Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kizlar gelisme varmi

Son düzenleme:
Birazdan ondan gönderdim diyebilirim çünkü nankörlükte yapıyor.. Ama sürekli yanında olucağım zaten bıraktım hiçte üzülür gibi bir hali yoktu sıpanın

evet canım köpekler öyle maalesef benimseyince tam benimsiyolar seni kıskanıyodur bile belki, benim köpeğim yanıma yaklaştırmazdı bile yabancıyı , hemen havlamaya başlardı ( öldü 6 ay önce )
o şimdi bikaç gün sonra iyice unutur ama seni değil tabi ki orda biraz rahat ortamda yaşasın:13:
biz de geçenlerde eşim buldu 1 aylık falan köpek kangal tipi annemlere götürdük onların alanı da müsait daha iyi oluyor
ama köpek gibisi yok

b-fiti bırakıyor musun canım faydasını görmedin mi?
evet ben koşu bandıyla kilo verdim baya tavsiye ederim yani :)
ama şekillenme için başka hareketler şart tabiki :))

Cok ilginc.Buradaki resimlere bakinca hakikaten insan motive oluyor.insallah bzde böyle oluruz.kedi kardesim sagol.insallah bende veririm.resimlere bakiyorumda hakikaten kilo insanlarda cirkin duruyor.kadinlar zayiflayinca simasi bile degisiyor.sanki dahada güzellesiyor.

oy ssizinde başınız sağolsun. kuzum.. kesinlikle köpek gibisi yok.. En iyi arkadaş ama sorumluluğunu iyi almak lazım bizde oda çok baglanıyor oyyy onlarda çok tatlı olurlar hadi bakalım hayırlı olsun:103::98:

sağol canım çok üzüldüm çok ağladım ama geçti işte insan alışıyor

köpeğin için üzülme kedicim bir yerde sen kendini de düşünmelisin.vardır bunda bir hayır...
sevgilisiyle küsen barışan arkadaşlarım bazen bir şeylerin yerine oturması için kavgada gerekli oluyor özellikle barışma sonrası wuhuuuu
dün regl oldum.dün sporlarımı yaptım ama bugün ve yarın maalesef iptalim kafam bi milyon ya.bi şey düşünesim bile yok okadar üşeniyom yani :)

sağol canım çok üzüldüm çok ağladım ama geçti işte insan alışıyor

eee yani geçer elbette hiçbir acı kalıcı değil..

alışır elbette ama benim içim çok rahat bildiğim yer alexte babannemi seviyor amcamı felan orda birtane fino arkadaşı var bakak görek

öyle canım, zamana ihtiyacımız vardı gerçekten.
tekrar bir araya gelirsek daha güçlü olur ilişkimiz dedik böyle bi karar aldık.
bu arada üstüme alındım ama başka var mıydı sevgilisiyle ayrılan

eee yani geçer elbette hiçbir acı kalıcı değil..

alışır elbette ama benim içim çok rahat bildiğim yer alexte babannemi seviyor amcamı felan orda birtane fino arkadaşı var bakak görek

ooo arkadaşı varsa kesin canı sıkılmaz bizim minik köpeciğin (adı garip) yanına kocaman ayıcık koyduk onu kardeşi falan sanıyor kucağına yatıyor, boğuşuyor ayy yerim ben onuu

dimii dimii vardır herşeyde bir hayır :))

Sonuççta bildiğim yerde kafam rahat.. hahahahahhahha o derece üşeniyorsun hahahah

ooo arkadaşı varsa kesin canı sıkılmaz bizim minik köpeciğin (adı garip) yanına kocaman ayıcık koyduk onu kardeşi falan sanıyor kucağına yatıyor, boğuşuyor ayy yerim ben onuu
hahahahahhahahaha çok hoşmuş ya ayık ha alex te küçükken ayıcığı var dıya hahahahahhahaha

gariiiiiippppp gel oğlum yok kız sıkılmaz yaaa biliyorum ben onu sıpa

evet doğru alındın canım .bide kedicim küsüp barıştı.oh! herkes kaldığı yerden devam :)
köpeğim hiç olmadı o kaybın acısını anlayamam ama köpeğin birey gibi hissedildiğini ve kaybında o yüzden eşya kaybı gibi değilde kişi kaybı gibi acı verdiğini tahmin edebiliyorum.anlayamam dedim ama ben baya anlamışım ya.bi an hissettim yani :) Rabbim kimin ne kaybı varsa sabrınıda versin inşallah...

kedicim ben yeni vereceğin videoları çok merak ediyorum.nasıl bişey olacak diye.hani hoca ne sorcak diye merak ederdik ya aynı onun gibi

aynen canım her kayıp acıdır maalesef, geçen gün komşumun 12 yaşındaki muhabbet kuşu ölmüş, gözleri ağlamaktan kan çanağına dönmüştü kadının kuş diyoruz işte nedir ki, ama demek seviyomuş baya

iyi geceler kizzzlaarrrrrrrrrr ben geldiiimmm

ayyyyyyyyyyyyyy bana kizabilirsiniz iki gündür sporumu yapmiyorum ama bugün coooook yürüdüm... az da yedim, dra gittim felan, bana zayiflama ipuclari verdi sagolsun, yalniz ben icimden diyorum ki hadi bilmedigim bisey söyle

sizler napiyorsunuz bakalim??

12 yaşında!
kıyamam yaa! ağlar tabi nasıl alışmıştır kim bilir.benimde küçükken kuşum ölmüştü adı boliçti.ölünce bahçede mezar yapmıştım ona taş döşemiştim etrafına bide dua okumuştum ay ne salakmışım yaaa! çocukluk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…