Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet doğru alındın canım .bide kedicim küsüp barıştı.oh! herkes kaldığı yerden devam :)
köpeğim hiç olmadı o kaybın acısını anlayamam ama köpeğin birey gibi hissedildiğini ve kaybında o yüzden eşya kaybı gibi değilde kişi kaybı gibi acı verdiğini tahmin edebiliyorum.anlayamam dedim ama ben baya anlamışım ya.bi an hissettim yani :) Rabbim kimin ne kaybı varsa sabrınıda versin inşallah...
kedicim ben yeni vereceğin videoları çok merak ediyorum.nasıl bişey olacak diye.hani hoca ne sorcak diye merak ederdik ya aynı onun gibi
b-fiti bırakıyor musun canım faydasını görmedin mi?
evet ben koşu bandıyla kilo verdim baya tavsiye ederim yani :)
ama şekillenme için başka hareketler şart tabiki :))
12 yaşında!
kıyamam yaa! ağlar tabi nasıl alışmıştır kim bilir.benimde küçükken kuşum ölmüştü adı boliçti.ölünce bahçede mezar yapmıştım ona taş döşemiştim etrafına bide dua okumuştum ay ne salakmışım yaaa! çocukluk işte
iyi geceler kizzzlaarrrrrrrrrr ben geldiiimmm
ayyyyyyyyyyyyyy bana kizabilirsiniz iki gündür sporumu yapmiyorum ama bugün coooook yürüdüm... az da yedim, dra gittim felan, bana zayiflama ipuclari verdi sagolsun, yalniz ben icimden diyorum ki hadi bilmedigim bisey söyle
sizler napiyorsunuz bakalim??
ya bi yerden sonra sıkıldım canım, başta alışık olmayınca o üç tur canına okuyor insanın ama alıştıktan sonra bittiğinde terlemiyorum bile. sürekli aynı aletler,aynı hareketler..bi de gittiğim şubede ilgili değiller pek. geçen bi turu tek başıma yapmak zorunda kaldım ki yeni başlamıştım daha.ve koşmak istiyorum nedense uzun zamandır ama dışarda yapamıyorum. :)) bakalım deneyeceğim. :))
yo üzülmedimkuzum eleştiriye açığım ben :)kuzum sana neler yazmışlar öyle açtığın konuda, bi de onlar üzmüş seni, sanki sokağa terke etmişsin
kuzuuuuuummmmmm hoşgeldiiiiinnn dizi izliyorum beeennaaaaaaaaaaaaaaaa kimse beni görmedi yaa
yo üzülmedimkuzum eleştiriye açığım ben :)
kuzuuuuuummmmmm hoşgeldiiiiinnn dizi izliyorum beeenn
hoşgeldin tatlım :))
ben de yeni başlıcam beraber yaparız :)
anladım tatlım daha iyi olmuş o zaman böylesi :))
aaaaaaaaaaaaaaaa kimse beni görmedi yaa
hoşgeldin tatlım :))
ben de yeni başlıcam beraber yaparız :)
anladım tatlım daha iyi olmuş o zaman böylesi :))
regen hoşgeldin canım
ay kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben neyi farkettim biliomusunuz???????? iki gündür sporumu yapmiyorum, bir günde ara vermistim, yani 3 gündür... göbegim hemen birakti kendini ynai cikti accuk sakins pora ara vermeyin, ben yarin ekstradan yapcam o sIkILIk hissi yavas yavas kayboluyo.. kesinlikle ara vermemek lazim..
ay kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben neyi farkettim biliomusunuz???????? iki gündür sporumu yapmiyorum, bir günde ara vermistim, yani 3 gündür... göbegim hemen birakti kendini ynai cikti accuk sakins pora ara vermeyin, ben yarin ekstradan yapcam o sIkILIk hissi yavas yavas kayboluyo.. kesinlikle ara vermemek lazim..
hosbulduk canim, napmaktasin??
evet bırakır çnkü daha çoook yeniyizz böyle 1 sene sonra istersen 3-4 ay yapma
ayy regen ben de öyle ara verdim biraz bugün başladım gene sabahtan biz evliler daha uyuşuk çıkıyoruz hee ama hep bişey çıkıyor napim, bahane aramıyorum valla sen de bilirsin evliliğin sorumluluklarını kaç gün ailelere gtmekten başım döndüü:111::111::111:
valla napalım şekerim beziyoruz işte spor yapmayı çok seviyorum çok