Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Son düzenleme:
Ayy ben bu sporu çok sevdim, bunun bir hareketini yapıyordum ben de arada, Hülya avşar dansı diyorum hatta
Şimdi bundan 2 kez yaptım, başka hareketler de yapayım mı kedicim?

ben geldim gidiyorum annem ders çalışmam gerek
sen motive et milleti ben akşam gelirim yine resimlere bakar deliye dönerim

@pisipisi :) yirim beybi, nisana giriyoruz zaten 2-3 ay bi programa girme vakti geldi artık he.. beraber bikini alışverişine çıkıcaz ..

AskInihan : kuzum Senin kendi hareketleri ve o zencuk karıyı yap istersen birde mezdeke yap

Evet canım ben böyle danslı manslı vereyim bu kiloları, açtım senin verdiğin şarkıyı da deli gibi tepindim
Böyle göbek gider mi bilmiyorum ama.

Kizlaar dün söyle bir olay oldu..kaynimlar bizdeydi.neyse eltimde kilolu.Ama onda 3 cocuk var..neyse.iki kardes bizi bir alaya aldilar..yok söyle kiloluymusuz böyle kiloluymusuz... canim sikildi..idddaya girdim.onlarida sahit tuttum...4 ay icerisinde 8 kilo vermem lazim...hatta daha fazlada olur.üstelik gardrobumu yenilemeye...2 aydir spor yapiyorum.birazda ona güvenerek kafa tuttum.. eltimde rejim yapiyor. ama onu spor yapmaya ikna edemedim.insanlarin bir drenci oluyor spor yapmamaya karsi....
bayadir takip ediyorum bu topigi..anlayacaginiz iddaya girdi. insallah veririm...

4 ayda 8 kilo zor değil, spor yapıyormuşsunuz zaten yanında yediklerinize dikkat ederseniz verebilirsiniz bence.

Ama tabi benim gibi evinizin dibinde market-bakkal doluysa biraz zor. Ben yine markete gidiyorum kızlar benim boğazım boş durmicak bugün anlaşıldı.

Kedi Hatun önemli sağlıksal bir duyuru yapmak istiyorum:

Hanımlar aramızda vejetaryan ya da vegan var mı ? Bugünlerde bunu çok düşünür oldum çünkü kan grubum ve bizzat deneyimlediğim üzere et ürünlerinden yağsız ton balığı hariç hiçbir et türünü sindiremiyorum maalesef.. Süt ise gaz ve mukus yapıyor birebir kan grubumun özelliklerini taşıyorum yani.. (A-)

O yüzden kırmızı etten özellikle uzak duruyorum, tavuk pek sevdiğim bir şey değil ama yağsız ton ve somon balığını seviyorum..
Biraz vegan ve vejeteryanlığı araştırayım dedim, bana vejetaryan kısmı uyuyor aslında, zamanla vegana dönebili ve bu tarz insanların cildine sağlığına saçlarına eline ayağına dikkat ediyorum inanılmaz güzel ışıl ışıllar..

Ve şöyle bir yazı buldum, vegan, vejeteryan ya da her türlü beslenen bir insansanız bile şu yazıyı okumanızı istiyorum.. Gazete okur gibi yaslanın arkanıza açık fikirli ve tarafsız bir şekilde okuyun-unutmayın ben de henüz vejeteryan falan değilim.. Ama mantıklı ..

Vegan olmak için en iyi zaman: şimdi! | Tolgahan KILIÇOĞLU

canım vejetarjan veya vegan olmak tabiki senin kararın, paylaştığın yazıyı okudum ama ben pek destekleyici olamayacağım.
hayvan ürünleri tamamen sağlıksızdır yazmış, saydığı şeyler kolesterol doymuş yağ asidi hayvansal protein filan.
doymuş yağ asidi bir kere sağlıklı olan yağ asididir, doymamış yağ asidi bizim için zararlı, ayrıca kolesterol hep sağlıksız birşeymiş gibi gösterilir fakat vücutta çoook önemli görevleri var hem yapısal hem de işlevsel olarak kolesterol olmazsa olmaz bir bileşik. herşeyin fazlası zarar sadece fazla kolesterol alırsan kalp damar hastalıkları yaşarsın. aynı şekilde hayvanlardan bulaşan hastalıklar tabi ki var, dikkat etmek yediğin ürünlerin temizliğine ve kalitesine bakmak lazım. bitkisel ağırlıklı beslenmenin daha sağlıklı olduğunu inkar etmiyorum, ama hayvansal ürünleri hayatından tamamen çıkarmamalısın bence. bu konuyu daha fazla araştırıp burda paylaşacağım şimdilik yazıyla ilgili düşüncelerim bunlar

B vitaminleri proteinden zengin gıdalarda, tahıllarda, süt, yumurta ve koyu yeşil renkli bitkilerde bol miktarda bulunurlar.
Karaciğer, böbrek, süt, yumurta, yeşil sebzeler ve maya riboflavinden(B2 vitamini) zengin gıdalardır.
Niasin(B3 vitamini) hayvansal ve bitkisel gıdaların çoğunda (özellikle süt ve karaciğerde) bulunur.
Ağırlıklı olarak mısır ile beslenenlerde mısırdaki niasinin niasitin şeklinde bağlı formda olması nedeniyle pellegra oluşur.
Pantotenik asit(B5 vitamini) bitkisel ve hayvansal gıdalarda (özellikle yumurtada) bol miktarda bulunur.
Karaciğer, et, yumurta, uskumru, avakado, muz ve sebzelerin çoğu piridoksin(B6 vitamini) vitaminlerden zengindir.
A vitamini en çok hayvansal besinlerde ve özellikle de balıkların karaciğer yağlarında olmak üzere süt, peynir ve tereyağında bulunur.
D vitamini balık yağında, karaciğerde ve yumurtada bol miktarda bulunur.
K vitamini karnabahar, ıspanak, yumurta, karaciğer gibi besinlerde bulunmaktadır.
Biotin(B8 vitamini) en fazla bulunduğu yer yumurta sarısıdır.
A vitamini hayvansal dokularda, retinol şeklinde bulunur. Bu vitamin bitkisel besinlerde bulunmaz. Ancak, A vitaminine dönüştürülen provitaminler birçok bitkisel gıdalarda bol miktarda bulunur.

bunlar vitaminlerle ilgili ders notlarımdan kopyala yapıştır yaptığım bilgiler, beslenmeye sadece vitamin açısından yaklaşmamak lazım zamanım olunca diğer besinlerle ilgili de bilgiler paylaşırım.
dediğim gibi bitkisel ağırlıklı beslenmek tabi ki sağlıklı ama hayvansal gıdalar zararlı değil, aksine örneğin yumurta çok faydalı. herşeyin fazlası zarar o yüzden herşeyden gerektiği kadar yiyerek sağlıklı bi beslenme alışkanlığı kazanmak gerektiğini düşünüyorum :13:

Before-after gösterdiğin fotoğraf tamamiyle ilham kaynağım oldu şu an. Amber dı sanırım. Bacaklarda o değişme mümkünse ben önümüzdeki yıllarda spor salonunda falan olurum kızlar, arayan olursa söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…