Allah allah kıza bak sen yaa.... Kızım sen onun 1beden daha küçüğüne girersinn yaza kadar
ooooooo karışıma gel sennn bacım kolori değilde sen evlimiydinCips çıktıda çiklota duruyor bende ya
YANLIZ SİZE ÖYLE VİDEOLAR BULUYORKİ ŞİMDİ ONUNLA UGRAŞIYORUM , VALLAHİ TERMELEKLE BANYO YAPICAKSINIZ!!!
canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbetgördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum
canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallahtabi sIkIlasma da senden tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi
bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem
Hahahah çok guldum yorumlarına yaTatlım duydum netten ama hiç bakmadım içeriğine kitabın bakarım birazdan :13:
2 haftada çok güzel incelmişsin ama ya bravo :) ben ne güzel devam ediyodum squats'a ama sonra ipin ucu kaçtı, pazartesi düzene oturtup başlayacağım inşallah. :)
napayim canim benim, iki gündür gelemiyorum cünkü iki gündür dlei gibi yol yürüyorum aksamlar pat düsüp uyuyorumbugün de yaptim videolarimi, aksam da az yedim, siyah ekmekten baska bir sey koymuyorum agzima... cok deli koydum kafama zayiflicam arkadasin biri benimle dalga gecti sen o pantolona giremezsin diye, bi senedir kilo vercem diyosun alistik artik bunlara dedi, cok bozuldum ama cok gaza geldim gircem o pantolona o laflari yedircem
sen nasilsin??? neler yapiyosun??
Olsun olsun olur arada kaçak ölcek değiliz ya ama herzaman değil aradaaof kızlar bu aksam kacamağı abarttım 2tabak makarna yedim yanında köri soslu tavuk ve domates salatayla saat 9da(( siskinim ama sporlarımıda yaptım tabi.. simdi gidip bitki cayı icicem
Tamam kuzum squats programına yazıyorum seniKedicim sen beni de al programa :) squatsta 115 teyim ordan devam ederim
boyum 1.60 kılom 54 kılomdan sıkayetım yok ama sanırım 50ye dusmek sart oldu. benım ıstegım göbek ve yan simitleri eritmek
Teşekkürlerama ne ekmek ne çikolata nede cips yiyorum normal yemeklerim öğün atlamamaya çalışıyorum ve bol bol su içiyorum bence bunlarda çok önemli noktalar
Aaa yine böyle densizlerrrrBende gireceğim o pantolonaaaa
Zaten öyle olması gerekir karbonhidrat zararlı yabak canim, sisko almanlarin cok yardimcisi olmus bu kitap insallah tombis bana da yardimci olurben henüz sisko olmaidm ama böyle giderse olurum :18:
canim kitabin temel prensibi, sabahlari sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksamlari ise sadece protein iceren seyler yemek.. böylelikle aksam karbonhidrat alinmadigi icin vücutta olanlari ve yagin nasil yakildigini anlatiyor, gecen gün drumla konustum bu zayiflama konusunu, eski kiloma dönmek istiyorum dedim iste, bana bildigimiz seyleri söyledi ve dediki aksam en gec 18-19'dan sonra kesinlikle karbonhidrat alma deyince bu diyet geldi aklima, o yüzden buna basladim
Teşekkürlerama ne ekmek ne çikolata nede cips yiyorum normal yemeklerim öğün atlamamaya çalışıyorum ve bol bol su içiyorum bence bunlarda çok önemli noktalar
Zaten öyle olması gerekir karbonhidrat zararlı yaBende akşamları proteyin ağırlıklı (tavuk göğüslü sote mantarlı biberli beyaz etl sote, sadece beyaz eti kzıartıp yanına 2kepçe makarna salata) Besleniyorum.. Bakayım birazn videolara bakıyorum tam izlemeden veremem size
Bunlar can alıcı noktalar zaten kuzum süpersin böyle devam et yaşam stili haline getir bunu:13:
Hanimiş program
Ben de ben deeeee...
acaba yeni videolar nasil olcak merakla bekliyoruz
Çok terleticek ya özellikle ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINDAKİLERDE OF OF DİYORUM GERİSİNİ SEN DÜŞÜN
Hahahah korkmayın kızzz çok ter demek manyak kalori demekayyyyy korktum simdiden yaaa :18::18::18::18: neyse canim yapabildigimiz yere kadar
İyi gecelerr kuzuuuummkizlar ben kaciyorum, hepinize iyi geceler, ben kacayim malum spor yapiyoruz, e erken de kalkmak lazim sagligimiz icin
hadi yarin görüsürüz, bol zayiflamali, sIkIlasmalI geceler