Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

canım uzun uzun anlatmaktan sa sen anlamışsın bak ne demek istediğimi yani kalça basen büyük bunları sıkılaştırmak amacındayım birinci sayfayı okudum ama biraz detaycı biriyim biri sadece bana anlatmaz ise anlayamıyorum senden ricam bana uygun olanları bi kısaca anlatabilirmisin nolur yalvarırım sana

Kuzum bak şimdi, Sen ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINDASIN. 1.ci saydaya adını ayzıcam programın altına zaten. Ben pazartesi senin olduğun programa yeni hareketler verceğim..

Zaten şuan 2hafta önce verdiğim hareketlerin link'ini verdim 1.sayda okuduysan görmüşsündür.

Ben Yeni hareketleri pazaretsi paylaşınca gene 1.saydaki yazımın altına vericem link'i senin tek yapman gereken Senin

programında mesela 2tane hareket var yada 2 tane video onları hafta 3gün mesela pazartesi gunu Programındaki ne video varsa yapıcaksın salıda aynı şekilde çarşamba aynı şekilde. bitti sonra birdahaki haftaya.. :)

Amaa: eğer programına ben Egzersiz hareketleri vermiş isem 3 tane hareket verdim mesela onları da hafta 3gün yapıcaksın ama a 3TANE HAREKETİ YAPTIN DEĞİL Mİ 1DAKİKA DİNLE 2.KEZ AYNI 3 HAREKETİ YAP SONRA 1DAKİKA DAHA DİNLEN 3.KEZ 3HAREKETİ YAP YANİ 3PART HALİNDE 1ER DAKİKA MOLAYLA..

bence en iyisi ebruli programi pilatesle her sey mumkun bence ebru salli profosyonel bir pilatesci .ben her gun yapiyorum ve cok memnunum ayrica sirt agrilarimda vardi oda gecdi 20 seansda etkisini gosteriyor

bence en iyisi ebruli programi pilatesle her sey mumkun bence ebru salli profosyonel bir pilatesci .ben her gun yapiyorum ve cok memnunum ayrica sirt agrilarimda vardi oda gecdi 20 seansda etkisini gosteriyor
MerhBA. Yaptırdığımız egzerszlerde zaten plates egzersizleri ve daha fazlası..

5senedr plates eğitmeni ebruli ben 'de fitness salonu açmayı düşünüyorum ki yazmıştı sizde belirteyim, 7senelik spor hayatım 2 senelik ciddi spor ile ilgili blgi dağcığı gelişimi..

Tbiki herkes isteğini yapmakta özgür

kedicim şekerim o kızın konusu ne oldu kız kapattılar mı anlamadım ben oh iyi oldu!!

Kediicimm ben bi türlü yapamadım bunları
Geçen hafta sınavlarıma çaışıyordum ondan
Ama yaklaşık 2 haftadır spor yapıyorum 40 dk yürüyorum 60 kiloydum şuan 58 oldum ve arkadaşlarım çok inceldiğimi söylüyor.
Yürüyüşle beraber şu titreten aletler varya onu uyguladım 20 dk sabah 20 dk akşam.
Şuan sınavlarım var yürüyemiyorum ama kendimce hareketler yapıyorum.
Mekik çekiyorum , sonra yere yan uzanıp bacağını kaldırıyorsun ya onu yapıyorum . Ve yere çömelip kalkıyorum sizin SqUATS onu 15 kereyle başladım şuan 30 yapıyorum . Bide sağa sola bükülüyorum onu da 80 yapıyorum .
55 olmak istiyorum olurmuyum ? Boyum 1.68 sence 55 iyi mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar
bugün daha iyiyim ama yine çok yoğun bi şekilde ders çalışıyorum, daha iyi oluyo kafamı meşgul ediyo.
kilo verdim, sanırım iştahsızlıktan ama bi işe yaradı bari
spora bugün mü başlasam pazartesi mi başlasam bilemiyorum kendimi yorgun hissediyorum.

pazartesi başla bebeğim ,bende pazartesi başlayacağım, bugun çok kötü tartıştık biizmkiyle oyüzden kafan dağıldı yapmadım iş tabi gene barıltık ama
bebeğim 55 iyidir bence ama aramızda 2-3 cm vara ama bende 55 biraz fazla duruyor bence 53 iyi 2 kilo bile değiştiriyor insanı
kedicim şekerim o kızın konusu ne oldu kız kapattılar mı anlamadım ben oh iyi oldu!!
kapatıldı kuzum silindi.. Aman fake idi bence zaten

barışmanıza sevindim canım benim halimi görüyorsun fotolara sardım
tamam o zaman pazartesi başlayalım beraber :13:

Selamm naber yavrularr SIKILASTINIZ mi bakiyim annem
diyene bak hele bi daha squata basliycam ben
Sabah aksam 1 saat kosuyorum her gun affedin yaw squatada baslarim hemencik nolmus yani :))
Kiz kedi pro uyeligin hayirli olsun canim :)
Kedi diyince aklima 20 dk daki kedi geliyo

2 bacağımda(üst bacak) spor öncesi ölçtüğümde 55 ti. :26: ama kızlarr bu size herhaldeeeeee örnekkk teşvik olur sağ bacak 51e düşmüş solda 52 ye. Tam tersi de olabilir sağ sol anlamında. orantılı gitmemişler ama sonuçta kurtuluyorum şaka gibi sanki hep benimle böyle kalacak gibiydilerrr
Nasıl sevindim yeaa hiihih popiş durduğu gibi duruyor fakat oda gideceeek odaaa gideceeeekkkk
Girip konuşmayı, yazdıklarınızı okumayı, laf atmayı falan çok istiyorum ama okulum başladı tekrardan.
Daha önümde zorlu sınavlarım olacak o yüzden herkese bol zayıflamalı fitli günlerrrrr

merhaba guzeller,nasilsiniz? pazartesiyi 4 gozle bekliyom ama gecmiyo ki zaman. 4gundur squat yapiyom dun kaytardim ama Insallah telafi edicem. gozle gorulur sikilasma oldu....
kedicim bi de bisey sorucam sana tatlim. mesela ben squat yapinca diyelim 70tane yapmam lazim 20den sonra 1-2dakka verip devam ediyom. bi sakincasi yokdur umarim.

Son düzenleme:

benim de aklima o geliyo....
squata basla canim etkisini gordukce birakamiycan

kediii ben de motivasyon icin resimler koya bilirmiyim sakincasi yoksa? hos nasil koyulur bilmiyom ama...

: saol annem pro oldum kazen sağolsun :=)
hahahahahha hoşgeldin kuzum hahahahha benimde o geliyor aklıma ay onuda kaçırdım bu hafta Squats'a başla kuzum ama himen başla himenn
[
QUOTE=Lialay;29603653]2 bacağımda(üst bacak) spor öncesi ölçtüğümde 55 ti. :26: ama kızlarr bu size herhaldeeeeee örnekkk teşvik olur sağ bacak 51e düşmüş solda 52 ye. Tam tersi de olabilir sağ sol anlamında. orantılı gitmemişler ama sonuçta kurtuluyorum şaka gibi sanki hep benimle böyle kalacak gibiydilerrr
Nasıl sevindim yeaa hiihih popiş durduğu gibi duruyor fakat oda gideceeek odaaa gideceeeekkkk
Girip konuşmayı, yazdıklarınızı okumayı, laf atmayı falan çok istiyorum ama okulum başladı tekrardan.
Daha önümde zorlu sınavlarım olacak o yüzden herkese bol zayıflamalı fitli günlerrrrr
[/QUOTE]
ooooooooooooooooo!!! süpersin yaa vallahai azminiza hay-ra-nım!!!!

popişe bu programda yyklenicezkuzum m.etmeyin :)

Hayır kuzum ama en fazla 1 dakika dinlen 2dakika soğumana sebeb olur. Benim karnımda çooooook değişiklik var kaslarım oluşuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…