Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Allah allah kıza bak sen yaa.... Kızım sen onun 1beden daha küçüğüne girersinn yaza kadar :KK47:

ooooooo karışıma gel sennn bacım kolori değilde sen evlimiydin :KK9::KK9::KK9: Cips çıktıda çiklota duruyor bende ya :KK30:

YANLIZ SİZE ÖYLE VİDEOLAR BULUYORKİ ŞİMDİ ONUNLA UGRAŞIYORUM , VALLAHİ TERMELEKLE BANYO YAPICAKSINIZ!!!:KK8:

canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbet :KK9: gördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum :KK9:

canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallah :KK16: tabi sIkIlasma da senden :KK16: tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi :KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem :KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbet :KK9: gördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum :KK9:

canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallah :KK16: tabi sIkIlasma da senden :KK16: tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi :KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem :KK19::KK19::KK19:

Hahahah çok guldum yorumlarına ya :KK1: Tatlım duydum netten ama hiç bakmadım içeriğine kitabın bakarım birazdan :13:

of kızlar bu aksam kacamağı abarttım 2tabak makarna yedim yanında köri soslu tavuk ve domates salatayla saat 9da :KK43:(( siskinim ama sporlarımıda yaptım tabi.. simdi gidip bitki cayı icicem

Kedicim sen beni de al programa :) squatsta 115 teyim ordan devam ederim

boyum 1.60 kılom 54 kılomdan sıkayetım yok ama sanırım 50ye dusmek sart oldu. benım ıstegım göbek ve yan simitleri eritmek

Hahahah çok guldum yorumlarına ya :KK1: Tatlım duydum netten ama hiç bakmadım içeriğine kitabın bakarım birazdan :13:

bak canim, sisko almanlarin cok yardimcisi olmus bu kitap insallah tombis bana da yardimci olur :KK9: ben henüz sisko olmaidm ama böyle giderse olurum :18:

canim kitabin temel prensibi, sabahlari sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksamlari ise sadece protein iceren seyler yemek.. böylelikle aksam karbonhidrat alinmadigi icin vücutta olanlari ve yagin nasil yakildigini anlatiyor, gecen gün drumla konustum bu zayiflama konusunu, eski kiloma dönmek istiyorum dedim iste, bana bildigimiz seyleri söyledi ve dediki aksam en gec 18-19'dan sonra kesinlikle karbonhidrat alma deyince bu diyet geldi aklima, o yüzden buna basladim :KK76:

2 haftada çok güzel incelmişsin ama ya bravo :) ben ne güzel devam ediyodum squats'a ama sonra ipin ucu kaçtı, pazartesi düzene oturtup başlayacağım inşallah. :)

Teşekkürler :KK16::KK16: ama ne ekmek ne çikolata nede cips yiyorum normal yemeklerim öğün atlamamaya çalışıyorum ve bol bol su içiyorum bence bunlarda çok önemli noktalar :KK16:

napayim canim benim, iki gündür gelemiyorum cünkü iki gündür dlei gibi yol yürüyorum aksamlar pat düsüp uyuyorum :KK9::KK9::KK9: bugün de yaptim videolarimi, aksam da az yedim, siyah ekmekten baska bir sey koymuyorum agzima... cok deli koydum kafama zayiflicam :KK19::KK19::KK19: arkadasin biri benimle dalga gecti sen o pantolona giremezsin diye, bi senedir kilo vercem diyosun alistik artik bunlara dedi, cok bozuldum ama cok gaza geldim :KK47::KK47::KK47: gircem o pantolona o laflari yedircem :KK51:

sen nasilsin??? neler yapiyosun??

Aaa yine böyle densizlerrrr :KK4: Bende gireceğim o pantolonaaaa :KK4::KK4::KK16:

of kızlar bu aksam kacamağı abarttım 2tabak makarna yedim yanında köri soslu tavuk ve domates salatayla saat 9da :KK43:(( siskinim ama sporlarımıda yaptım tabi.. simdi gidip bitki cayı icicem
Olsun olsun olur arada kaçak ölcek değiliz ya ama herzaman değil aradaa:KK34: Hem salatada yemişsin et'te proteyin iyidir iyidir :KK8:
Kedicim sen beni de al programa :) squatsta 115 teyim ordan devam ederim

boyum 1.60 kılom 54 kılomdan sıkayetım yok ama sanırım 50ye dusmek sart oldu. benım ıstegım göbek ve yan simitleri eritmek
Tamam kuzum squats programına yazıyorum seni:KK4:

Merhaba bağyan @kedidirkedi :126:

Ben de hoşlaştığım bir resmi koymak istiyorum buraya ama benimkiler de minnacık anlamadım bu olayı he.

$rihanna_bikini_hat29_lg.jpg

Eklentiler

• $rihanna_bikini_hat7_lg.jpg
    $rihanna_bikini_hat7_lg.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 48
kedi iyi moral veriyosun he :KK70: evet arada olurr ama napim gün icinde pek doymadım o yuzden boyle olduuu

Teşekkürler :KK16::KK16: ama ne ekmek ne çikolata nede cips yiyorum normal yemeklerim öğün atlamamaya çalışıyorum ve bol bol su içiyorum bence bunlarda çok önemli noktalar :KK16:

Aaa yine böyle densizlerrrr :KK4: Bende gireceğim o pantolonaaaa :KK4::KK4::KK16:

sorma hayatim yaaa tam dayakliklar var yaaaa, galiba kiskaniliyoruz ki böyle ugrasiyorlar bizimle :KK19: hayir bana bunlari diyenler de sanki adriana lima :KK60::KK60::KK60::KK60: hayir yani boyum 175 kilom da 71, eskiden 63 felandim, hep 62-65 gidip gelyiordum... ben zayiflamak istiyorsam hem kendime ugras oluyor hem de eski kilomdayken adetlerim düzenliydi, bende pko var, bir kilo da alsam etkiliyor... böyle densizler iste bilip bilmeden konusuyorlar... ama biz napiyoruz?? sporumuzu yapip hem sagligimiza kavusuyoruz hem de zayifliyoruz sonra onlarin gözüne sokuyoruz :KK76::KK76::KK76:

bak canim, sisko almanlarin cok yardimcisi olmus bu kitap insallah tombis bana da yardimci olur :KK9: ben henüz sisko olmaidm ama böyle giderse olurum :18:

canim kitabin temel prensibi, sabahlari sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksamlari ise sadece protein iceren seyler yemek.. böylelikle aksam karbonhidrat alinmadigi icin vücutta olanlari ve yagin nasil yakildigini anlatiyor, gecen gün drumla konustum bu zayiflama konusunu, eski kiloma dönmek istiyorum dedim iste, bana bildigimiz seyleri söyledi ve dediki aksam en gec 18-19'dan sonra kesinlikle karbonhidrat alma deyince bu diyet geldi aklima, o yüzden buna basladim :KK76:
Zaten öyle olması gerekir karbonhidrat zararlı ya:KK20:Bende akşamları proteyin ağırlıklı (tavuk göğüslü sote mantarlı biberli beyaz etl sote, sadece beyaz eti kzıartıp yanına 2kepçe makarna salata) Besleniyorum.. Bakayım birazn videolara bakıyorum tam izlemeden veremem size :KK1:

Bunlar can alıcı noktalar zaten kuzum süpersin böyle devam et yaşam stili haline getir bunu:13:

Zaten öyle olması gerekir karbonhidrat zararlı ya:KK20:Bende akşamları proteyin ağırlıklı (tavuk göğüslü sote mantarlı biberli beyaz etl sote, sadece beyaz eti kzıartıp yanına 2kepçe makarna salata) Besleniyorum.. Bakayım birazn videolara bakıyorum tam izlemeden veremem size :KK1:

Bunlar can alıcı noktalar zaten kuzum süpersin böyle devam et yaşam stili haline getir bunu:13:

acaba yeni videolar nasil olcak merakla bekliyoruz :KK8::KK8::KK8:

kizlar ben kaciyorum, hepinize iyi geceler, ben kacayim malum spor yapiyoruz, e erken de kalkmak lazim sagligimiz icin :KK16::KK16::KK16:

hadi yarin görüsürüz, bol zayiflamali, sIkIlasmalI geceler :KK55::KK55::KK55::KK55:

kizlar ben kaciyorum, hepinize iyi geceler, ben kacayim malum spor yapiyoruz, e erken de kalkmak lazim sagligimiz icin :KK16::KK16::KK16:

hadi yarin görüsürüz, bol zayiflamali, sIkIlasmalI geceler :KK55::KK55::KK55::KK55:
İyi gecelerr kuzuuuumm :KK19:Bende çıkyıroum bütüüüüüüün güün temizlik yaptım banyo yapıp yatacağım.

Hepinize İyi Geceler .. Başınıza 1 bardak su koymayı unutmayın :KK8:

X