- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
iyi geceler kızlar hepiniz mi gittiniz
ben okuldan geldiğimden beri uyuyorum
canım mantıklı aslında bu diyet şekli ya, uykuda yağ metabolizmasına geçer vücut ve yağları yakar, karbonhidrat uyanıklık halinde ilk kullanılan şey fakat uykuda yağa çevrilir dolaşımdaki karbonhidratlar. yatmadan önce karbonhidrat yememek lazım. protein ağırlıklı yapılabilir akşam yemeği, yağları zaten çok yemiyoruz biliyorsun karbonhidratları da gündüz özellikle sabah enerjiye ihtiyaç varken yemek lazım kitap doğru anlatmış bence uyulabilir bu diyete ben de deneyeyim, sağol paylaştığın için
ben okuldan geldiğimden beri uyuyorum
canim bir yiyecegi belli bi süre yemezsen zaten tadini unutuyormussun, bana öyle oldu galiab.. tamam bazi yiyecekler bagimlilik yapiyo ama sonucta sigara ya da alkol degil ya bu zikkim cikolata cips, birakilir elbet gördükce varya dlei yoluyorum, böyle reyonda geziyorum geziyorum sonra arkama baka baka gidiyorum
canim bu arada uykuda zayifla diye bi kitap var almanyada, bi tür beslenme tarzi ama diyet yapanlar var bununla, ve cok kilo veren var, bilgin var mi bilmiyorum ama buna basladim artik, kilo verenlerden olurum insallah tabi sIkIlasma da senden tekrar tesekkürler, ugrasip videolar buluyosun bize... ama ben ilk videolara bayiliyodum yaaa onlardan ayrilmasam olmaz mi
bu arada, o bana yok kilo almissin yok o pantolona giremezsin diyenlere göstercem
bak canim, sisko almanlarin cok yardimcisi olmus bu kitap insallah tombis bana da yardimci olur ben henüz sisko olmaidm ama böyle giderse olurum :18:
canim kitabin temel prensibi, sabahlari sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksamlari ise sadece protein iceren seyler yemek.. böylelikle aksam karbonhidrat alinmadigi icin vücutta olanlari ve yagin nasil yakildigini anlatiyor, gecen gün drumla konustum bu zayiflama konusunu, eski kiloma dönmek istiyorum dedim iste, bana bildigimiz seyleri söyledi ve dediki aksam en gec 18-19'dan sonra kesinlikle karbonhidrat alma deyince bu diyet geldi aklima, o yüzden buna basladim
canım mantıklı aslında bu diyet şekli ya, uykuda yağ metabolizmasına geçer vücut ve yağları yakar, karbonhidrat uyanıklık halinde ilk kullanılan şey fakat uykuda yağa çevrilir dolaşımdaki karbonhidratlar. yatmadan önce karbonhidrat yememek lazım. protein ağırlıklı yapılabilir akşam yemeği, yağları zaten çok yemiyoruz biliyorsun karbonhidratları da gündüz özellikle sabah enerjiye ihtiyaç varken yemek lazım kitap doğru anlatmış bence uyulabilir bu diyete ben de deneyeyim, sağol paylaştığın için