Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayna: tatlım motivasyon saatlerimiz saat : 14:00 da başlıyor kuzucuğumm :) Ben nestle nestfit yedim şimdi gidip koşucam gelince konuşuruz
canim hosgeldin. sana kedi yardimci olucakdir. biz de pazartesi basliycak proqramimizi bekliyoruz. sen istersen squata basla canim.Nerden baslasam bilemedim 269 sayfayi da okuyamadim tek derdim popom skilassin, bide kas yapayim azicik yag oranim sifir hatta zayif bile sayilabilirim ama bu selilutler bende de var malesef``
Ben ne edeyim simdi yehaye yehayee:)
vauuuu.... 3litre sumu dedin? nasi iciyon ki canim karnin sismiyomu?kızlar sımdı uyandım banyoya bıle gıtmeden buraya yazıyorum kalkar kalkmaz belımı olctumde 62.5 cıktı.Yalnız akşam ölçtüğümde oluyorrr 65 cm...Neden bende boyle oluyor sizlerdede boyle ölcü değişikliği oluyormu?? gün icinde 3 lt su ictiğimi belirtmek isterimm
Hayır kuzum ama en fazla 1 dakika dinlen 2dakika soğumana sebeb olur. Benim karnımda çooooook değişiklik var kaslarım oluşuyor
Nerden baslasam bilemedim 269 sayfayi da okuyamadim tek derdim popom skilassin, bide kas yapayim azicik yag oranim sifir hatta zayif bile sayilabilirim ama bu selilutler bende de var malesef``
Ben ne edeyim simdi yehaye yehayee:)
Kızlar size sağlıklı fit olableceğiniz güzel günlere:)sizin sayfanızda olur zayıflayım krın bölgesi düzlemek isrteirm,en az 5 kilo vermeliyim
Akşam yemek yediğinden dir su içtiğinden bende de 2 cm oynuyor akşam sabah arasıkızlar sımdı uyandım banyoya bıle gıtmeden buraya yazıyorum kalkar kalkmaz belımı olctumde 62.5 cıktı.Yalnız akşam ölçtüğümde oluyorrr 65 cm...Neden bende boyle oluyor sizlerdede boyle ölcü değişikliği oluyormu?? gün icinde 3 lt su ictiğimi belirtmek isterimm
Tatlım hoşgeldin, bölgesel programına yazalım senide Senin ilacı o porgram tatlım. 1.sayfadaki ilk yazımı oku yazdım orda linkler felan açıkladım tatlım. Pazartesi program içerikleri guncellenecektir
Akşam yemek yediğinden dir su içtiğinden bende de 2 cm oynuyor akşam sabah arası
vauuuu.... 3litre sumu dedin? nasi iciyon ki canim karnin sismiyomu?
:) nedemek kuzum bu kapıdan giren herkes'e hoşgeldin deriz.Bana hoşgeldin diyen tatlım çok teşekür ederim sizinle iyi ki tanıştım:)
hoşgeldin Tatlım seni zayıflarken sıkılaşma porgramına yazalım kuzucuğum hemen görürsün etkisini..kediiii bana da bi el atarmısın canım valla bıktım bu kalın bacaklardan bel zayıf üst bacaklar çok kalın rica etsem beni de bir programa yazarmısın basen ve üst bacak ağırlıklı olsun canımm yardımlarını bekliyorumm