Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Yazamadım ama yapmam gerekenleri yapıyorum. diyete de devam. bugün tartıda 58.9 u gördüm bi sevindirik oldum. zaten kendimden de anlıyorum vücutta değişiklik var. popo 2 cm inceldi belim de öyle ilk hali kaç cm di bakmadım ama şimdi 64 cm belim.
çok mutluyum. bugün 135 squat yaptım yarına 140 şu 1 ayı tamamladığımda nasıl olacak çok merak ediyorum

bu arada köpeğimi verdim çok kötüyüm kızlar çoookk?

yapabilirisn vucudun açılır. ama pazartesi değişicek program ona göre

akşam en geççç oda çalışıyorsan 8e kadar çünkü etlerin tutma yapar..

Ben giremiyorummmmm kediiiii ama squatslarımı yapıyorummmm. Deli gibi başım ağrıyor havalardan

yapabilirisn vucudun açılır. ama pazartesi değişicek program ona göre

akşam en geççç oda çalışıyorsan 8e kadar çünkü etlerin tutma yapar..

ağır gelmez dimi direk o hareketlerle başlasam:)) çalıısyorum canım da 4 de evdeyim en gec:)

yaa evet işte ben kuculsun ıstemıyorum ama sanırım en sonundakı seklı daha duzgun olur :)

103cm ile basladım 98 sımdı

squat yap tatlım sende ıkıncı haftam benım daha
canım yarından itibaren başlıycam ama o kadar cabuk olmaz benim etim cokk yumusakk yaaaaaa allahımm hamur gibiyimm yeeaaa

canım yarından itibaren başlıycam ama o kadar cabuk olmaz benim etim cokk yumusakk yaaaaaa allahımm hamur gibiyimm yeeaaa

benımkı sıkıdır ama oyle dusunme bence ve sadece squatta yapma hemen alısıyor vucut ılk gunler agrıların olacak vazgecme :))

evet evet süper fikir merim ozman hergün saaattt 1de motivasyon saati olsun, ne dersiniz[/QUOTE]

ben sen ne dersen varım kedicim :) bana her türlü uyar!!!

göbeği,kalçayı,bacakları her yeri inceltiyor kediciğimin programları.kesinlikle tavsiye ederim.denendi,onaylandı

merhabalar kızlar :) az önce pump it uplarımı ve 135 squatsımı yaptım.yapalı 1 saat oldu şimdi yemeğimi yiyeceğim.iyiki varsınız bu gruba dahil olmak harika! :))

Günlerim yoğun geçiyor.. Hastalandım bir de.. ): Ahh ah.. ):
Diğer spor programımız nasıl olacak bakalım..

kızlar bende gruba girmek istiyorum squat nedir acaba ,benim sorunum iç bacak bölgem birbirine çok değiyor rahatsız oluyorum birde göbek var..
boy:169
kilo 65
bel 78
kalça:101
göğüs:80 orantısız bir vücut işte
şimdi bana kim yardım edecek nerden ,nasıl başlamalıyım bilemedimm

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.sana en iyi programı otobüslambası35 yani kedimiz verir.
ben hem zayıflama ve sıkılaşma programında hemde squatstayım sıkıntılarımız aynı diye düşünüyorum.
squats hareketinin nasıl yapılacağı 1. sayfada yer alan linkte mevcut(inşallah yanlış hatırlamıyorumdur )
dizlere değil topuklara yüklenerek hareketi yapıyoruz.oturur vaziyetteyken nefes alıp kalkarken popomuzu bacağımızı göbeğimizi sıkarak nefes veriyoruz.yerdeyken kesinlikle diz hizan ayak parmak uçlarını geçmemeli.ve squats öncesi ve sonrası mutlaka ama mutlaka ısınma ve soğuma/esneme yapmak zorundayız.kaslarda biriken laktik asit aşırı derecede ağrı yapıyor.en önemlisi bu

teşekkürler canım,ben dizimden rahatsızım acba napsam ki başka bir yol varmı

Yaa ne kadar zor allahim7 hafta oldu.biraz sikilastim gibi.ama gibi.hic kilo veremiyorum.tama anliyorum.9 senelik göbek.birden erimez ama ne bileyim insanin direnci kiriliyor.ne zaman incelirim acaba? Offf ya.ilk defa bu kadar kararli oluyorum. ama sonunda pes eder miyim?

ağır gelmez dimi direk o hareketlerle başlasam:)) çalıısyorum canım da 4 de evdeyim en gec:)
aa 4 te evdeysen 7ye kadar yaaprsın.. hayır ağır gelmez burda 2 programda olanda var.
evet evet süper fikir merim ozman hergün saaattt 1de motivasyon saati olsun, ne dersiniz

ben sen ne dersen varım kedicim :) bana her türlü uyar!!!

göbeği,kalçayı,bacakları her yeri inceltiyor kediciğimin programları.kesinlikle tavsiye ederim.denendi,onaylandı [/QUOTE]
tamam saat 2de motivasyon saati :)
Kuzum seni meerimin söylediği gibi zayıflama ve sıkılaşma programına ve squatsa kayıt edelim neden mi çünkü benim bacak iç yağlarımı da , squats errittti
tattttttlllııııımmmmmsen içten içe yağalarını eriytiyorsun demekki gözle görmen için birazcık daha zamanın var, benimde öyle oldu içten içe yağ oranım azalmış 1 hafta bir baktım ki annaamm nasıl incelmişim.. sürekli aynaya bakmaktan kaçının

Her sey üst üste geliyor bir türlü yeniden başlayamadım Pazartesi günü arkadasım babasını kaybetti dün bütün gün cenaze evindeydim..mezarlığa falan beraber gittik. o anları gördüm cok kötü oldum hala kendime gelemedim dünden beri. (

Canıımm.. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun (AMİN) Üzülme, başlarsın biraz toparlan psikolojı önemli.. pazaretsi yeni programla başlarsın

başınız sağolsun canım,
ben de yeni geldim evden sevgilimle ayrıldı gibiyiz bugün tekrar konuşcaz.
hiç kendimde değilim, ne zaman başlarım spora onu da bilmiyorum. pazartesi gaza getiririz birbirimizi başlamaya çalışırız. :13:

Canıımm.. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun (AMİN) Üzülme, başlarsın biraz toparlan psikolojı önemli.. pazaretsi yeni programla başlarsın

çok sağol canım, öyle yapıcam artık. :/

çok sağol bebacım.. üzüldüm ya inşallah hayırlısı olur hakkınızda.. :/ destek oluruz birbirimize

ALLAH yardimci olsun kardesim. Insallah hersey yoluna girer de sporla daha da fit oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…