- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
ya ben hiç yazmim ölçülerimi kaçarsınız hepiniz burdan valla
kaçmayız yavv, sen de katıl bize çok eğlenicez bak, çok şeker arkadaşlar var hem eğlenip hem spor yapıcaz ben çok heveslendim
sen de katıl bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben hiç yazmim ölçülerimi kaçarsınız hepiniz burdan valla
canım çok zahmet oluyo ya, emeklerini boşa çıkarmadan çalışıp sıkılaşcaz hepimiz
hepimiz dedim ama herkes aynı şeyi düşünyo demi
kaçmayız yavv, sen de katıl bize çok eğlenicez bak, çok şeker arkadaşlar var hem eğlenip hem spor yapıcaz ben çok heveslendim
sen de katıl bize
aynı sorun bende de var .tembellik.
rica ederim, sayıları artıyo zamanla karar ver neyi takip edeceğine, eğer bunu da yapmak istersen yazarım sayılarını.
Eki Görüntüle 651613
30 günlük squat hereketi, Bu kalçalar hayal değil, Bu programa ben pazartesi başlıyacağım, Benimle birlikte başlayacak kimsee yokmuu çok güzel etkili ve zor bir 1ay olucak !!
ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa
açıkcası neyi yapmam gerektiği konusunda konu sahibinden yardım istiyorum çünkü ben ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum=) ona göre bi karar verip sizden de yardım isterim bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler=)
hangi hareketle 1 ayda bu şekilde olucak vaalla 1 ay değil 1 sene bile ugrasrm böyle olsun yeter ki ben biraz zayıfım spor yapıyorum diye iyice zayıflarsam :)
ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa
ben zaten sadece tecrübelerimden yazdım bu konuda asıl bilgi sahibi olan kedi, o çok daha fazla yardımcı olacaktır canım
evet canım senin alt bölgen gayet iyi:13: üst bölgeni şekillendirip inceltmek gerek, belin göbeğin gidecekkk belki zayıflayınca göğüslerin de küçülür merak etme düzenli spor her derde devadır
Banada yer var mı?yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallahbu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.
canım hoşgeldin :)))
rapor verecek birşey daha çıktı desene
ya haklısın aslında başlıcaz demek hep beraber tamam varımm ama benim iyileşmem lazım hastayım ben geç katılacağım aranıza kızlar
ne kadar da güzel popo değil mi amanınnn... bence bişeycik olmaz, zaten yapılan hareket o bölgeyi kaslandırdığı için incelme olsa bile toparlanır
Banada yer var mı?yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallahbu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.
evet bitanm cok gzl hangi hareketle yapıcaz böyle
hep beraber güzel vücutlu kızlar olucaz yaşasınnn