canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbetgördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum
canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallahtabi sIkIlasma da senden tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi
bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem
bak canim, sisko almanlarin cok yardimcisi olmus bu kitap insallah tombis bana da yardimci olurben henüz sisko olmaidm ama böyle giderse olurum :18:
canim kitabin temel prensibi, sabahlari sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksamlari ise sadece protein iceren seyler yemek.. böylelikle aksam karbonhidrat alinmadigi icin vücutta olanlari ve yagin nasil yakildigini anlatiyor, gecen gün drumla konustum bu zayiflama konusunu, eski kiloma dönmek istiyorum dedim iste, bana bildigimiz seyleri söyledi ve dediki aksam en gec 18-19'dan sonra kesinlikle karbonhidrat alma deyince bu diyet geldi aklima, o yüzden buna basladim
demekki iki üç kilo yağdan versem zaten bi şey kalmayacak
ay evet ya bu ne böyle
kilo vermekten vazgeçmek üzereydim kilomu koruyup şekle gireyim diyordum ki beni gaza getirdin :13:
hangi foto canı ben mi göremedim yafotoya bak ya... sırf bu fotoya baksa insan motive olur
aynen ya geçenlerde görmüştüm :)) ne zaman bir şey yiyecek olsam aklıma getiriyorum bunu, onun yerine meyve falan yiyorum.
hangi foto canı ben mi göremedim ya
hiç sorma ya ben de meyve yiyorum sürekli
hiç de aram yoktur öyle ay oturayım da meyve yiyeyim demem yani. :)) az önce bi açlık geldi ki sorma, gittim iki havuç yedim oturdum aşağıama koladan vazgeçemiyorum ne yapsam ://
1 kilo luk fotolar kız.. görünmez mi o foto..
kedicik, listeleri düzenlerken ben arada kaynamayım. sıkılaşma olayına gireceğim ben. squats yapmayacağım ama. korkuyorum balon gibi kocaman yusyuvarlak toto olur diye..
ben meyveyi çok severim de canım kola işi kötü yaa, seni soğutayım mı koladan?
iğrenç ama biraz
içeriği ya da çiğ etin üzerine döküldüğünde yaptığı şeyse hepsini biliyorum canım :))
ben o böceklerden sonra uzun süre içememiştim canım :))
canim hosgeldin. sana kedi yardimci olucakdir. biz de pazartesi basliycak proqramimizi bekliyoruz. sen istersen squata basla canim.
Yok tatlım unutmam Zayıflarken Sıkılaşmaya gircreksin sen ekliycem senide1 kilo luk fotolar kız.. görünmez mi o foto..
kedicik, listeleri düzenlerken ben arada kaynamayım. sıkılaşma olayına gireceğim ben. squats yapmayacağım ama. korkuyorum balon gibi kocaman yusyuvarlak toto olur diye..
Kuzum 6kiloyla başla En güzeli..Aykizlar cok soru soruyorum biliyorum ama ben birazda ust kol kaslarim gelissin istiyorum dambil alacagimda kac kiloyla baslasam daha iyi olur acaba?
HahhhahahahahaTamam beybim, iyice incelicem, yarından itibaren beni de şaağtırıyoruz tamam mı ..
Eki Görüntüle 672320