Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
harikasiniz kizlar hepinize coookk tesekkür ediyorum

bence geri verme. giymek için daha da hırslanırsın. ben olsam geri vermezdim. hatta gidip bende darpaça kot alıcam kendme dapdar tayt gbi olanlardan ve onun içinde kusursuz görünene kdr spor a devam

ayyy bir de onlarin altina pumps giydigini düsün böyle topuklu sütun gibi bacaklarrr offffff... zaten gecen tv izlerken adriana lima denen hatun cikti, iste programa konuk oldu, manken kizlara önerilerde bulunuo, ayyy iste aldigim bu pantolonun aynisini giymis, topuklu ayakkabi, ince kumas tiril tiril badi offff zaten ona özenip aldim kisa olanini

bence dursunlar canım, hem onları gördükçe heveslenirsin bunları giycem kilo da vercem diye bence kalsın

ben de öyle düsündüm yaa icimden gecenleri okudun

canim sorun ne biliyomusun???? benim de var eski kotlar ama modasi gecitigi icin onlara heveslenmiyorum biliyomusun??? simdi bu yeni pantolonlar sanki daha bi ayri gaz verir gibim, hani giyemesem de cok pahaliya almadim zaten

bence birini değiştir birini değiştirme.değiştirdiğini giyersin.değiştirmediğin de hedef olur senin için.çabalarsın

hmmm bu da cok güzel bi fikir, aklima gelmemisti, iyiki sormusum ne güzel fikirler aldim

Son düzenleme:

benim de çoook eski modalar canım 7-8 yılı var kimisinin. daha düşük beller çıkmadan önce böyle yüksek bel bol bol pantolonlar giyiyomuşum kendime dedim ki bu bol paça yazın converse üstüne ne kadar da güzel olur bel de yüksek simit sorununa çözüm olur kendimi gaza getirdim :))

buyur oku canım istersen katıl hatta basen ve bacak sorunu için squats grubumuz var :))
ay yaza kadar gaza gelip taş gibi olmak lazım gerçekten sonra insan manken gibi kızları görünce denize gidesi bile gelmiyo

aaa evet canim yüksek beller zaten moda oldu, icine de badiyi koyuyorsun ooohhh mis insallah bu pantolonlar vesile olur da zayiflarim yaaa sIkIldIm artik hee

ay bu yaza gircekmiyiz sence o pantolonlara dersin???

aaa evet canim yüksek beller zaten moda oldu, icine de badiyi koyuyorsun ooohhh mis insallah bu pantolonlar vesile olur da zayiflarim yaaa sIkIldIm artik hee

tabi ki eski pantolonlardan faydalanmak lazım bizi gaza getirecek onlar :))
gircez canım niye girmeyelim kilolar verilcek popolar dikleşcek o pantolonlar eskisinden daha güzel durcak üstümüzde :))

Kızlar benimde göbeğim var Bi grup filan var mı?.. beni de alır mısınız ya

hoşgeldin canım :))
bölgesel zayıflama ve genel olarak kilo verme grubu var sana uygun topik başkanı gelsin o yardımcı olur sana hareketleri filan da anlatır :)

şimdi geleceğin manken adayları bikaç sorum var:))

malum kaç sayfa e bide gözler bozuk ilk 5-6 sayfayı okudum o yüzden sorularımın cevapları diğer sayfalarda varsa şimdiden affola

şimdi benimde popom çok dar bi pantolon giyince basılıo kalıo hadi kot yine daha toparlıo fin neyse:) onun için squat yapcam ama sizce önce diyetimi yapıp sonramı bunları yapim yoksa diyetle beraber mi yapim:) bacaklarım iyi yani öle çok kalında çok incede değil ama hani kalınlaşmasnda:) bide bu hani bi şişman bi zayıf halleri olan kızlar sadece squatlamı öle olmuş anlayamadım ben:26: bide mesela popomu kasınca yandan böle çıkık durdugu gün hımm demekki bende malzeme var hareket lazım kendi kendme şimdiden teşekkürlermi sunuyorum yani popom büyük değil sadece biraz toparlanıp kalkmasnı istiyorum:)

Son düzenleme:

canım bacakların kalınlaşmaz squats yapınca aksine yağlar gider kas olur daha iyi olur
popon sıkılaşsın istiyorsan squats doğru bi seçim bence, diyetle beraber yapabilirsin çünkü ağırlıklı olarak bacak ve popo çalıştırsa da çok enerji harcatır ve tüm yağları yakmaya yardımcı olur.
o kızlar ne yapmış da olmuş inan ben de bilmiyorum bulsam hemen başlayacağım yaptıkları şeylere ama sadece squats olduğunu sanmıyorum :13:

tşkkür ederim bebeğim ama adet öncesi diyetten verim alınmıyomuş o yüzden şuanlar araştırma evresindeyim kızlar naptı bende merak ettim bak

bende teşekkür ederim tavsiyen için :) bende yapayım bari...
[/QUOTE]

ne demek kızlar :) ayaklarınızı birazcık açarak da yapabilirsiniz çünkü b-fitteki antrenör öyle gösterdi. geçen sene gittiğim salonda ayaklarım kapalıyken yapıyordum. :)) umarım faydasını görürsünüz. oklavayla yapılan dönüş hareketi de yardımcı olabilir o bölgeye, yanılıyor muyum? :)

tşkkür ederim bebeğim ama adet öncesi diyetten verim alınmıyomuş o yüzden şuanlar araştırma evresindeyim kızlar naptı bende merak ettim bak

evet evet onun pek faydası olmuyo canım reglin bitip hormonların normale dönünce başla bence diyete ve spora, şimdilik fazla abartmadan ye tatlılarını filan

tamam canım sağol öyle yapayım ben o zaman, ya o oklava hareketi benim karnımı ağrıtıyo mesela ben oryantal filan da yapmaya kalkınca midem ağrıyo bi sorun mu var ki midem mi büyük acaba

leslie ile yürüyüş yaparken sürekli karın kaslarını sıkı tutmaktan bahsediyor ya, bi çok hareketi yaparken de karın kaslarını sabit tutup nefes alırken karnı şişirmemek gerekiyormuş mesela. bununla alakalı olabilir mi? bi de sporun zamanı önemli ya, geçen yemekten yarım saat sonra falan yapayım dedim ölüyodum nerdyse

olabilir ya ben pek dikkat etmiyorum bunlara
yemekten sonra yapmıyorum canım ölürüm ben kesin

GÜNAYDIN HANIMLAR:107:

BUGÜNDEN TİBAREN TEKRAAR ÇOOK DÜZENLİ SPORA BAAŞLAYACAĞIM ALEX'TE BİR SÜRE BABANNEMDE OLACAĞI İÇİN,RAHATIM.
BUGÜN EVİMİ TEMİZLEYECEĞİM, HEEERRRTARAFI BİRAZ MORELİM DÜZELİR SONRADA MAKİNE AÇACAYIM HEEERR ŞEYİ TERTEMİZ YAPACAĞIM BAŞLAYACAĞIM.:112::116:

:124::124::124::124::124::124::124::126::119:
aaa evet canim yüksek beller zaten moda olDu, icine de badiyi koyuyorsun ooohhh mis insallah bu pantolonlar vesile olur da zayiflarim yaaa sIkIldIm artik hee
kUZUMM gireceğiizz daha 3ay var!!. Zaten bir fitleşelim ozmana kot değil çok tatlı elbiseler giyeriz. Kadın dediğin elbse giyer bende bayılıyorum o dedğin kotlara ama elbiseee:126 kombinasyonada bayılıyorummm
Kızlar benimde göbeğim var Bi grup filan var mı?.. beni de alır mısınız ya

Ttatlım hoşgeldddiiiin Göbek kolay amaaaa mesaşketli bir yol ben seni BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMINA alayım.. pazartesi program guncellenicek.

tatlım hoşgeldin kuzuumm
:- Kuzum sana en güzel program squats ve bölgesel olur bende senn gibiyim çünkü.. O dediğin popnun yanındaki oyuk bendede var 5-6 ay sonra DÜZZENLİ yaparsanız sizde görüceksiniz o oyuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…