kedicim özellikle sana.genellikle spor videolarındaki hatunların hep beli kalın.bir tek pum it up takiler iyi.ay hatta çok güzeller
valla merak ediyorum.kaslaşmaktan mı yapısal mı anlamadım.
[ı]kızlar yatıyorum çok uykum geldi hepinize fit geceler [/ı]:112::112::112::112::112::112:
bİRAZ YAPISAL BİRAZ GENETİK KUZUM YAPILAN HAREKETLERİN DE ETKİSİ VAR
kedicim özellikle sana.genellikle spor videolarındaki hatunların hep beli kalın.bir tek pum it up takiler iyi.ay hatta çok güzeller
yaaaaaaaa kizlar ben size bir sey daniscaktim gidiosunuz teker teker aggglarimmm ama
ayyy ben valla tv izleme hakkimi gelip sizinle sohbet etmekten yana kullandim
canim senin sinavin nasil gecti???
ben yapamam simdi yaa, olsun bugün cok yürüdüm o da sayilir, yarin yaparim ama esim evde degil benim spor saatimde...
bence de canım :) hem ağırlıklarla falan çalışır bütün vücudu şekle sokarım belki hem de daha uygun fiyat olarak. :)) bugün de leslie yaptım, belden verdiğim 4 cmle kaldım, bacaklarda gram değişme yok. :/ biri forumda 15 günde 6 kilo verdim demiş, muhtemelen kilosu fazlaydı ama umut oldu bana
yaaaaaaaa kizlar ben size bir sey daniscaktim gidiosunuz teker teker aggglarimmm ama
regeeen sor hadi kız merak ettim :44:
tatlım şimdi değil yaa bi ara konuşuruz zaman ayarlarız ehehe :))
ay ben de belden veremedim eve gidince popo göğüs gitti bel duruyo gıcık oluyorum yaa :)
canım onu ben de fark ettim ya ben incecik bir bel istiyorum mesela demi ona göre hareketler yapmak lazım.
ben burdayııııım ağlama canım benim :)
tatlım şimdi değil yaa bi ara konuşuruz zaman ayarlarız ehehe :))
kötü geçti yaa
ay ben de belden veremedim eve gidince popo göğüs gitti bel duruyo gıcık oluyorum yaa :)
canım onu ben de fark ettim ya ben incecik bir bel istiyorum mesela demi ona göre hareketler yapmak lazım.
ben burdayııııım ağlama canım benim :)
danış danışşş bak senin için burdayım biraz daha merak ettim
tamam sen nasil istersen...
kizlar sorum su:
ben bugün iki pantolon aldim kendime, indirimdenamaaaaaa söyle bir sey oldu, anyi pantolondan benim vardi zaten baska rengini aldim, bedeni 40 su anki bedenim ynai, evdeki eski gayet iyi oluyor... aldiklarim da 40, ama bi geldim, heralde yanlis etiket vurmuslar, bildigin 38.. ya simdi ben zayiflamaya karar verdim ya, bu bi isaret olabilir mi???? tamam sacma bi soru amam size sorayim dedim yinede... yani pantolonlari götürüp geri mi vereyim yoksa dursunlar mi bende??? cünkü yazliklar 3/4 uzunlukta ve yeni olduklari icin giyme hevesim var.. ynai sirf onlari giymek icin bile cabalayabilirim ynai zayiflamaya... hatta size foto yapayim ayni beden ve modeldeki iki pantolon arasindaki farki görün, o zaman anlarisniz beni..
nedersiniz?? götürüp vereiym mi yoksa dursunlar mi??? :26::26::26::26:
bence geri verme. giymek için daha da hırslanırsın. ben olsam geri vermezdim. hatta gidip bende darpaça kot alıcam kendme dapdar tayt gbi olanlardan ve onun içinde kusursuz görünene kdr spor a devamtamam sen nasil istersen...
kizlar sorum su:
ben bugün iki pantolon aldim kendime, indirimdenamaaaaaa söyle bir sey oldu, anyi pantolondan benim vardi zaten baska rengini aldim, bedeni 40 su anki bedenim ynai, evdeki eski gayet iyi oluyor... aldiklarim da 40, ama bi geldim, heralde yanlis etiket vurmuslar, bildigin 38.. ya simdi ben zayiflamaya karar verdim ya, bu bi isaret olabilir mi???? tamam sacma bi soru amam size sorayim dedim yinede... yani pantolonlari götürüp geri mi vereyim yoksa dursunlar mi bende??? cünkü yazliklar 3/4 uzunlukta ve yeni olduklari icin giyme hevesim var.. ynai sirf onlari giymek icin bile cabalayabilirim ynai zayiflamaya... hatta size foto yapayim ayni beden ve modeldeki iki pantolon arasindaki farki görün, o zaman anlarisniz beni..
kizlar sorum su:
kizlar sorum su:
tatlım ağırlığın varsa iki eline al, ayakta dümdüz dururken sağa sola eğil. ama bunu yaparken vücudun öne arkaya gitmesin ve dizlerin bükülmesin. :)) dizlerinin hizasına kadar eğilmeye çalış. zaten yandaki fazlalıkların katlandığını hissediyosun eğilince. :)) ben yapıyodum baya bunu gittiğim her salonda da yaptırıyolardı. :) simit bölgesi için iyiymiş
selam kızlar nasılsınız?
hergun yaptıklarınızı mı yazıyorsunuz bırbırınıze?
aslında bu disipline sokabılır ınsanı..
bende kilolu değilim ama basen ve popo sıkılaştırmak ıstıyorum birde bacak tabii...
yürüyüş ve egzersiz yapıyorum bırde zumba yapıyorum ben cok eglencelı oluyor
tatlım ağırlığın varsa iki eline al, ayakta dümdüz dururken sağa sola eğil. ama bunu yaparken vücudun öne arkaya gitmesin ve dizlerin bükülmesin. :)) dizlerinin hizasına kadar eğilmeye çalış. zaten yandaki fazlalıkların katlandığını hissediyosun eğilince. :)) ben yapıyodum baya bunu gittiğim her salonda da yaptırıyolardı. :) simit bölgesi için iyiymiş