- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
ahaha evet bi garip duruyor, hele ki yemek filan yiyeyim o göbek nasıl çıkıyor ben çözümü dar yada tayt pantolonun üzerine bol kazaklar ve gömleklerde buldum hani üst zaten bol sadece bacaklara bakarak da güzelsin işte diyorlar
bence bacakları kalınlaştırmayalım belimiz incelsin yeterli sonra bi de alt beden sorunu yaşamayalım kas yapalım biraz sabitlensin bacaklar ve popo o açıdan squats çok uygun geliyor bana, yanında bel için bölgesel birşeyler yapmak lazım.
Yokluktanmıdır nedir bende kalın bacaklılara özeniyorum kalınlaşsın istiyorum Ama dediğin gibi beli incelttiğimiz de çok güzel bir uyum olur şu anki ölçülerimiz.
Bende squats a başladım yarın 100 den devam edeceğim.Beli inceltmek içinde mekik yan mekik vs vs burda paylaşılan bir iki video ile birlikte yapıyorum.
Aslında geçen sene bu zamanlar 60 kilo ve 75 cm lik bi belle spora başlamıştım.O zaman yaptığım 2 video vardı bel için bulamıyorum onları şimdi,pcm tamamen bozuldu ve yeni pc aldım onlarda eski pcm de kaldı.O videoları günde yarım saat yürüme ve diyetle 53 kiloya ve 66 cm ye düştüm.Odur budur aynı seyirdeyim.Ekmeği kestim yani bir hafta ancak 1 ekmek tüketirim o da küçük kepekli.Sadece sabahları öğle akşam ekmek yemem.Cips kola kaç aydır yemedim hatırlamıyorum ( Arada canım çekmiyor değil hani)
Benim yaptıklarım bunlar sen neler yapıyorsun:26: