Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ayna: tatlım motivasyon saatlerimiz saat : 14:00 da başlıyor kuzucuğumm :) Ben nestle nestfit yedim şimdi gidip koşucam gelince konuşuruz

Hayır kuzum ama en fazla 1 dakika dinlen 2dakika soğumana sebeb olur. :KK8:Benim karnımda çooooook değişiklik var kaslarım oluşuyor :KK64::KK64:[/QUOTE]

tamam canim,squat karina da yariyomu ki? bi de canim sende boy kilo kac? bugune kadar ne kadar kilo atdin? bi de diyetdemisin? ne yiyosun. merak etdimde :KK17:

Nerden baslasam bilemedim 269 sayfayi da okuyamadim:KK43: tek derdim popom skilassin, bide kas yapayim azicik yag oranim sifir hatta zayif bile sayilabilirim ama bu selilutler bende de var malesef:KK43:``

Ben ne edeyim simdi yehaye yehayee:)

Nerden baslasam bilemedim 269 sayfayi da okuyamadim:KK43: tek derdim popom skilassin, bide kas yapayim azicik yag oranim sifir hatta zayif bile sayilabilirim ama bu selilutler bende de var malesef:KK43:``

canim hosgeldin. sana kedi yardimci olucakdir. biz de pazartesi basliycak proqramimizi bekliyoruz. sen istersen squata basla canim.:KK76:

kızlar sımdı uyandım :KK70: banyoya bıle gıtmeden buraya yazıyorum kalkar kalkmaz belımı olctumde 62.5 cıktı.Yalnız akşam ölçtüğümde oluyorrr 65 cm...Neden bende boyle oluyor sizlerdede boyle ölcü değişikliği oluyormu?? gün icinde 3 lt su ictiğimi belirtmek isterimm :KK70:

kızlar sımdı uyandım :KK70: banyoya bıle gıtmeden buraya yazıyorum kalkar kalkmaz belımı olctumde 62.5 cıktı.Yalnız akşam ölçtüğümde oluyorrr 65 cm...Neden bende boyle oluyor sizlerdede boyle ölcü değişikliği oluyormu?? gün icinde 3 lt su ictiğimi belirtmek isterimm :KK70:
vauuuu....:KK52: 3litre sumu dedin? nasi iciyon ki canim karnin sismiyomu?:KK1:

Kızlar size sağlıklı fit olableceğiniz güzel günlere:)sizin sayfanızda olur zayıflayım krın bölgesi düzlemek isrteirm,en az 5 kilo vermeliyim

Hayır kuzum ama en fazla 1 dakika dinlen 2dakika soğumana sebeb olur. :KK8:Benim karnımda çooooook değişiklik var kaslarım oluşuyor :KK64::KK64:

tamam canim,squat karina da yariyomu ki? bi de canim sende boy kilo kac? bugune kadar ne kadar kilo atdin? bi de diyetdemisin? ne yiyosun. merak etdimde :KK17:[/QUOTE]
Tatlım karna bir miktar etki ediyor.. Benim boyum 172.kilom 50. Hiç diyet yapmadım abur cuburu kestim hepsi bu sabahları mısır gevreği yiyiyorum.. Hergün yürüyorum merdivenleri kullanıyorum, ekmek 3-5 dilim yiyiyorum gun içinde. 2litre su içyorum.

Canım sana en guzel şey SQUATS ve BÖLGESEL ZAYIFLAMA PROGRAMI. Bende zayıfım ama vardı selilütlerim gitti şimdi allahtan..

Kızlar size sağlıklı fit olableceğiniz güzel günlere:)sizin sayfanızda olur zayıflayım krın bölgesi düzlemek isrteirm,en az 5 kilo vermeliyim

Tatlım hoşgeldin, bölgesel programına yazalım senide Senin ilacı o porgram tatlım. 1.sayfadaki ilk yazımı oku yazdım orda linkler felan açıkladım tatlım. Pazartesi program içerikleri guncellenecektir

Akşam yemek yediğinden dir su içtiğinden bende de 2 cm oynuyor akşam sabah arası :KK53:

Kizlar naber ?
Ben hasta oldum :KK14:
Yuruyusu yaparim yine bolda su icerim zaten,tatli krizim gelse de tovbe billah yemem tarcinli sut icerim o kesiyormus krizi :KK70:
Si naptiniz bakiyim

Tatlım hoşgeldin, bölgesel programına yazalım senide Senin ilacı o porgram tatlım. 1.sayfadaki ilk yazımı oku yazdım orda linkler felan açıkladım tatlım. Pazartesi program içerikleri guncellenecektir

Akşam yemek yediğinden dir su içtiğinden bende de 2 cm oynuyor akşam sabah arası :KK53:

Bana hoşgeldin diyen tatlım çok teşekür ederim sizinle iyi ki tanıştım:)

kediiii bana da bi el atarmısın canım valla bıktım bu kalın bacaklardan bel zayıf üst bacaklar çok kalın rica etsem beni de bir programa yazarmısın basen ve üst bacak ağırlıklı olsun canımm yardımlarını bekliyorumm :KK43:

Squats 100e kadar yaparken deliler gibi yoruluyordum ama çok ısınma yapmıyordum öyle sağa sola gerinme hemen başlıyordum artık 5 dk durduğum yerde koşuyorum :KK53: (cümleye bak ) :KK9::KK9::KK9: hiç yorulmuyorum ara verme gereği bile duymuyorum, annem koşmadan başlıyor nefes nefese zor bitiriyor atıyor kendini yere ben bir 100 daha yaparım üzerine o derece :KK52: ara vermeden yapamıyorum diyenler azıcık koşmayı denesin başlamadan

Meyveli enerji içeceğimide içtim durdurana aşk olsun :KK37:

Bana hoşgeldin diyen tatlım çok teşekür ederim sizinle iyi ki tanıştım:)
:) nedemek kuzum bu kapıdan giren herkes'e hoşgeldin deriz.
kediiii bana da bi el atarmısın canım valla bıktım bu kalın bacaklardan bel zayıf üst bacaklar çok kalın rica etsem beni de bir programa yazarmısın basen ve üst bacak ağırlıklı olsun canımm yardımlarını bekliyorumm :KK43:
hoşgeldin Tatlım seni zayıflarken sıkılaşma porgramına yazalım kuzucuğum hemen görürsün etkisini..:KK16:

iste istediyim karinnn...:KK17:

Eklentiler

• $Lean_Fit_Lifestyle2.jpg
    $Lean_Fit_Lifestyle2.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 43
bu da cok guzel dimi kizlar?:KK4:

Eklentiler

• $20120115020256310.jpg
    $20120115020256310.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 37
guzellllllllllllll

Eklentiler