dnediniz mi:)
yapasım geldi :)
bacak içinde fazlam var sanki ve popoyu biraz kaldırsak fena olmaz :)

yaru, ilk sayfaya bir daha baktım .. gene adımı göremedim.. bir keresinde de resimler kaybolmuştu da sonra geri gelmişti. hatırlar mısın.. gene mi öyle oldu ki acep. bir de sen bakar mısın belki ben görmüyorumdur adımı

Salona başlayana kadar Leslie ablamı bırakmayayım bari :))

bacakların squatsla mı inceldi sadece? başka bi program uyguluyo musun yoksa? :)) bi de toplamda kaç cm inceldi ? :KK70: bu konuda dertliyim çok sordum o yüzden :p

Squat ve bu alttakileri yapıyorum. 55 cmdi iki bacağımda şimdi biri 51 diğeri 52 yuvarlama
:21::21:

Bu hareketten yapıyorum sağ bacak 15 sol bacak 15 bazen daha fazla bazen daha az bu düzensiz :KK50:

Birde bunu yapıyorum 15lik setler halinde :KK16:

kedicim ben bugün değilde yarın başlasam yani squatsa?
çünkü şimdi ders çalışmam gerek hani yarın daha erken bi saatte yaparım.
bi de sen beğendin ya beni nasıl mutlu oldum böyle aynaya filan baktım kaç saat :KK9::KK9:

Kedicim ben selülitle ilgili bişey sormuştum 302. sayfada, bide adımı görmedin unutmadın dimi beni ? :KK1:

selam hanımlar
sayfa 25 deki egzersizleri dnediniz mi:)
yapasım geldi :)
bacak içinde fazlam var sanki ve popoyu biraz kaldırsak fena olmaz :)
HOŞGELDİN TATLIM , programlarımıza gözz attin mı o hgördüklerin ne ki:21:

Squat ve bu alttakileri yapıyorum. 55 cmdi iki bacağımda şimdi biri 51 diğeri 52 yuvarlama
:21::21:

Bu hareketten yapıyorum sağ bacak 15 sol bacak 15 bazen daha fazla bazen daha az bu düzensiz :KK50:

Birde bunu yapıyorum 15lik setler halinde :KK16:

Kuzum güzel hareketler bunlar zaten popo için bire bir bende yapıyorum ama daha fazla part halinde , ben üsteki hareketi , 40 tane sağ 40 tane sol altakini ara ara :2: ama s-ben 1 sene ye yakındır artık yapıyorum:KK55:

ya 20dakika neydi öyle ya :KK53:

BU ARADA BU SAATE YAPTIGIN EGZERSİZ SANA ZARARLI BİLİYORSUN DEĞİL Mİ? ÇOK ZORLAMA :KK34:

Kedicim ben selülitle ilgili bişey sormuştum 302. sayfada, bide adımı görmedin unutmadın dimi beni ? :KK1:
kUZUM ne sormuştun görmedim ya ama yeni programda selilüt giderici manyak hareketler var sen bölgeselemi yazıyorduk
kedicim ben bugün değilde yarın başlasam yani squatsa?
çünkü şimdi ders çalışmam gerek hani yarın daha erken bi saatte yaparım.
bi de sen beğendin ya beni nasıl mutlu oldum böyle aynaya filan baktım kaç saat :KK9::KK9:
bende onu dicektim

KIZLAR BU HAFTA BEDENİNİZİ DİNLENDİRİN YEMEĞİ ÇOZUTMADAN PAZARTESİ DİNLENMİŞ BİR ŞEKİLDE BAŞLAYIN KOLAY GÖZKÜYOR AMA HAREKETLER SİZİ ZZORLIYCAM HAFTANIN 3 GUNU DEĞİL ARTIK 4 GUNU UNUTMAYIN:KK34:

Kedi hoş geldin :)
2 hafta sonra eve geldim 27 beden pantolon içine girdim kumaş bu arada esnemiyor hiç bir yerim çıkmadı kilo olarak 57-58 arasıyım ama inanılmaz incelmişim. 2 haftadır görmüyorlardı görünce şaşırdılar çok fark ettiğimi söylüyorlar :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
HOŞGELDİN TATLIM , programlarımıza gözz attin mı o hgördüklerin ne ki:21:

Kuzum güzel hareketler bunlar zaten popo için bire bir bende yapıyorum ama daha fazla part halinde , ben üsteki hareketi , 40 tane sağ 40 tane sol altakini ara ara :2: ama s-ben 1 sene ye yakındır artık yapıyorum:KK55:

ya 20dakika neydi öyle ya :KK53:

BU ARADA BU SAATE YAPTIGIN EGZERSİZ SANA ZARARLI BİLİYORSUN DEĞİL Mİ? ÇOK ZORLAMA :KK34:

Bende gittikçe arttırmaya başladım dün 30 30 yaptım squatstan daha çok yoruyor meret :KK9::KK9:
Birde bu saatte yapma derken bana mıydı o cümleee :21:
Canım birde birdee ay ne çok konuştum benim squatslar bitmedi yeni programa bitince mi başlayayım ?? :KK14:

X