Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
iyi geceler kızlar hepiniz mi gittiniz
ben okuldan geldiğimden beri uyuyorum

canım mantıklı aslında bu diyet şekli ya, uykuda yağ metabolizmasına geçer vücut ve yağları yakar, karbonhidrat uyanıklık halinde ilk kullanılan şey fakat uykuda yağa çevrilir dolaşımdaki karbonhidratlar. yatmadan önce karbonhidrat yememek lazım. protein ağırlıklı yapılabilir akşam yemeği, yağları zaten çok yemiyoruz biliyorsun karbonhidratları da gündüz özellikle sabah enerjiye ihtiyaç varken yemek lazım kitap doğru anlatmış bence uyulabilir bu diyete ben de deneyeyim, sağol paylaştığın için

Kızlar aramızda aynı kilo ve boyda olup da neden birinin daha zayıf göründüğünü merak eden varsa buyursun. Zayıflamak için görebildiğiniz bi yere koyun bu resmi. çok iğrenç olabilir ama
bu arada bu ne derseniz, bir kilo yağ ve bir kilo kas.

Son düzenleme:
fotoya bak ya... sırf bu fotoya baksa insan motive olur

ay evet ya bu ne böyle
kilo vermekten vazgeçmek üzereydim kilomu koruyup şekle gireyim diyordum ki beni gaza getirdin :13:

aynen ya geçenlerde görmüştüm :)) ne zaman bir şey yiyecek olsam aklıma getiriyorum bunu, onun yerine meyve falan yiyorum.

hangi foto canı ben mi göremedim ya

hiç sorma ya ben de meyve yiyorum sürekli

hiç de aram yoktur öyle ay oturayım da meyve yiyeyim demem yani. :)) az önce bi açlık geldi ki sorma, gittim iki havuç yedim oturdum aşağı ama koladan vazgeçemiyorum ne yapsam ://

1 kilo luk fotolar kız.. görünmez mi o foto..

kedicik, listeleri düzenlerken ben arada kaynamayım. sıkılaşma olayına gireceğim ben. squats yapmayacağım ama. korkuyorum balon gibi kocaman yusyuvarlak toto olur diye..

hiç de aram yoktur öyle ay oturayım da meyve yiyeyim demem yani. :)) az önce bi açlık geldi ki sorma, gittim iki havuç yedim oturdum aşağı ama koladan vazgeçemiyorum ne yapsam ://

ben meyveyi çok severim de canım kola işi kötü yaa, seni soğutayım mı koladan?
iğrenç ama biraz

alıntı yapmamışsın ya anlamadım canım o yüzden
yok yok kaynamazsın hatırlatırsın yine.

Canım sana en guzel şey SQUATS ve BÖLGESEL ZAYIFLAMA PROGRAMI. Bende zayıfım ama vardı selilütlerim gitti şimdi allahtan..[/QUOTE]

Bugun yarim saat jillian michael yaptim, 10 adet squats, yarim saatte kostum ama cigerlerim patladi resmen kendimi eve zor attim insallah hep boyle devam etmez

Aykizlar cok soru soruyorum biliyorum ama ben birazda ust kol kaslarim gelissin istiyorum dambil alacagimda kac kiloyla baslasam daha iyi olur acaba?

Gunaydın kzılar nasılsınız Dün bütün gün iş yaptıgım için bugun şu saatlerde kalktım ve bir tane pizza yedima ma poğaçacıda satılan pizzalardan

Yok tatlım unutmam Zayıflarken Sıkılaşmaya gircreksin sen ekliycem senide
Aykizlar cok soru soruyorum biliyorum ama ben birazda ust kol kaslarim gelissin istiyorum dambil alacagimda kac kiloyla baslasam daha iyi olur acaba?
Kuzum 6kiloyla başla En güzeli..
Tamam beybim, iyice incelicem, yarından itibaren beni de şaağtırıyoruz tamam mı ..

Eki Görüntüle 672320
Hahhhahahahaha Senide şeştircem taaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…