- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
Allah allah kıza bak sen yaa.... Kızım sen onun 1beden daha küçüğüne girersinn yaza kadar
ooooooo karışıma gel sennn bacım kolori değilde sen evlimiydin Cips çıktıda çiklota duruyor bende ya
YANLIZ SİZE ÖYLE VİDEOLAR BULUYORKİ ŞİMDİ ONUNLA UGRAŞIYORUM , VALLAHİ TERMELEKLE BANYO YAPICAKSINIZ!!!
canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbet gördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum
canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallah tabi sIkIlasma da senden tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi
bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem
Son düzenleme: