Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
canım çok zahmet oluyo ya, emeklerini boşa çıkarmadan çalışıp sıkılaşcaz hepimiz :KK34::KK34:
hepimiz dedim ama herkes aynı şeyi düşünyo demi :KK53:

ben düşünüyorum valla bebacımm , hiç bu kadar kararlı düşünmemiştim:KK52::KK52::KK52: inşallah istediğimiz vücuda sahip olana kadar yılmak yokk:13:

kaçmayız yavv, sen de katıl bize çok eğlenicez bak, çok şeker arkadaşlar var:KK16::KK16::KK16: hem eğlenip hem spor yapıcaz ben çok heveslendim:KK19::KK19:
sen de katıl bize:KK16::KK16::KK16:

ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef :KK50:
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa :KK19::KK19::KK19:

aynı sorun bende de var .tembellik. :KK9:
rica ederim, sayıları artıyo zamanla karar ver neyi takip edeceğine, eğer bunu da yapmak istersen yazarım sayılarını. :KK34:

açıkcası neyi yapmam gerektiği konusunda konu sahibinden yardım istiyorum çünkü ben ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum=) ona göre bi karar verip sizden de yardım isterim bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler=)

Eki Görüntüle 651613

30 günlük squat hereketi, Bu kalçalar hayal değil, Bu programa ben pazartesi başlıyacağım, Benimle birlikte başlayacak kimsee yokmuu çok güzel etkili ve zor bir 1ay olucak !!
:KK16:

hangi hareketle 1 ayda bu şekilde olucak vaalla 1 ay değil 1 sene bile ugrasrm böyle olsun yeter ki ben biraz zayıfım spor yapıyorum diye iyice zayıflarsam :)

ya benim sorunum bel bölgesinde yasemin sende biliyorsun göğüslerim zaten büyük ona birşey yapamıyorum maalesef :KK50:
Arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranızaaaa :KK19::KK19::KK19:

evet canım senin alt bölgen gayet iyi:13: üst bölgeni şekillendirip inceltmek gerek, belin göbeğin gidecekkk:KK36::KK36: belki zayıflayınca göğüslerin de küçülür:KK34: merak etme düzenli spor her derde devadır:KK16::KK16::KK16:

açıkcası neyi yapmam gerektiği konusunda konu sahibinden yardım istiyorum çünkü ben ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum=) ona göre bi karar verip sizden de yardım isterim bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler=)

ben zaten sadece tecrübelerimden yazdım bu konuda asıl bilgi sahibi olan kedi, o çok daha fazla yardımcı olacaktır canım :KK19:

Banada yer var mı?:KK3:yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallah:KK1:bu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.

Bu arada ben ölçülerimi bilmiyorum, öğrenciyim evimde metrem bile yok =) boyum 175. civarında kilom en son 70 lerdeydi birkaç kilo verdim ama şu an ne durumdayım bilmiyorum:KK50:

hangi hareketle 1 ayda bu şekilde olucak vaalla 1 ay değil 1 sene bile ugrasrm böyle olsun yeter ki ben biraz zayıfım spor yapıyorum diye iyice zayıflarsam :)

ne kadar da güzel popo değil mi:KK52::KK52::KK52: amanınnn... bence bişeycik olmaz, zaten yapılan hareket o bölgeyi kaslandırdığı için incelme olsa bile toparlanır:KK34:

evet canım senin alt bölgen gayet iyi:13: üst bölgeni şekillendirip inceltmek gerek, belin göbeğin gidecekkk:KK36::KK36: belki zayıflayınca göğüslerin de küçülür:KK34: merak etme düzenli spor her derde devadır:KK16::KK16::KK16:

ya haklısın aslında başlıcaz demek hep beraber tamam varımm ama benim iyileşmem lazım hastayım ben geç katılacağım aranıza kızlar

Banada yer var mı?:KK3:yarın diyete başlayacağım da sporada bu haftamı başlasam bilemedim bu kez istediğim kiloya, ölçülere ulaşmadan bırakmak yok inşallah:KK1:bu hareketlerin çoğunu yapıyorum düzenli hale getirmem gerek.

canım hoşgeldin :)))
rapor verecek birşey daha çıktı desene :KK9:

ya haklısın aslında başlıcaz demek hep beraber tamam varımm ama benim iyileşmem lazım hastayım ben geç katılacağım aranıza kızlar

sen önce iyileş, hangi hareketleri yapacağına falan bakarsın , takip edersin burayı sonra başlarsın:KK34::KK34:

hep beraber güzel vücutlu kızlar olucaz yaşasınnn:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

evet bitanm cok gzl hangi hareketle yapıcaz böyle

ilk sayfalarda görmüştüm baya bi hareket var, ben de daha incelemedim, yarın başlıcaz, sen de bi incele işe yarayan hareketleri:KK8::KK8: ben akşam bakıcam çoğunu yapıyodum zaten pilates yaparken , fazla zorlayıcı şeyler yok:KK16::KK16:

X