Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlaar bir AskInihan vardı bilmem hatırlar mısınız :26:
Hastalandığımda ara verip gittim epey bir gelemedim ama yüzüm yoktu ki, yapamadım sporumu yoğunluktan, stresten:KK50:
Şimdi tekrar alır mısınız beni aranıza.:26:

Hastalandığımda ara verip gittim epey bir gelemedim ama yüzüm yoktu ki, yapamadım sporumu yoğunluktan, stresten:KK50:

canım zaten kedimiz pazartesi yeni program yapıcak üzülme biz de baya saldıkkk:KK1::KK1::KK1:

canım zaten kedimiz pazartesi yeni program yapıcak üzülme biz de baya saldıkkk:KK1::KK1::KK1:

Aaa çok sevindim o zamaann, artık salmak istemiyorum şu göbek gitsiiiiiiiinnn...
Öncelikle abur cuburu bırakmam lazım benim. Pazartesinden itibaren cipse, çikolataya veda ediyorum. En kötü haftada bir çikolata :KK9::KK9:

Kedicim ben de suquashı çok yapmak istemiyorum, göbek ve bacaklar gitsin, sıkılaşayım olur mu?

Aaa çok sevindim o zamaann, artık salmak istemiyorum şu göbek gitsiiiiiiiinnn...
Öncelikle abur cuburu bırakmam lazım benim. Pazartesinden itibaren cipse, çikolataya veda ediyorum. En kötü haftada bir çikolata :KK9::KK9:

Kedicim ben de suquashı çok yapmak istemiyorum, göbek ve bacaklar gitsin, sıkılaşayım olur mu?
hoşgeldin kuzum :KK1:

:- squats zormu geldi yahu kımse istemiyor squats yapmayı :KK1:

:KK19::KK19::KK19:

Olur sen bilirsin seni böleseele yazıyorum ozman :KK6:

hoşgeldin kuzum :KK1:

:- squats zormu geldi yahu kımse istemiyor squats yapmayı :KK1:

:KK19::KK19::KK19:

Olur sen bilirsin seni böleseele yazıyorum ozman :KK6:

:KK9::KK9::KK9:
Squatsı bir kaç kere yaptım, yine her spor öncesi 30 filan yaparım ama arttırmam.
Bilmiyorum öyle de işe yarar mı.
çok yuvarlak istemiyorum ben:KK17::KK17:

Ben şimdi bir iki işimi halledeyim senin o danslı videonu yapayım kedicim, spor yapalım hep genç kalalıımmm:KK16::KK16:
Aşka geldim bugün inşallah hiç gitmez.:KK1::KK1:

ühhhüüüü az önce 120 squats yaptım ühüüü popom acıyyı :) ama dun sevgılımın oww popon kalkmıs senın demesıyleee durmak yok :) popomu kucultmesıne bıle razıyım squatsın devam.

Kızlar bu bölümü dikkatli okuyun bende dün fafkettim siz belkı bılıyorsunuzdurda benım gıbı dıkkat etmedıysenız dıye :)

Ben kedinin paylastıgı vıdeolardan su zencı hatunun kını yapıyorum ozellıkle ılk yaptıgımda belımın yanları yanıyordu ne guzel demıstım ama sonra yanmayınca ılk dıye demekkı dedım ama yanmama sebebı durus hatasıymıs dık durmak lazımmıs dun dik yaptım bugunde usteledım baya sımdı calıstıgını hıssedıyorum

benım zaten spor yapma ıstememın sebeplerınden bırıde buydu spor kısının dusurusunu düzeltiyor doğrumuyum Kedicik :)

Ya böyle işe yarayanları görmek ne güzeell...
Acil spor yapmalıyım :KK52::KK52:
zenci kız hangisi ki? :26:

:KK9::KK9::KK9:
Squatsı bir kaç kere yaptım, yine her spor öncesi 30 filan yaparım ama arttırmam.
Bilmiyorum öyle de işe yarar mı.
çok yuvarlak istemiyorum ben:KK17::KK17:
Herkes'in popo hayali başka tabi :KK1: Tabi kuzum işe yarar zorlama kendini yerim seni :KK16:
ühhhüüüü az önce 120 squats yaptım ühüüü popom acıyyı :) ama dun sevgılımın oww popon kalkmıs senın demesıyleee durmak yok :) popomu kucultmesıne bıle razıyım squatsın devam.

Kızlar bu bölümü dikkatli okuyun bende dün fafkettim siz belkı bılıyorsunuzdurda benım gıbı dıkkat etmedıysenız dıye :)

Ben kedinin paylastıgı vıdeolardan su zencı hatunun kını yapıyorum ozellıkle ılk yaptıgımda belımın yanları yanıyordu ne guzel demıstım ama sonra yanmayınca ılk dıye demekkı dedım ama yanmama sebebı durus hatasıymıs dık durmak lazımmıs dun dik yaptım bugunde usteledım baya sımdı calıstıgını hıssedıyorum

benım zaten spor yapma ıstememın sebeplerınden bırıde buydu spor kısının dusurusunu düzeltiyor doğrumuyum Kedicik :)
Zaten kadının yaptıgı gibi yapsaydınız dik durmanız gerektiğini bilirdiniz :KK8:

Afferin ki sen bunu görüp anlayıp yapmışsın..

KESİNLİKLE SPOR İNSANIN DURUŞUNU VE BOYUNU ETKİLER, KASLARIN UZUN INCE OLUNCA BOYUNUZDA DA BELİRLİ GELİŞMELER OLUR:nazar:

Aa ben de bunu diyordum işte danslı diye aklımda bu kalmıştı, bunu kaç kere yapmalıydık kedicim?

ben geldim :KK3:
verdiğim kilo kalıcı oldu bir haftadır değişmedi demek ki günlük oynama değilmiş :KK16:
benim belim de incelecek mi? benim göbeğim de gidecek mi? benim popomda dikleşecek mi? benim heryerim de sıkılaşacak mı?
evvet, başlıyorum pazartesi hepsi olacak hepsi :KK36::KK36:
sonra yazın giycem elbiselerimi bikinilerimi ohh, kot bile giysem farklı duracak oley be çok gaza geldim :KK16::KK16:

Diğer videolardından da vericeğim size , bu Yan simitleri eritmek için bire birrr:KK16::KK16: Hoşgeldin bu arada :KK53:

hoşbulduk çiçeğim.. öyle fena haldeyim ki koltuktan kalkasım yok köpüşlerimide sahile götürücem daha puff:KK43:

Kedicim şimdi squatsta 3gun full bıgun rest yapıyoz ya o restı yapmasak nolur :? restten sonra cok acısıyor cunku

bu arada o vıdeoları ben hergun yapıyorum. Bugun hatta uc defa yaptım :)

Ben de geldiiiimm nasılsınız hanımlar ? 2 gün önce 67yi görmüş bir insan olarak bugün de 66.2 çıktım ama bunları kaale almıyorum çünkünüm regl olmuşum. :/ canım yemek istiyor durmadan :KK70:

Son düzenleme:
Bir part yaptım şimdi zenci hatunumuzla birlikte, çok da eğlendim dans ettik resmen:KK9::KK9::KK9:
Şimdi bir kere daha yapsam bir şey olmaz herhalde.:44:

Onu hatırlıyorum kedicim, 3 gün belirlemiştik. Demek istediğim şimdi günde bir kere mi yapacaktık yoksa molalarla 2-3 kere mi?
Yok hayır 1kere yapıp bırakıyorsunuz.:KK14:
ben geldim :KK3:
verdiğim kilo kalıcı oldu bir haftadır değişmedi demek ki günlük oynama değilmiş :KK16:
benim belim de incelecek mi? benim göbeğim de gidecek mi? benim popomda dikleşecek mi? benim heryerim de sıkılaşacak mı?
evvet, başlıyorum pazartesi hepsi olacak hepsi :KK36::KK36:
sonra yazın giycem elbiselerimi bikinilerimi ohh, kot bile giysem farklı duracak oley be çok gaza geldim :KK16::KK16:
hoşgeldin bebeğim.. Negüzel günül kılo vermiyorsunuz yanii :118: dikleşcek kuzum bu programdan popoya ve karına yükleniyoruzzzzzz!! :118:
hoşbulduk çiçeğim.. öyle fena haldeyim ki koltuktan kalkasım yok köpüşlerimide sahile götürücem daha puff:KK43:

Kedicim şimdi squatsta 3gun full bıgun rest yapıyoz ya o restı yapmasak nolur :? restten sonra cok acısıyor cunku

bu arada o vıdeoları ben hergun yapıyorum. Bugun hatta uc defa yaptım :)
Rest yapmasssan vucduna aşırı yüklenirsin kasların ve vucudunun REste ihtiyacı avr neden agrıyor cunku program agır vucud kendini hemen salıyor :KK1:
Ben de geldiiiimm nasılsınız hanımlar ? 2 gün önce 67yi görmüş bir insan olarak bugün de 66.2 çıktım ama bunları kaale almıyorum çünkünüm regl olmuşum. :/ canım yemek istiyor durmadan :KK70:
Bende öyleyim 2kilo adlım ama regl olmadım ondan stresten okkkkküüüüzz gibi yiyiyorum :KK9:

KIZLAAARR HADİ BUNU DİNLEYİİMM BİRAZ MOTİVE OLURUZ HATUNUN KALÇALARA BACAKLARA BAKINNN BEN BUNUNLAR KARIN EGZERSİZLERİMİ YAPIYORUM mANYAK GİBİ DURMADAN YAPACAĞIMIN 50FAZLASINI dURMADAN YAPIYORUM:KK9::KK8::KK8:

[video=youtube;3Hz64-_2Gu8]http://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8[/video]

X