bu arada köpeğimi verdim çok kötüyüm kızlar çoookk?
yapabilirisn vucudun açılır. ama pazartesi değişicek program ona görehosbuldukkk canımmm evet kesinlikle bölgesell olmalıı evet gördüm güncelleme yazısını eskilere de bi göz attım ama onları yapmayacakmıyız yani artık? birde saat 1 benim için imkansız bu hareketleri akşam yapabilirm ancakk
hoşgeldin tatlım, seni kesinlikle bölgesel alalım ama 1-2 mesaj geriye bak yazdım arkidaşa pazaretsi programlar guncellencek ozman sende başla
evet evet süper fikir merim ozman hergün saaattt 1de motivasyon saati olsun, ne dersiniz
ağır gelmez dimi direk o hareketlerle başlasam:)) çalıısyorum canım da 4 de evdeyim en gec:)yapabilirisn vucudun açılır. ama pazartesi değişicek program ona göre
akşam en geççç oda çalışıyorsan 8e kadar çünkü etlerin tutma yapar..
5 cm miiii oooooo harikaaa keşke benim de kücülsee yaa((( :26:
canım yarından itibaren başlıycam ama o kadar cabuk olmaz benim etim cokk yumusakk yaaaaaa allahımm hamur gibiyimm yeeaaayaa evet işte ben kuculsun ıstemıyorum ama sanırım en sonundakı seklı daha duzgun olur :)
103cm ile basladım 98 sımdı
squat yap tatlım sende ıkıncı haftam benım daha
canım yarından itibaren başlıycam ama o kadar cabuk olmaz benim etim cokk yumusakk yaaaaaa allahımm hamur gibiyimm yeeaaa
kızlar bende gruba girmek istiyorum squat nedir acaba ,benim sorunum iç bacak bölgem birbirine çok değiyor rahatsız oluyorum birde göbek var..
boy:169
kilo 65
bel 78
kalça:101
göğüs:80 orantısız bir vücut işte
şimdi bana kim yardım edecek nerden ,nasıl başlamalıyım bilemedimm
hoşgeldin canım.sana en iyi programı otobüslambası35 yani kedimiz verir.
ben hem zayıflama ve sıkılaşma programında hemde squatstayım sıkıntılarımız aynı diye düşünüyorum.
squats hareketinin nasıl yapılacağı 1. sayfada yer alan linkte mevcut(inşallah yanlış hatırlamıyorumdur)
dizlere değil topuklara yüklenerek hareketi yapıyoruz.oturur vaziyetteyken nefes alıp kalkarken popomuzu bacağımızı göbeğimizi sıkarak nefes veriyoruz.yerdeyken kesinlikle diz hizan ayak parmak uçlarını geçmemeli.ve squats öncesi ve sonrası mutlaka ama mutlaka ısınma ve soğuma/esneme yapmak zorundayız.kaslarda biriken laktik asit aşırı derecede ağrı yapıyor.en önemlisi bu
Good mornıng Dünyanın en fit ve güzell hatunların nasılsınızz :) hadi bakalım şu üzerimiz deki ağırlığı atalım çıkın yarım saaat bir yerelere yürüyün gelin egzersizlerinize başlayınnn
aa 4 te evdeysen 7ye kadar yaaprsın.. hayır ağır gelmez burda 2 programda olanda var.ağır gelmez dimi direk o hareketlerle başlasam:)) çalıısyorum canım da 4 de evdeyim en gec:)
evet evet süper fikir merim ozman hergün saaattt 1de motivasyon saati olsun, ne dersiniz
Kuzum seni meerimin söylediği gibi zayıflama ve sıkılaşma programına ve squatsa kayıt edelim neden mi çünkü benim bacak iç yağlarımı da , squats erritttikızlar bende gruba girmek istiyorum squat nedir acaba ,benim sorunum iç bacak bölgem birbirine çok değiyor rahatsız oluyorum birde göbek var..
boy:169
kilo 65
bel 78
kalça:101
göğüs:80 orantısız bir vücut işte
şimdi bana kim yardım edecek nerden ,nasıl başlamalıyım bilemedimm
tattttttlllııııımmmmmYaa ne kadar zor allahim7 hafta oldu.biraz sikilastim gibi.ama gibi.hic kilo veremiyorum.tama anliyorum.9 senelik göbek.birden erimez ama ne bileyim insanin direnci kiriliyor.ne zaman incelirim acaba? Offf ya.ilk defa bu kadar kararli oluyorum. ama sonunda pes eder miyim?
Canıımm.. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun (AMİN) Üzülme, başlarsın biraz toparlan psikolojı önemli.. pazaretsi yeni programla başlarsınHer sey üst üste geliyor bir türlü yeniden başlayamadımPazartesi günü arkadasım babasını kaybetti dün bütün gün cenaze evindeydim..mezarlığa falan beraber gittik. o anları gördüm cok kötü oldum hala kendime gelemedim dünden beri. (
Her sey üst üste geliyor bir türlü yeniden başlayamadımPazartesi günü arkadasım babasını kaybetti dün bütün gün cenaze evindeydim..mezarlığa falan beraber gittik. o anları gördüm cok kötü oldum hala kendime gelemedim dünden beri. (
Canıımm.. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun (AMİN) Üzülme, başlarsın biraz toparlan psikolojı önemli.. pazaretsi yeni programla başlarsın
başınız sağolsun canım,
ben de yeni geldim evden sevgilimle ayrıldı gibiyiz bugün tekrar konuşcaz.
hiç kendimde değilim, ne zaman başlarım spora onu da bilmiyorum. pazartesi gaza getiririz birbirimizi başlamaya çalışırız. :13:
başınız sağolsun canım,
ben de yeni geldim evden sevgilimle ayrıldı gibiyiz bugün tekrar konuşcaz.
hiç kendimde değilim, ne zaman başlarım spora onu da bilmiyorum. pazartesi gaza getiririz birbirimizi başlamaya çalışırız. :13: