Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tüm üyeler toplaşmış.. motive saatini gece 11 mi kararlaştırdınız yoksa :KK1:

evet doğru alındın canım .bide kedicim küsüp barıştı.oh! herkes kaldığı yerden devam :)
köpeğim hiç olmadı o kaybın acısını anlayamam ama köpeğin birey gibi hissedildiğini ve kaybında o yüzden eşya kaybı gibi değilde kişi kaybı gibi acı verdiğini tahmin edebiliyorum.anlayamam dedim ama ben baya anlamışım ya.bi an hissettim yani :) Rabbim kimin ne kaybı varsa sabrınıda versin inşallah...

kedicim ben yeni vereceğin videoları çok merak ediyorum.nasıl bişey olacak diye.hani hoca ne sorcak diye merak ederdik ya aynı onun gibi :KK1:

allah kımseye hiçbirşeyin acısını yaşatmasın.

hahahha bekleyin kuzum ama bu dönem biraz dha sıkıııı
:KK4:

kuzum sana neler yazmışlar öyle açtığın konuda, bi de onlar üzmüş seni, sanki sokağa terke etmişsin

b-fiti bırakıyor musun canım faydasını görmedin mi?
evet ben koşu bandıyla kilo verdim baya tavsiye ederim yani :)
ama şekillenme için başka hareketler şart tabiki :))

ya bi yerden sonra sıkıldım canım, başta alışık olmayınca o üç tur canına okuyor insanın ama alıştıktan sonra bittiğinde terlemiyorum bile. sürekli aynı aletler,aynı hareketler..bi de gittiğim şubede ilgili değiller pek. geçen bi turu tek başıma yapmak zorunda kaldım ki yeni başlamıştım daha.ve koşmak istiyorum nedense uzun zamandır ama dışarda yapamıyorum. :)) bakalım deneyeceğim. :))

12 yaşında! :KK53:
kıyamam yaa! ağlar tabi nasıl alışmıştır kim bilir.benimde küçükken kuşum ölmüştü adı boliçti.ölünce bahçede mezar yapmıştım ona taş döşemiştim etrafına bide dua okumuştum :KK1: ay ne salakmışım yaaa! çocukluk işte :KK1:

ayy ne salaklığı canımmm, bence çok masumca bişey :KK16::KK16::KK16: ne kadar merhametliymişsin bak:KK12:

iyi geceler kizzzlaarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3: ben geldiiimmm :KK76::KK76::KK76:

ayyyyyyyyyyyyyy bana kizabilirsiniz iki gündür sporumu yapmiyorum ama bugün coooook yürüdüm... az da yedim, dra gittim felan, bana zayiflama ipuclari verdi sagolsun, yalniz ben icimden diyorum ki hadi bilmedigim bisey söyle :KK9::KK9::KK9::KK9:

sizler napiyorsunuz bakalim??

hoşgeldin tatlım :))
ben de yeni başlıcam beraber yaparız :)

ya bi yerden sonra sıkıldım canım, başta alışık olmayınca o üç tur canına okuyor insanın ama alıştıktan sonra bittiğinde terlemiyorum bile. sürekli aynı aletler,aynı hareketler..bi de gittiğim şubede ilgili değiller pek. geçen bi turu tek başıma yapmak zorunda kaldım ki yeni başlamıştım daha.ve koşmak istiyorum nedense uzun zamandır ama dışarda yapamıyorum. :)) bakalım deneyeceğim. :))

anladım tatlım daha iyi olmuş o zaman böylesi :))

yo üzülmedimkuzum eleştiriye açığım ben :)

kuzuuuuuummmmmm hoşgeldiiiiinnn dizi izliyorum beeenn :KK30::KK12::KK12::KK12::KK19::KK19::KK19::KK19:

ayyy ben valla tv izleme hakkimi gelip sizinle sohbet etmekten yana kullandim :KK16::KK16::KK16:

canim senin sinavin nasil gecti???

ben yapamam simdi yaa, olsun bugün cok yürüdüm o da sayilir, yarin yaparim ama esim evde degil benim spor saatimde...

bence de canım :) hem ağırlıklarla falan çalışır bütün vücudu şekle sokarım belki hem de daha uygun fiyat olarak. :)) bugün de leslie yaptım, belden verdiğim 4 cmle kaldım, bacaklarda gram değişme yok. :/ biri forumda 15 günde 6 kilo verdim demiş, muhtemelen kilosu fazlaydı ama umut oldu bana :KK70:

ay kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben neyi farkettim biliomusunuz???????? iki gündür sporumu yapmiyorum, bir günde ara vermistim, yani 3 gündür... göbegim hemen birakti kendini ynai cikti accuk :KK30::KK30::KK30: sakins pora ara vermeyin, ben yarin ekstradan yapcam :KK19::KK19::KK19: o sIkILIk hissi yavas yavas kayboluyo.. kesinlikle ara vermemek lazim..

ay kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben neyi farkettim biliomusunuz???????? iki gündür sporumu yapmiyorum, bir günde ara vermistim, yani 3 gündür... göbegim hemen birakti kendini ynai cikti accuk :KK30::KK30::KK30: sakins pora ara vermeyin, ben yarin ekstradan yapcam :KK19::KK19::KK19: o sIkILIk hissi yavas yavas kayboluyo.. kesinlikle ara vermemek lazim..

evet bırakır çnkü daha çoook yeniyizz böyle 1 sene sonra istersen 3-4 ay yapma
:KK16:

ayy regen ben de öyle ara verdim biraz bugün başladım gene sabahtan:KK17: biz evliler daha uyuşuk çıkıyoruz hee:KK9::KK9: ama hep bişey çıkıyor napim, bahane aramıyorum valla sen de bilirsin evliliğin sorumluluklarını:KK1: kaç gün ailelere gtmekten başım döndüü:111::111::111:

kedicim özellikle sana.genellikle spor videolarındaki hatunların hep beli kalın.bir tek pum it up takiler iyi.ay hatta çok güzeller :KK16:
valla merak ediyorum.kaslaşmaktan mı yapısal mı anlamadım.

yeni programa ne zaman başlıyoruz. siz olmadan ben de salıyorum.. göbek bende de çıktı gene.. :KK50:

[ı]kızlar yatıyorum çok uykum geldi hepinize fit geceler [/ı]:112::112::112::112::112::112:

evet bırakır çnkü daha çoook yeniyizz böyle 1 sene sonra istersen 3-4 ay yapma
:KK16:

cok haklisin canim yaa, haftada 3 kez yarim saat hiiiiccc bir sey aslinda.. yani o sIkIlIga deger, onu yasadim tadini aldim ya yaparim artik :KK9::KK9::KK9: ynai sana tekrardan cooooooooooookk tesekkür ediyorum canim, bitanesin :KK54:

ayy regen ben de öyle ara verdim biraz bugün başladım gene sabahtan:KK17: biz evliler daha uyuşuk çıkıyoruz hee:KK9::KK9: ama hep bişey çıkıyor napim, bahane aramıyorum valla sen de bilirsin evliliğin sorumluluklarını:KK1: kaç gün ailelere gtmekten başım döndüü:111::111::111:

:KK9::KK9::KK9::KK9: ayyy evet yaaa... ama suc bizde degil kocalarda :KK9::KK9::KK9: hemen topu onlara atayim.. esim evdeyken olmuyo, e benim yaptigim saatte iki haftada bir esimin evde oldugu zamana denk geliyor, napiimm...

biliyorum ya, birak cnaim sorumlulugu, yani herifin siparisleri bitmiyoki, nasil o evdeyken spor yapayim,o yokken de ev isi yemek cartc urt.. e calisiyorum da normalde... valla haklisin, ynai bu hevesle kilo vermezsem tüüüüüüüüü bana :KK19:

valla napalım şekerim beziyoruz işte :KK1: spor yapmayı çok seviyorum çok :KK16:

evet yaa, valla dogruyu söylemek gerekirse ben sporu sizlerin saysinde sevdim, sevgili örtmenizim KEdinin ictenligi, samimiyeti, yardimci olmasi ve siz diger kizlar motivasyonu felan, yapmadigim icin kendimi suclu hissediyorum ya, spor salonuna giderken bile böyle degildim :KK9:

X