Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bu arada ben ölçülerimi bilmiyorum, öğrenciyim evimde metrem bile yok =) boyum 175. civarında kilom en son 70 lerdeydi birkaç kilo verdim ama şu an ne durumdayım bilmiyorum:KK50:

canım hemen bi mezura edinip kendindeki değişimi takip etmelisin, daha teşvik edici olacaktır eminim :)

Hoşbuldum canım güzel oluyor insan buraya yazıcam diye uğraşıyor:))ölçülerimimi yazıyorum şimdi ne yapmam gerekiyor liste var mı burdada:))

olacak canım topik sahibi şimdi onunla uğraşıyo sanırsam :) şimdiki ölçülerini ve istediklerini yazıp kendine hareket serisi belirliyorsun :KK34:

ben reklam vericem birazdan burdan :KK33:

KIZLAR BAŞTA ŞUNU BELİRTEYİM HAFTANIN 3 GÜNÜ HERKES'İN NE EGZERSİZİ VARSA YAPICAZ 3GÜN YANİ.. BU SİZE KALMIŞ KENDİNİZE 3 GÜN BELİRLEYİN. BENİM GÜNLERİM ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA.. TEK BİR HAREKETİNİZ BİLE VARSA 3 PART ŞEKLİNDE YANİ MESELA 20 KERE MEKİK YAPTIN, 1 DAKİKA DİNLEN BİR 20 KERE DAHA 1DAKİKA DAHA MOLA SONRA BİR 20 DAHA :KK16:

:KK12: :KK12: 30 Gün squats PROGRAMI :KK12: :KK12:

OtobüsLambasi35
--------------------
Kirmizipikap
--------------------
MyosotisArvensis
--------------------
Krkrota
--------------------
Btrt
-------------------
Mytinywood
-------------------
MELİSSADAN
------------------
MİNİK06
------------------
MAKULE37
-----------------

Herkes bir gruba diye birşey yok herkes'in ihtiyacı oldugu gruba yerleştrdim zaten isminlerinide her grupta yadım, hergün düzenli olarak guncellenecek kaç gün dür yapıyoruz kaç gun yapmadı :KK14:

KIZLAR SQUATS HAREKETİNİ DOĞRU BİÇİMDE YAPARSAK ÇOK FAYDASINI GÖRECEĞİZ.

ÖNCELİKLE NEFESİ BURUNDAN ALIP AĞIZDAN VERİYORUZ , NEFES ALMAYI UNUTMUYORUM KAN DOLAŞIMI DOLAŞIMI HIZLANDIRIYOR DOĞRU NEFES ALIŞ VERİŞİ.

.
tumblr_inline_mj3rm2SUQd1qz4rgp.png
programımız bu. 3gün belirtilen sayıda squats 1gün dinlen sonra sayılar artırılıyor zaten ,3gün squats 1gün mola. 1 ay sıkı bir program :KK12:

SQUATS HAREKETİ ŞUDUR :
squat.jpg

OMUZ HİZASINDA BACAKLAR AÇILIR SANDALYEYE OTURUR GİBİ ÇÖMELİP 2SANİYE BEKLEYİP POPOYU SIKARAK DOĞRULURUZ. OTURURKEN NEFES ALIYORUZ KALKARKEN NEFES VERİYORUZ.

:118:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:KK12: Zayıflama ve sıkılaşma programı :KK12:

Sottile
--------------
MyosotisArvensis
--------------
MİNİK06
--------------
:-
Kızlar size 2 hafta lık dans programı vericem , müthiş değişimii görüceksiniz biraz vucudunuz ısınsın 2 hafta sonunda sizede program yapıcam.

<strong><font size="3">[video=youtube;507P9YJWeTg]http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg[/video] KIZLAR VİDEONUN PART1 BU 3 PART VERİCEM SİZE 40 DAKİKA FELAN SÜRÜYOR..
BU PART2 :
Pump it up - part 2 - YouTube
BU PART 3: Pump it up - part 3 - YouTube

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118:

BÖLGESEL ZAYIFLAMA-SIKILAŞMA(POPO KALDIRMA-İÇ,DIŞ BACAK SIKILAŞMA -GÖBEK ERİTME)

SOTTİLE
-------------
BEBA92
-------------
YASEMİNA
-------------
BAMBİNO2013
-------------
KRKROTA
-------------
BTRT
-------------
MİNİK06
-------------
MAKULE37

KIZLAR GÖSTERİLEN HER HAREKETİ DOĞRU VE DÜZGÜN YAPARSAK İŞE YARAR UNUTMAYIN, BURDA ŞİMDİ GÖSTERECEĞİM HER HAREKET , 20 KERE YAPILACAKTIR. :KK55: 10: :KK55:

3PART ŞEKLİNDE BÜTÜN HAREKETLERİNİZ BİTSİN 1DAKİKA DİNLENİP AYNI HEREKETLERİ TEKRARLIYORSUNUZ. :KK16:

kalca-eritme-inceltme.jpg

ŞEKİLDE GÖSTERİLDİĞİ GİBİ KÖPRÜ POZİSYONU ALIYORUZ, POPOMUZU YERE DEĞMİYCEK ŞEKİLDE İNDİRİP KALDIRIYORUZ, 20KERE , KALDIRIRKEN SIMSIKI TAŞ GİBİ SIKIYORUZ. BU UNUTMAYIN!!

kalca-eritme-zayiflatma-hareketleri.1.jpg

BU HAREKETTE 1SANDALYEYİ ÖNÜNÜZE ALIN RESİMDEKİ GİBİ BİR AYAĞINIZI SANDALYEYE DİĞER AYAĞINIZI YUKARI KALDIRIN , POPONUZ SIMSIKI KARNINIZI İÇERİ ÇEKİYORRSUNUZ HER HAREKETİ YAPARKEN , BU POZİSYONDAYKEN SANKİ YUKARIYA VURUYORMUŞ GİBİ YAPICAZİ SÜREKLİ YAY GİBİ YUKARI YUKARI YUKARI İKTİRİCEZ AYAĞIMIZI.

popo-bacaklar-ic-kismi-1-egzersiz.jpg

BU HAREKETTE , AŞEKLİNDEKİ POZİSYONA GEÇİYORUZ B' ŞEKLİNDEKİ GİBİ AYAĞIMIZI DIŞA DOĞRU AÇIYORUZ. 20KERE TEKRAR YAPIYORUZ. SONRA DİĞER AYAĞINIZDA AYNI ŞEYİ TAKRARLIYORUZ.

bacaklarin-ust-kismi-icin-3-egzersiz.jpg

RESİMDEKİ A POZİSYONUNDAKİ GİBİ İKİ ELİMİZİ BİRLEŞTİRİP KAFAMIZI ÜSTÜNE KOYUYORUZZ, BŞEKLİNDEKİ GİBİ AYAKLARIMIZI YUKARI YUKARI KALDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ MÜTHİŞ BİR HAREEKET BU BELİNİZİ ÇOK ZORLAMADAN KALDIRABİLDİİNİZ KADAR, 20TEKAR YAPIYORUZ.

kalca-sirt-icin-8-egzersiz.jpg
ALTINIZDA RESİMDEKİ MASA VARMIŞ GİBİ DURUN AŞEKLİNDEKİ GİBİ BACAGINIZI KIRIP B ŞEKLİNDE Kİ GİBİ YUKARI KALDIRIN AYAKLARINIZ RESİMDEKİ GİBİ HEP DÜZ TAPAN OLSUN 20KERE YAPIYORUZ DİĞER BACAĞINIZLADA AYNI ŞEKİLDE 20 KERE YAPIYORUZ.

g%C3%B6bek-eritme-hareketleri.jpg

BU ŞEKİLDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ AYAKLARINIZ BİRİ YUKARIDA OLURKEN BİRİ AŞAĞIDA OLURCAK SAĞ AŞAĞIYA SOL YUKARIYA SOL AŞAĞIYA SAĞ YUKARI HIZLI ŞEKİLDE 20 KERE YAPICAZ, AYVA GÖBEĞİ DİYE TABİR ETTİĞİMİZ BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ GÖBEKLERE BİRE BİR! 2 HAFTA SONRA MUTHİŞ ETKİSİNİ GÖRÜCEĞİZ.

KUZUCUKLARIM UNUTTUĞUM ATLADIĞIM BİRŞEY VARSA YAZIN BANA YENİ KATILAN OLURSA İSMİNİ EKLERİM HERGÜN YOKLAMA ALACAĞIM... YAPTIGIN GÜN BANA BÜGÜN BÜTÜN EGZERSİZLERİMİ YAPTIM DESİN BENDE + VEREYİM:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
olacak canım topik sahibi şimdi onunla uğraşıyo sanırsam :) şimdiki ölçülerini ve istediklerini yazıp kendine hareket serisi belirliyorsun :KK34:[/QUOTE]

Tamam canım ölçülerimi yazmaya gidiyorum gelicem:))
yarın başlıyoruz:KK52::KK52: oluruz tabi canım , ne var ki olanlar nasıl olmuş:KK31::KK31: biz de olucaz:13:

İnşallah başlayalım pes etmezsek olur sanırım:))

kedicim gerçekten harikasınnn,emeğine sağlıkkk:KK16::KK16::KK16::KK16: hepsini bilgisayarıma kaydettimm bu hareketler çok kolay zorlayıcı değil, inşallah güzel sonuçlara ulaşıcazzz:13:

bende geçenlerde başlamıştım jillian michaels 30 day shred programına o da bana çok faydalı gelmişti ben yine onu yapim kızlar olmadı size onu rapor edim olurmu ?

KUZUCUKLARIM UNUTTUĞUM ATLADIĞIM BİRŞEY VARSA YAZIN BANA YENİ KATILAN OLURSA İSMİNİ EKLERİM HERGÜN YOKLAMA ALACAĞIM... YAPTIGIN GÜN BANA BÜGÜN BÜTÜN EGZERSİZLERİMİ YAPTIM DESİN BENDE + VEREYİM:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ellerine sağlık :KK9:
canımcım benim takip ettiiim bi seri var onu yapsam olmaz mı?
bide ölçüler sende demi kaç günde bir yeniden ölçüp yazalım? :KK15:

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi çıkıyorum , bugün bile başlayabilirm egzersizlere:13: görüşmek üzere, öpüyorummm:KK16::KK16::KK16:

Kediciğim teşekkür ediyorum.. Squats programına dahil ettiğin için.. :KK71:

Pilates prograramına da başlıyorum yarın sabah.. :)
Biraz zorlayacak ama, değecek.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef :KK50:
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa :KK19::KK19::KK19:
SENİDE EKLYORUM PROGRAMA KUZUCUGUM DUR İSMİNİ YAZICAM AMA SANA TEK ÖNERE BİLECEĞİM MÜTHİŞ BEL İNCELTEN <strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
Banada yer var mı?:KK3:yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallah:KK1:bu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.
VAR KZUUZCUGUM HOŞGELDİN.
evet bütün sayfaları inceledim ama hangisi uygun ya da hangi sırayla günde kaç saat nasıl yapmalıyım o konuda bi fikrim yok:) Victoria Secret'ın kol inceltme sıkılaştırma videosunu açtım ona bakıyordum şu anda sanırım yapmam gerekenlerden biri bu:)
O ÇOK ETKİLİ BİR PROGRAM BEN ZAYIF OLMAMA RAGMEN YAPIYORUM ÇNKÜ İLERDE ÇOCUĞUMUZ OLUCAK, KİLO ALICAZ..
Merhaba konu çok hoşuma gitti benim için tam da zamanına denk geldi=) bir ay kadar önce diyet ve spora başlamıştım hızlı kilo vermeye yönelik 13 günlük bi diyetti yaptım ve bitti sonra devamını getiremedim ne yazık ki sporunda öyle. Şimdi sizinle başlamak istiyorum ama benim şikayetçi olduğum bölgem çok; karın, bel, üst-alt bacak, kol bu arada kiloda vermem lazım. bana nasıl bir program önerirsiniz hangi adımları takip etmem gerekiyor. Bir de herkesin istediği gibi popom erimeden sadece şekillenip kalksın sıkılaşsın istiyorum bütün bunları nasıl yapmam lazım=) yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
TAMAM KZUUCGUM KAYIT EDİCEM SİMDİ SENDİE PROGRAMA..
kedicim gerçekten harikasınnn,emeğine sağlıkkk:KK16::KK16::KK16::KK16: hepsini bilgisayarıma kaydettimm bu hareketler çok kolay zorlayıcı değil, inşallah güzel sonuçlara ulaşıcazzz:13:
İNŞALLAH KUZUCUGUM YAZIN TAŞŞ OLUCAN :KK1:
ellerine sağlık :KK9:
canımcım benim takip ettiiim bi seri var onu yapsam olmaz mı?
bide ölçüler sende demi kaç günde bir yeniden ölçüp yazalım? :KK15:
OLUR KUZUM NEDEN OLMASIN. GÜNDE DEĞİL ŞUAN AYIN 10 'U BİRDAHADAKİ AY SONU YAZICAZ.:KK16:

b nde bir gruba girmek istiyorum canım kalça diklestirici dolgunlastırıcı hareketler önerirmisin cok çalışkanımdır harfiyen uyarım :) cok sagol bu arada güzelim 55 kiloyum boyumda 170 uzamasını da istemiyorum boy uzatacak bişiler olmamalı canım gögüslerimde küçük zaten öyle küçültecek hareketlerde olmasın :) büyütmek için ugrasıyorum

Son düzenleme:
Squats ın tek hareketi mi var ben mi yanlış anladım:26: bir de ben göğüslerim küçülsün istemiyorum çok seviyorum onları zor büyüdüler zaten:KK1: canlarım onlar benim:KK76: o bölge için yapılabilicek bi hareket var mı güçlendirmek için=)

Ölçülerimi yazmakta kararsız kaldım:KK17:Bel 66 kalça 94 göğüs 88 bacaklarım 50 :KK20:cuma , cumartesi ,pazar olarak belirledim basen baldır eritmem gerek:KK30:

OLUR KUZUM NEDEN OLMASIN. GÜNDE DEĞİL ŞUAN AYIN 10 'U BİRDAHADAKİ AY SONU YAZICAZ.:KK16:

tamam o zaman kedi hergün gelip yaptım sporumu diye yazarım sana :KK34:
herkese şimdiden kolay gelsin yarın başlıyoruz nasılsa diye bugün deli gibi yemeyin :KK20:
ben çıkıyorum iyi günler kızlar :KK3:

Ölçülerimi yazmakta kararsız kaldım:KK17:Bel 66 kalça 94 göğüs 88 bacaklarım 50 :KK20:cuma , cumartesi ,pazar olarak belirledim basen baldır eritmem gerek:KK30:

ne güzelmiş ölçülerin bel kalça arası 30 cme yakın güzel durur :KK16:
boyun kaç canım?

X