01.04.2013 te yani pazartesi programlar guncellenecektir. Hangi sayfada olduğunu gene size LİNK olarak vereceğim bu yazımda
BÖLGESEL ZAYIFLAMA SIKILAŞMA (POPO KALDIRMA -İÇ,DIŞ BACAK SIKILAŞMA-GÖBEK ERİTME PROGRAMI.
SOTTİLE Sadece bacaklara çalışcaz bacımda
BEBA92
YASEMİNA :Poposunu sıkılaştırcaz
BAMBİNO2013 :Basenlerini eritcek kuzumun
KRKROTA
BTRT
MİNİK06
MAKULE37
KIRMİZİPİKAP
AKINİHAN Sımsıkı taş olcak bacımm
EVRENİM
RDLPSTCK : Kuzucufumun basenlerini eritcez
AZRAESRRA
ESTALMUS
CEVAPVERİYORUM
KİTAPAYRACI
MİNE39
TARİELENSAR
ELAB
CHO.LUNA Benleri baldırları eritme işlemi başlasın
BLUME90
AYCİNE
PEPE
Hanimiş ben !
01.04.2013 te yani pazartesi programlar guncellenecektir. Hangi sayfada olduğunu gene size LİNK olarak vereceğim bu yazımda
BÖLGESEL ZAYIFLAMA SIKILAŞMA (POPO KALDIRMA -İÇ,DIŞ BACAK SIKILAŞMA-GÖBEK ERİTME PROGRAMI.
SOTTİLE Sadece bacaklara çalışcaz bacımda
BEBA92
YASEMİNA :Poposunu sıkılaştırcaz
BAMBİNO2013 :Basenlerini eritcek kuzumun
KRKROTA
BTRT
MİNİK06
MAKULE37
KIRMİZİPİKAP
AKINİHAN Sımsıkı taş olcak bacımm
EVRENİM
RDLPSTCK : Kuzucufumun basenlerini eritcez
AZRAESRRA
ESTALMUS
CEVAPVERİYORUM
KİTAPAYRACI
MİNE39
TARİELENSAR
ELAB
CHO.LUNA Benleri baldırları eritme işlemi başlasın
BLUME90
AYCİNE
PEPE
Hanimiş ben !
Yazdım bile
AskInihan : kuzum Senin kendi hareketleri ve o zencuk karıyı yap istersen birde mezdeke yap
Yok hayır 1kere yapıp bırakıyorsunuz.
hoşgeldin bebeğim.. Negüzel günül kılo vermiyorsunuz yanii :118: dikleşcek kuzum bu programdan popoya ve karına yükleniyoruzzzzzz!! :118:
Rest yapmasssan vucduna aşırı yüklenirsin kasların ve vucudunun REste ihtiyacı avr neden agrıyor cunku program agır vucud kendini hemen salıyor
Bende öyleyim 2kilo adlım ama regl olmadım ondan stresten okkkkküüüüzz gibi yiyiyorum
KIZLAAARR HADİ BUNU DİNLEYİİMM BİRAZ MOTİVE OLURUZ HATUNUN KALÇALARA BACAKLARA BAKINNN BEN BUNUNLAR KARIN EGZERSİZLERİMİ YAPIYORUM mANYAK GİBİ DURMADAN YAPACAĞIMIN 50FAZLASINI dURMADAN YAPIYORUM
[video=youtube;3Hz64-_2Gu8]http://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8[/video]
AskInihan : kuzum Senin kendi hareketleri ve o zencuk karıyı yap istersen birde mezdeke yap
Kizlaar dün söyle bir olay oldu..kaynimlar bizdeydi.neyse eltimde kilolu.Ama onda 3 cocuk var..neyse.iki kardes bizi bir alaya aldilar..yok söyle kiloluymusuz böyle kiloluymusuz... canim sikildi..idddaya girdim.onlarida sahit tuttum...4 ay icerisinde 8 kilo vermem lazim...hatta daha fazlada olur.üstelik gardrobumu yenilemeye...2 aydir spor yapiyorum.birazda ona güvenerek kafa tuttum.. eltimde rejim yapiyor. ama onu spor yapmaya ikna edemedim.insanlarin bir drenci oluyor spor yapmamaya karsi....
bayadir takip ediyorum bu topigi..anlayacaginiz iddaya girdi. insallah veririm...
Kedi Hatun önemli sağlıksal bir duyuru yapmak istiyorum:
Hanımlar aramızda vejetaryan ya da vegan var mı ? Bugünlerde bunu çok düşünür oldum çünkü kan grubum ve bizzat deneyimlediğim üzere et ürünlerinden yağsız ton balığı hariç hiçbir et türünü sindiremiyorum maalesef.. Süt ise gaz ve mukus yapıyor birebir kan grubumun özelliklerini taşıyorum yani.. (A-)
O yüzden kırmızı etten özellikle uzak duruyorum, tavuk pek sevdiğim bir şey değil ama yağsız ton ve somon balığını seviyorum..
Biraz vegan ve vejeteryanlığı araştırayım dedim, bana vejetaryan kısmı uyuyor aslında, zamanla vegana dönebili ve bu tarz insanların cildine sağlığına saçlarına eline ayağına dikkat ediyorum inanılmaz güzel ışıl ışıllar..
Ve şöyle bir yazı buldum, vegan, vejeteryan ya da her türlü beslenen bir insansanız bile şu yazıyı okumanızı istiyorum.. Gazete okur gibi yaslanın arkanıza açık fikirli ve tarafsız bir şekilde okuyun-unutmayın ben de henüz vejeteryan falan değilim.. Ama mantıklı ..
Vegan olmak için en iyi zaman: şimdi! | Tolgahan KILIÇOĞLU