tienen bende tam buğday ekmeği yiyorum ama zordanrejim yapıyorum ya artık
onun yerine tuzsuz etimek mi yesem diye düşünüyorum.hiç sevmedim ben bu ekmeği yaa!
napsak acaba?
hahahahahahahaah bittim resmen sesli güldüm
gder annem gider gıdık o bı gıdıkla birdaha gelmez hahahahahahahahahaynen begendim bende ten rengini falan :)
kedii ariyorum valla bahane ariyorum hahahagidik gitmedi ya la
tatlım bende dun aldım ne tuauz var ne tadıtienen bende tam buğday ekmeği yiyorum ama zordanrejim yapıyorum ya artık
onun yerine tuzsuz etimek mi yesem diye düşünüyorum.hiç sevmedim ben bu ekmeği yaa!
napsak acaba?
dimiiiiiii annanım tohumunda azcık ingiliz olaydı erzurum yerinetaş mübarekkk aboooo ne bu kadını ben bile beğendim yani erkekleri düşünemiyorum ,oturuşa da bak hasbam ya doğuştan cilveli bu kadın belli
evet tatlım elimle kavradım ama bacak aramda dambıl ayni ellerim aşağıda eliğim kalkarken aşırı işe yarıyor eller aşağıda bambıl elde en fazla 25 yaptım ama dizlerin parmak ucunu geçmesin of off çok işe yararkediii dambılla yaparken dambıllar elindemi?
ahahhahaha tok karnına asla karın hareketi yapma.. Kramplar girerkizlar ben 50 tane squat yaptim dambilim olmadigi icin cozumu soyle buldum kul tablalari varya cam cok agir 2 tane vrdi aldim elime 30 tanede oyle :d:d:d:d ve sporu yemekten 1 saat sonra yapiyorum eger yemediysem bile aksam yemegimi spordan sonra falan yaparim ama yemegi spordan 1 saat once yemem gerek muhakkak tok karnina tercihim
kuzum bak ya belden bağlama iple fitnessclatr ağırlıgı bağlar bacak arasından sarkar öyle yapar yapar yada halter gibi birşeyi boynundan alır.. Bence sende benim gibi yap.ben de dambıllarımı bacaklarıma sabitelyip öyle yapmayı düşünmüştüm.belimden hemen aşağı bacağın başladığı yere :) bir sonrakini dambılla deniyim bnm eşimin dambılları 5er kilo biraz zor olacak ama olsun
yok ama böyle olup da prüzsüz olan. photoshop la :). keşke günlük hayatta kişinin kendine uygulayabileceği bir photoshop olsa sabah yapsak kendmize
yok bu dünyanın en pürüssüz dolgunu seçilmiş 77 kiloyok ama böyle olup da prüzsüz olan. photoshop la :). keşke günlük hayatta kişinin kendine uygulayabileceği bir photoshop olsa sabah yapsak kendmize