- 23 Ekim 2011
- 1.075
- 18
2 haftada çok güzel incelmişsin ama ya bravo :) ben ne güzel devam ediyodum squats'a ama sonra ipin ucu kaçtı, pazartesi düzene oturtup başlayacağım inşallah. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kopyala yapıştır yap bakalım:26:evet cildirocam yahu halbuki ne kadar guzel resimlerim var...
Nerdesin sen kaçaaaaaaakkkk2 haftada çok güzel incelmişsin ama ya bravo :) ben ne güzel devam ediyodum squats'a ama sonra ipin ucu kaçtı, pazartesi düzene oturtup başlayacağım inşallah. :)
Nerdesin sen kaçaaaaaaakkkk
hadi bakalım hayırlısı kuzum spor hayat biçimi haline gelsin kuzucum herzaman söylüyorumBen gideyim azcık bakayım kk de neler oluyor BDV daya sorma kedicim aksilikler peşimi bırakmadı, hep bi şey çıkıyor. :)) ama çarşamba günü ve bugün 2şer mil yürüdüm en azından leslie abla ile squats ve tam program için pazartesiyi bekliyorum, baya liste falan oluşturucam kendime çünkü. spora da tekrar başlicam. :)
Rica ederim kuzucugumay cok tesekkur ederim kedicim yaaa...akillim...
hadi bakalım hayırlısı kuzum spor hayat biçimi haline gelsin kuzucum herzaman söylüyorumBen gideyim azcık bakayım kk de neler oluyor BDV da
Rica ederim kuzucugum
Tatlım göbeğin ayva göbeğiyse bekle olucak ama ekmek yemeyin LÜTFEN, yediklerinize dikkat ederseniz olur hem yiyip hem göbek eritemessiniz. Benimde miaacık alt göbek kaldı oda sürekli her saat boğazım durmuyor birtürlü regl olmadım ondanişte buuuuuu wuuuuu kedicimmm ya benım göbek erımıyor bana bır el atar mısın ( squats sayımla es mekık cekıyorum bugun 115 squats ve mekık cektım . yarın ıkı haftam olacak popoda gelısmeler var ama göbek duruyor senın vıdeoları yapıyorum bana bır el at nolurrr
GÜNAYDIN HANIMLAR:107:
BUGÜNDEN TİBAREN TEKRAAR ÇOOK DÜZENLİ SPORA BAAŞLAYACAĞIM ALEX'TE BİR SÜRE BABANNEMDE OLACAĞI İÇİN,RAHATIM.
BUGÜN EVİMİ TEMİZLEYECEĞİM, HEEERRRTARAFI BİRAZ MORELİM DÜZELİR SONRADA MAKİNE AÇACAYIM HEEERR ŞEYİ TERTEMİZ YAPACAĞIM BAŞLAYACAĞIM.:112::116:
:124::124::124::124::124::124::124::126::119:
kUZUMM gireceğiizz daha 3ay var!!. Zaten bir fitleşelim ozmana kot değil çok tatlı elbiseler giyeriz. Kadın dediğin elbse giyer bende bayılıyorum o dedğin kotlara ama elbiseee:126 kombinasyonada bayılıyorummm
Ttatlım hoşgeldddiiiin Göbek kolay amaaaa mesaşketli bir yol ben seni BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMINA alayım.. pazartesi program guncellenicek.
tatlım hoşgeldin kuzuumm
:- Kuzum sana en güzel program squats ve bölgesel olur bende senn gibiyim çünkü.. O dediğin popnun yanındaki oyuk bendede var 5-6 ay sonra DÜZZENLİ yaparsanız sizde görüceksiniz o oyuğu
Hoşgeldin tatlımm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın neler yaptın bugünnaber kizlaaarrrrr
ay evet bizim fotolar nerden koydum yanlışlıklaoyyyyyyyyyy insallah kuzzuuuuuuuuummmmm ben bi kilo vermisim halbuki deli gibim de yiyorum, iki gündür adam gibi diyet yapiyorum insallah gider bu kilocuklarrrrr senin de ynei nickin hayirli olsun, daha iyi olmus
aaaaaa kiz bu bizim gecen yazki fotolar degil mi yaaa
Hoşgeldin tatlımm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın neler yaptın bugün
ay evet bizim fotolar nerden koydum yanlışlıkla
Saol kuzum evet değiştirdi nick'mi sağolsun kazen bey hadi bak yavaş yavaş veriyon kilo ama yemek yok öyle abur cbur bak döverim
Tatlım göbeğin ayva göbeğiyse bekle olucak ama ekmek yemeyin LÜTFEN, yediklerinize dikkat ederseniz olur hem yiyip hem göbek eritemessiniz. Benimde miaacık alt göbek kaldı oda sürekli her saat boğazım durmuyor birtürlü regl olmadım ondan
Allah allah kıza bak sen yaa.... Kızım sen onun 1beden daha küçüğüne girersinn yaza kadarnapayim canim benim, iki gündür gelemiyorum cünkü iki gündür dlei gibi yol yürüyorum aksamlar pat düsüp uyuyorum bugün de yaptim videolarimi, aksam da az yedim, siyah ekmekten baska bir sey koymuyorum agzima... cok deli koydum kafama zayiflicam arkadasin biri benimle dalga gecti sen o pantolona giremezsin diye, bi senedir kilo vercem diyosun alistik artik bunlara dedi, cok bozuldum ama cok gaza geldim gircem o pantolona o laflari yedircem
sen nasilsin??? neler yapiyosun??
ooooooo karışıma gel sennn bacım kolori değilde sen evlimiydin Cips çıktıda çiklota duruyor bende yadöv canim yaaa gik dersem namerdim cips cikolata cikti hayatimdan yaaa, cok mutuyum ama bu arada kuruyemise dadandim yaa, yeni bi karisim gelmis markete, offfffffffffff icinde neler yok ki... kurumus muzdan hindistan cevizi rendesine kadar her sey var yaaa... ama tabiki kalori bombasi.. ondan da almicam artik yok yok vercem kilolari...